Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*16*
Raspunsuri - Pagina 9
Dana15 spune:
Monica am vazut si eu puiul vostru! ce maricel este!
si bucalat si frumos, puiul mamii drag
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
si noi ne mai gandim la emigrat....dar deocamdata nu ne punem de acord incotro sa ne indreptam atentia....ca eu n-as vrea prea departe, pe alte continente, iar sotz vrea Australia sau Noua Zeelanda (nu ma intrebati de ce
)...parca nu m-as desprinde asa total de tara, de familie....ca sunt constienta ca daca esti la distanta asa mare, vizitele acasa si vizitele celor dragi la noi ar fi mai putine...
desi nu e o tara f cautata din pct asta de vedere, mie mi-ar placea si in Turcia....macar stiu limba, avem aceeasi religie, suntem familiarizati cu traditiile, mancarea, obiceiurile etc....
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
Selen pot sa intreb de unde ai luat rochita mov cu floricele?
si daca este si cu bluzita alba ce o avea pe sub..si bluzita se da pe cap?
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
iuliapapusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut V-am pus POze proaspete Enjoy .. sper Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Monica ai un Dragosel frumos scump si grasunic

de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta
raluk16 spune:
Am intrat rapid sa va spun ca a fost ok la control, totul e bine pe acolo... si puiul scump nu a vrut sa suga bibe
, dar am ajuns repede acasa, l-am mai lasat fomist vreo juma de ora ca sa vedem daca asa accepta, dar plangea cu gura plina de lapte cum i-am scurs din bibe. La san s-a apucat sa molfaie cu spor
. Va fi greu deci cand va trebui sa plec undeva.
De aseara e foarte plangacios la ora mesei, e dezastru... nu stiu ce sa ma mai fac, suge putin si plange si numai cu foenul il calmam, si tot adoarme la san. Daca se trezeste acolo o da direct pe plans. Poate imi vine ciclul si are alt gust laptele? Eu am o alimentatie monotona, n-am schimbat nimic... Si mama mea avea ciclu o data pe luna cand ne alapta, de aia ma astept sa vina... O sa vedem... a, si n-a mai facut kk de 2 zile, si se tot screme ca halterofilii aia de la tv cand ridica... o fi si asta ceva. Om vedea, ca nu mai aveam nevoie de inca un moment plangacios...
Va pup si mai intru mai deseara...
sa si recuperez de unde am ramas.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Selen pot sa intreb de unde ai luat rochita mov cu floricele? si daca este si cu bluzita alba ce o avea pe sub..si bluzita se da pe cap?Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
a primit-o cadou de la nasi, imi pare rau ca nu te pot ajuta...da, este cu bluzita si se da pe cap..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
iuliapapusa spune:
Gata am recuperat si eu.Dar nu ma mai pot conversa acum ca plange kuta dupa brate.asta e.Asta cere asta primeste.Da masa ce sa faca a primeasca si ea o sueta linistita?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
fetelor daca m-ati vedea ati rade de mine in ultimul hal.Aseara am descoperit la luta mea ca se linisteste cand fluier.Si da sa fluier ca sa termin de recuperat de ma dor falcile de parca as fi fumat 3 pachete de slim.Sunt epuizata dar macar am recuperat
poze luta
selen80 spune:
Iulia zi merci ca ai gasit totusi o metoda! eu inca ma gandesc cum sa fac sa ma apuc de o curatenie, fara sa trebuiasca sa-mi scot manusile de menaj de 100 de ori ca s-o iau in brate 
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
iuliapapusa spune:
haideti ca am mai descoperit ceva care ma baga la banuieli.cand o pup pe gurita imi suge buza si da cu limbuta pe ea.
.sper sa nu o luam pe aratura
(glumesc cu aratura)
poze luta