Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
lorex spune:
FELICITARI ANDREEA, ESTI PUTERNICA!!
BEBE VA AVEA LIBER MEREU DE ZIUA LUI, CE COOL!!!
VA DORESC MULTA SANATATE SI SA VENITI CAT MAI REPEDE ACASA SA VA VEDEM SANATOSI!!
Multumim de listute Emanuelle!
MULTUMIM TUTUROR FETELOR CARE AU REZISTAT ASNOAPTE S-O SUSTINA PE ANDREEA SI CARE NE-AU TINUT LA CURENT CU STIRI DESPRE EA!
sUNTETI SI VOI NISTE EROINE NATIONALE (CAE ZIUA NATIONALA) SI MERITATI TOATE FLORILE DIN LUME PT ASTA!
27+
AMR....28 de zile pana la urmatorul eco
Nik0le spune:
xela, ma bucur ca mai treci pe la noi! La multi ani Andreei pentru ieri! Ce mai faceti, sunteti bine?
Nico de Isabela si 29+ cu Irina
Eleysa spune:
Sunt chiauna dar nu reusesc sa ma odihnesc neam ...cred ca de la emotiile de aseara ...
Emanuelle multumim pentru informatiile date ...asteptam sa mai scrii cateva mesaje sa te vedem in timp real ...
Adina_bulina suntem alaturi de tine si bebelina ta ...Doamne ajuta sa ventiti cu vesti bune din Germania!!!
Mariucasara stai cumintica in pat ca la tine e prea devreme ...asa ca stai acolo cumintica si nu ne da emotii inca ...
Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
blue_rain spune:
Imi trimiteti si mie va rog contul si parola de pe mailul comun.
tzontzo manager 32
poze
Ofe_27 spune:
Ciao burticutze!
Doamne nu-mi vine sa cred!
ANDRE_LINA FELICITARI! SA-TI TRAIASCA BAIATUL GRASUNEL, SA FIE SANATOS, MANCACIOS SI TU SA AI MULT LAPTIC SI SA FII SANATOASA!
BEBE PATRIOT BUN VENIT PE LUME! SA AI PARTE DOAR DE BINE SI O VIATZA DE VIS ALATURI DE MAMI TAU!
Fetelor nu va imaginati ce emotii m-au trecut cand am citit ca avem primul fulgusor! Instant mi-au dat lacrimile si nu ma mai puteam opri.Mai ales ca ieri am avut aproape toata seara contractii si imi cam faceam griji.
Dar acum cand am vazut ca bebe patriot e perfect, chiar daca a venit mai repede pe lume m-am linistit.
Hai ca citesc un pic din urma si revin. Nu promit ca recuperez tot pt ca nu am mai reusit sa intru de pe la cap. 53-54, nici eu nu mai stiu, dar ma stradui.
O sa incerc azi sa pun si ceva poze.
V-am pupat!
30+ Bogdan Christian
miremia spune:
Neatza si La multi ani! (aseara am uitat sa zic )
Adina_bulina ne sa fie totul bine.
Ce dragut arata prima pagina cristies si ce frumos e salutat primul pufulete.
Mirela 30+
mamidepuiuti spune:
adina_bulina Doamne-ajuta sa fie totul bine!
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 34+
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 5+
emanuelle spune:
adina_bulina ai incredere ca totul se va rezolva. Cineva acolo sus vegheaza asupra bebelushilor nostri
Te asteptam cu vesti bune
Raluca Emanuela 29+ Sara Maria
lillyka spune:
mai fetelor...dar de BEa mai stiti ceva...
nu a mai zis nimic de multisor...
eu ma duc joi la control, sper sa fie totul bine...macar saptamana asta sa ma lase sa o inchid...si de saptamana viitoare o sa am 37 saptamani implinite si e bine sa iasa bebe daca o fi...
va anunt joi negresit ce mi-a zis dr...am niste emotii...
oricum sincer recunosc ca ceea ce a facut andrelina...eu nu as putea...sa stau atata in travaliu si sa nasc pe viu fara epidurala si nimic...o facem eroina noastra...si a mai nascut si pe 1 decembrie...
doamne cat de fericita trebuie sa fie :)
ma rog pentru adina bulina sa vina numai cu vesti bune din Germania, o sa fie totul bine, ca suntem o odisee puternica si unita si la noi nu au loc problemele :)
va pup pe toate...
36+ Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR 1+ saptamani..aoleu...