Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*16*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Nela, acum o sa fiu cioara... si eu cand ma uit la fii-miu imi aduc aminte de papusa mea draga din copilarie. O chema Ana si era imbracata intr-un hanorac rosu din cap pana in picioare, era din vatelin asa tot corpul inclusiv mainile si picioarele . Avea exact nasul carn si ochii lui. Am iubit enorm papusa aceea, eram cu ea peste tot, poate mi-oi fi dorit atunci un copil sa semene cu ea... cine stie

Da Moni, de papusa din aceea zic. Nu stiam cum sa explic, si eu am avut una, a mea pe albastru. Si avea numai mainile (palmele) parca si capul din plastic, restul din vatelin din acela... si era asa frumoasa... ca si Dragoselu'!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hi, hi, si eu am avut papusa din aia, tot pe albastru!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Cristina, multumesc frumos.
Da, nici eu n-am simitit tare pofta cu inaripatul, are umplutura, dar cum dumnezeului sa il incalzesc, ca nu are loc in cuptorul cu microunde?! Am bagat pieptul cu umplutura cu tot in congelator.

Eu cu dulciurile am luat-o razna, mai nou, ca inainte nu eram. M-am tinut bine o perioada, acum i-am zis sotului sa imi ia prajituri cu crema...
Mergem si noi la plimbarica pana nu se intuneca. Pe urma facem baldabac.
Ne-auzim.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Am mai pus si eu cateva poze de saptamana asta cu papusica mea:
http://good-times.webshots.com/album/575727332pzxPIu

POZE

Ce ochi margelati cristina .

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Citat:

POZE

poze luta

Apropo de ochii Emmei, cand a avut febra aia mare acum cateva saptamani, am dus-o de urgenta la un doctor oarecare, care nu ne cunostea, si primul lucru care m-a intrebat cand a vazut-o a fost daca nu cumva are copilul Sindromul Down, ca cica are ochii prea oblici!!! Sa lesin cand am auzit, noroc ca mi-am revenit repede. Pe urma si-a dat seama doctorita ca a facut o gafa, nu stia cum s-o mai dreaga!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Monica superbe fatele.Dar cel mai mult mi-a placut poza asta
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5409195972838895346

Luto ce grasun frumos Si Sonia la fel.Dar ce mare parea Davidut pe langa Sonia

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
Luci mi-ai inseninat dimineatza cu surpriza ta ce frumosi sunt amandoi, iar ultima poza e mortala, cu Davidosu in budigai dar ce mare pare David pe langa Sonia...dar asa trebui sa fie un barbatel, nu?

Cristina puii tai sunt minunati, Emma e o frumusica, chiar si asa cheliuta (ti-am zis ca si eu eram ca ea cand eram mica, si apoi pana prin liceu aveam parul raaar si dreeept, si deodata mi s-a indesit si ondulat...), iar Andrei un simpatic nazdravan (mie tare mi-ar placea un baiat asa smecheros...cel putin asa zic acum, fara sa stiu ce implica )

Nela f bine iti sta tunsoarea! masaj la cap, hm?? vreau si iooo!

Aida doar asa, pt ca esti tu si pt ca ai revenit

Liliac esti criminala, zau! cu kk sa stii ca Ebru deja pe la 2 luni jumate a inceput sa faca de vreo 2-3 ori, iar acum o data sau de 2 ori pe zi....in rest mai are scapari asa, cand trage partzuri, de doar murdareste un picutz pampersul....la noi a mai scazut consumul de pampersi, se simte...

Monica ursuletzu winnie buflici si frumos ca o papusa! (stiu de care ziceti, desi eu n-am avut papusa din aia....de fapt, eu ma jucam mai mult cu masinutze si alte jucarii de baieti )

Ioanna plimbare placuta, sa se bucure Carol de tancuri

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata buna dragelor

La multi ani de ziua noastra!!!

Nu ma lasa Alex la laptop sa pot recupera,sper sa pot intra mai tarziu,azi avem program tare incarcat...iesim putin prin oras,apoi tre' sa mergem la ziua lu' nasu si diseara la artificii

Am spicuit ultima pagina si vad ca e rost de poze pe aici....abia astept sa le vad

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Citat:

POZE

poze luta

Apropo de ochii Emmei, cand a avut febra aia mare acum cateva saptamani, am dus-o de urgenta la un doctor oarecare, care nu ne cunostea, si primul lucru care m-a intrebat cand a vazut-o a fost daca nu cumva are copilul Sindromul Down, ca cica are ochii prea oblici!!! Sa lesin cand am auzit, noroc ca mi-am revenit repede. Pe urma si-a dat seama doctorita ca a facut o gafa, nu stia cum s-o mai dreaga!

POZE

Doamne, cati tampiti pe lumea asta!!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Nela, cu emigratul este un pic mai dificil la noi..dar daca ar fi sa o iau de la zero undeva (nu ca acum as avea prea multe), sa ma stabilesc definitiv undeva, cred ca US ar fi locul ales...am stat 3 luni acolo si mi-a placut! ce m-a incantat? tara asta mi-a dat impresia ca orice este posibil, ca trebuie numai sa vrei si sa te motivezi suficient pt a realiza acel "ceva"...tin minte cand ne-am dus la banca sa ne deschidem un cont, domnul de la biroul respectiv- foarte jovial de altfel- ne-a intrebat unde lucram si cand a auzit raspunsul a zambit si ne-a spus ceva de genul "acolo am inceput si eu cand am venit in Us..si uite unde am ajuns..la biroul asta frumos din lemn si in costumul asta elegant" ne-a urat noroc crezand ca aveam de gand sa ramanem;
deocamdata imi doresc sa profesam pentru 6 luni-1 an undeva, in Europa..Franta ar fi potrivita pentru noi, dar ..sa vedem!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput