Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
KarmenS spune:
Mai, fetelor tot citesc eu pe aici, dar nu pot sa ma concentrez pt ca imi sta gandul numai la Andrelina. Ma cam ia cu fiori asa. Eu sper ca macar pana la 37 s sa nu-mi faca bebe nicio surpriza! Dar sper sa fie asa cum zicea cris.dogarel si bebe sa stie cand e momentul potrivit pt el si pt mama lui sa scoata nasucul in lume. Cert e ca eu nu ma simt pregatita deloc!
Am retinut asa: ca trebuie sa o felicit pe cris_mario pt casatorie. FELICITARI, CASA DE PIATRA SI NUMAI FERICIRE! si ca vreau si eu contul comun si parola, am inteles ca sunt multe lucruri interesante pe acolo. PM-ul il am activat cred.
30 +
roco1617 spune:
Buna dimineata ,
Asta noapte am adormit cu calculatorul pe brate asa ca a venit sotul la luat incet si ma lasat sa dorm .
Acum m-am trezit si am citit vestea minunata si nu mai pot de plans si de bucurie .
Andre_lina Felicitariiiiiiiiiiii refacere rapida si Bebe Patriot sa creasca mare si frumos si sa aveti parte numai de bucurii
Ce emotii ..........am uitat si de chinuitoarele mincarimi am dormit cum n-am dormit de 3-4 nopti .
Pupici la toate fetele care ne-au tinut la curent cu informatiile vitale.
Roxana 34s( Alexandru -Tudor )
aylin_tarcan spune:
gagici!!! ati vazut? ce ziceam eu? bravo andrelina! sa-ti traiasca flacaul! 3200? pai si de ce ziceau ca e mic?????
recuperare rapida si bb cuminte sa o lase pe mami sa-si revina!
primul pufulete pe 1 decembrie! ce bine suna!!!!
lia, nu cred ca ajung pe 22 pentru ca bb e mare. la alma e adevarat ca depasisem termenul, dar ea nu a fost mare. daca bb creste in ritmul asta nu o sa mai aiba loc in burta. poate ca isi domoleste ritmul si ajung pe 22. dar 2700 la 34 s e mult rau. maine fac 35 s. la 36 ma duc sa vad cat de mare e si voi sti sa aproximez mai bine. nasc cu tutunaru, cu care am nascut si prima oara.
de dus am dus pampersi, serv umede, body, bepanthen si atat. eu nu am avut nici probleme majore, nici nevoie de ceva special de acasa...
unde faci eco de trim 3? ca tutu face eco la fiecare vizita...
o sa trim nr de tel pe mailul comun
sagetutza, cu herpes poti sa nasti natural atata vreme cat nu ai pustule la fifi. care se vad cu ochiul liber.
mariucasara, andreea nici nu a stat cuminte! patut si lichide!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu
adina_bulina spune:
Nu imi vine sa cred!!!! Deja un pufulet la noi in "familie". Oricat as fi de stresata, nu pot sa nu ma bucur de andre_lina. Felicitari proaspata mamico! Sa dea Dumnezeu sa fie bebe bine, sa ajungeti cu bine acasa si sa va bucurati toti. La Multi Ani! Andre_lina si bebe
31+ Maria Dalia
adina_bulina spune:
Fetelor, cand aveti timp, rugati-va la Dumnezeu si pentru noi, ca maine plecam in Germania. Atat ne stresam cu diagnosticele de aici ca are bebe a noastra inimioara ba asa, ba asa... ca am hotarat sa facem pasul asta. Joi avem programare la o mare clinica de cardiologie pediatrica din Munchen si ne rugam din tot sufletul sa ne dea doctorii de acolo numai vesti bune. Va pup! si sa stiti ca desi nu mai scriu asa des, va citesc mereu.
31+ Maria Dalia
Nik0le spune:
BUN VENIT PE LUME PRIMULUI PUFULET!!! FELICITARI, ANDRELINA SI RECUPERARE RAPIDA!!!
3,200 kg, a stiut bebe de ce s-a grabit! Ma bucur din suflet ca sunt bine amandoi!
Un brat de pentru schimbul III, ati fost nemaipomenite!
Nico de Isabela si 29+ cu Irina
aylin_tarcan spune:
unde ati trimis voi, fetelor, nr. de tel pe mailul comun? ca eu nu gasesc nimic!!!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Fetelor, cand aveti timp, rugati-va la Dumnezeu si pentru noi, ca maine plecam in Germania. Atat ne stresam cu diagnosticele de aici ca are bebe a noastra inimioara ba asa, ba asa... ca am hotarat sa facem pasul asta. Joi avem programare la o mare clinica de cardiologie pediatrica din Munchen si ne rugam din tot sufletul sa ne dea doctorii de acolo numai vesti bune. Va pup! si sa stiti ca desi nu mai scriu asa des, va citesc mereu. 31+ Maria Dalia |
Te asteptam cu vesti bune. Sa dea Dumnezeu sa fie bine micuta si voi sa va intoarceti impacati.
O sa ne rugam pentru bebe si pentru linistea voastra.
33+
Tanaion spune:
FELICITARI ADRELINA, MAMICA VITEAZA!
BINE AI VENIT BEBE PATRIOT GRASUNEL!
Fetelor care ati fost alaturi de Adrelina toata noaptea, chiar sunteti extraordinare!
Sunt atat de fericita! Ce prematur, la 3,200 e super, a stiut el ca e gata pregatit.
Stiti, ma gandeam ca avem o odisee norocoasa. Fata de altele cu bebei nascuti mici, la noi primul desi devreme e maricel, sanatos.
Doamnee ajuta asa sa fie bine pentru toate!
Tana cu Toma (10.11.2001) si 33+
KarmenS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Fetelor, cand aveti timp, rugati-va la Dumnezeu si pentru noi, ca maine plecam in Germania. Atat ne stresam cu diagnosticele de aici ca are bebe a noastra inimioara ba asa, ba asa... ca am hotarat sa facem pasul asta. Joi avem programare la o mare clinica de cardiologie pediatrica din Munchen si ne rugam din tot sufletul sa ne dea doctorii de acolo numai vesti bune. Va pup! si sa stiti ca desi nu mai scriu asa des, va citesc mereu. 31+ Maria Dalia |
Sa dea D-zeu sa fie totul bine cu bebelina si sa intoarceti cu vesti bune
30 +