Parada militara

Parada militara | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

Maine, 1 Decembrie, am vrea sa mergem cu cei mici sa vedem parada militara. Baiatul e deja foarte nerabdator (sper sa doarma la noapte). Pana acum nu am mai fost niciodata la parada de 1 decembrie, deci nu prea stim la ce sa ne asteptam, dar suntem deschisi experientelor noi. Avem o singura dilema: are cineva idee pe la ce ora ar trebui sa fim acolo? Ne gandeam sa mergem la Arcul de Triumf. Aveti alte sugestii? Cum este de regula pe acolo? Sa aducem stegulete?
Orice sfaturi si pareri sunt binevenite.
La multi ani, Romania! La multi ani, tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La Arcul de Triumf este foarte aglomerat,acolo este si tribuna oficiala,inghesuiala mare!Daca te duci foarte devreme,prinzi loc in fata,daca nu,nu stiu cat o sa vedeti!Eu ma duc intotdeauna spre casa presei,in apropiere de muzeul satului,de acolo se vede foarte bine,nu vezi cand trec pe sub arc,dar e ok.
Daca ai stegulete,sunt bine venite.Eu n-am lipsit la nicio parada,de multi ani,cand aud aplauzele spectatorilor,atunci cand trec soldatii,incantarea din ochii copiilor,imi bubuie inima in piept,e un sentiment unic.Parerea mea

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

la ce ora incepe?
see u there ;)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

LA 11 Noe!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si eu vreau sa duc copilul si nu stiam la ce ora incepe. Sigur la 11, nu mai devreme ? Parca stiam ca mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

La 11, am verificat si eu pe tvr cand e transmisia. Mergem si noi motz la parada, am fost in fiecare an ca doar suntem romani,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Acesta va fi al treilea an in care mergem. Alex abia asteapta, mai ales ca de 3 zile tot vede pe geam tancurile intorcandu-se de la repetitii.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

intrebare practica: daca mergeti cu masinile, pe unde ajungeti si mai ales unde parcati? daca se poate dezvalui secretul rog o mana de ajutor...vin pe podul grant....ca sa stiti cum sa ma ghidati

Mergi la inceput

Ymca,daca vi de pe Grant,mergi drept inainte,treci de intersectia de la 1 mai si faci stanga,pe linia lui 41,ca spre arc e inhis drumul!Lasi masina pe langa stadionul de rugby sau pe partea cu spitalul Elias!
La Multi Ani Romania!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

valentinag, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

ce zi urata astazi...cu ceata asta..