Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *116*
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 mai vin cu o intrebare existentiala: cum este mai bine sa cumparam papuceii pentru bebe? sa se incheie cu siretei sau cu clapite cu arici? ca de vre-o luna tot ma organizez sa-i cumpar micsunicii si n-am reusit sa-i iau decat niste sosetele antiderapante , la papucei am ajuns in ceata Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
Si noi tot la sosetele antiderapante am ramas. Ieri am fost la cumparaturi si l-a, incaltat in tebnesi cu siret, dar a ramas descult Chiar nu stiu de unde sa-i iau papucei, caci i-am cautat si nu am gasit. Sugestii?
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
citat din mesajul lui Pisik06 A, am uitat sa zic: ne bagam si noi la Titan, daca se incumeta mai multe fete care nu sunt din zona. Citeam din urma ca Pililinca a avut probleme de la conopida. Eu i-am mai dat inainte, dar azi a fost cosmar. Dupa masa de pranz am culcat-o ca murea de somn si intr-o juma de ora s-a trezit in urlete. Acuma poate fi ori de la dinti, ca asa a facut si azi noapte, fara sa pape conopida, ori de la conopida, ca tragea si parturi ca mitraliera. Cert e ca i-am dat cu Calgel si i-am dat si un pic de Debridat (mai folosesc in cazuri din astea) si a adormit la loc si acum doarme de la 15 Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Haideti fetelor din Titan, cand mai organizati o iesire? Deja suntem 3 doritoare
Zici ca nu i-a facut bine conopida? Hmmmm...vroiam sa-i dau si eu zilele astea.
Olga, mamica lui David iepurasul
andiaroro spune:
Ma enervati cu Titanul vostruvreau si eu acolo...Mi-e asa dor de "zona"
am uitat sa va zic; avem si noi un dinte de sapt trecuta( la gasit dr de la cresa) si cica mai sunt multi pe teava...cum ne-a marait ultimele 2 nopti( nu eram invatati), cred ca vin si aia curand.
pisigria-hai sa-ti zic ce stiu eu ca face lumea in franta cu laptele....In general, cine a dat formula cam continua cu etapele superioare (am vazut ca e pe numere ). Mare majoritate, apeleaza la faimosul lapte de crestere de la 10 luni la 3 ani, care e un lapte de vaca din care mai scot ce are vacaru prea mult in comp si cade greu lui bebe si mai adauga fier si vit d si ...nu mai stiu ce( iaca un tabel cu comparatia intre laptele de vaca integral si unu de crestere http://www.doctissimo.fr/html/grossesse/bebe/nourrir/articles/13103-lait-de-croissance-lait-entier-bebe.htm ). In rest aceleasi dileme ca si in ro...Eu cu alex am mers cat s-a putut pe lapte de crestere bio cu alaptat dim si seara, iar de pe la 2 ani am trecut la bio cu 50% grasime ca am obs ca ii placea mai mult ca faimosul si cum dl e un mare gurmand in rest mi-am putut permit sa uit de fierul si vit lor
papu-cii...cu arici. timpul e imp si oricum nu prea stau copii astia la incaltat
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Am votat si eu fetele Olga, mamica lui David iepurasul |
Si pe noi??
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
Gianina34 spune:
andiaroro - pupacim bebelusa cu dintisor proaspat
notat - papucei cu arici
stiu ca e o problema cu incaltatul insa nu stiam cat de bine le tine piciorusul
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si pe noi?? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! |
si pe voi
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
alina.n spune:
pai haideti in titan....numai sa gasim o zi frumoasa
Shasa,Bubu,Lys,Monvas,Rivali-ce ziceti?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
rivali spune:
eu nu ma bag Alina. Am piticii bolmavi amandoi Stefan a facut duminica 39,6 Vlad azi 39,4 nas infundat si tuse. Nu vreau sa va dau si voua ce avem noi
Cu alta ocazie
millie spune:
Rivali multa sanatate pticilor
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni