Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*16*
Raspunsuri - Pagina 11
Dana15 spune:
Ralu ma bucur ca a fost ok la control si puiul te-a asteptat cumintel (stie el ca nimic nu se compara cu sanucul mamei dragi)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mkunigunda spune:
LA Multi Ani Romania!!
Ca sa incepem cum se cuvine![]()
Ma bucur ca am gasit nitel timp sa mai intru pe forum, imi era dor de voi, am citit acum in graba cateva pagini din capitolul asta.
Dana, cum te descurci cu wrapul? eu mi-am comandat sling si acum ma acomodez cu el, inca nu am iesit afara, insa am facut poze in casa, cred ca il tin bine pe Victor in sling ca nu a schitat nici un gest de disconfort. Cand e treaza Ana sta cumintica in wrap?
Noi suntem bine, am fost ieri si am gasit un restaurant pentru botez, saptamana asta mergem sa-l rezervam.
Maine mergem la primul vaccin, mi-e groaza ca o sa planga asta micu' si mi-e mila de el, dar nu avem ce face. Mergem inainte. Sper doar sa nu stam mult pana intram in cabinet si sa luam ceva virusi
.
In rest ne-am mai marit, ne-am lungit pauza dintre mese, sunt multumita asa cum e acum. Stiti ca va spuneam ca vreau sa-i fac program, dar uite ca nu e nevoie, singurel s-a reglat sa se trezeasca la 5 ore noaptea si asa e super ok ca apuc sa ma odihnesc si eu mai mult dintr-o bucata. Deh, ne mai trezesc niste parturi si ne mai smiorcaim, dar per total suntem ok.
Aaahh, sa nu uit: am descoperit o noua metoda de a-l linisti. Eu de obicei il culc pe burta si cand se trezeste de la partzuri sau crampe atunci il hatzan de funduletz in sus, ritmic, pana adoarme. Mi-e mult mai bine asa decat sa-l iau in brate, ptr ca nu e trezit de tot si adoarme imediat. Daca l-as lua in brate s-ar trezi de-a binelea si adio somn. Poate incercati si voi daca aveti probleme ca mine 
O problema de-a noastra este ca nu facem caca decat o zi da, una nu. Si dupa o zi de NU, umplem nu numai pampersul ci si hainele. Nu stiu cum as putea sa-l reglez ca are si crampe nasoale in ziua in care nu face. Voi ati avut asa ceva? Si culoarea e spre verzui si e mai apoasa cu mucus in el. O fi diaree? Nu face decat vreo 3 in interval de 2 ore si apoi pauza doua zile. Ma gandesc ca la diaree face de mai mult de 3 ori pe zi, nu?
Va pupix pe toate si sper sa mai intru cat de curand.
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Multumesc, draga mea! Am baut toata noaptea ceai de chimen si anason si fenicul de mi-a iesit pe ochi. Acum as bea o ciocolata calda dar... vorba lui Ionel Teodoreanu "Sa nu". _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Biaz, m-ai surprins placut cu Teodoreanu.
Apropo de asta, am plecat in China cu ceva vreme in urma cu doua carti in limba romana "La Medeleni" si Cugetarile lui Iorga.
Mi-ar fi placut sa o cheme pe fetita mea Olguta, insa sotului nu i-a placut, era prea "rusesc".
Insanatosire grabnica puiutilor!
Ce profesie ai, daca imi permiti, de trebuie sa te reintorci atat de curand la lucru? Mi se pare foarte devreme, la nici 3 luni de la nastere. Sunt convinsa insa ca ai motive justificate.
Numai bine si te mai asteptam pe la noi.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
selen80 spune:
Biaz nu te compara tu cu noi, astea mai flower power, cu un singur copil
noi oricum nu te uitam, si iti ducem dorul, dar te intelegem...e de ajuns sa mai intri din cand in cand sa ne mai zici ca sunteti bine sanatosi, si cat de frumos cresc flacaii tai
si mai incepi si munca, of 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
NelaM spune:
Dana, va tin pumnii sa va iese planul cu profesatul in Franta. Ce profesii aveti?
Adevarul este ca si noi am plecat din Romanua numai cu un loc de munca asigurat. A fost un risc cuper calculat. Nu pot zice ca am emigrat, in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca am plecat pe o perioada determinata, care s-a prelungit an de an si acum suntem unde suntem.
Selen, si mie imi place Australia, as vrea sa ajung sa vizitez ceva locuri de acolo, candva... (poate ma duc cat de curand sa imi cunosc ginerele, cangurelu'
)
Hihi, ce faza tare mi se pare sa vorbim de emigrat de 1 Decembrie! 
In alta ordine de idei, Ana a plans asta seara de mai sa se faca grena, cum zice Maria. De la luna plina i se trage... ne plimbam toti trei si zbieram la luna, ne stie tot complexul de-acuma!
Dar, dupa baita si papa, doarme dusa! Doamne ajuta, ca rau e sa planga... eu admir mamicile bebeilor plangaciosi din toata inima, ca pe mine nu m-ar tine nervii.
Nela, mamica de
NelaM spune:
| citat din mesajul lui selen80 Biaz nu te compara tu cu noi, astea mai flower power, cu un singur copil |

ce tare a fost asta!Cum ti-a placut cafeluta?
Poate ne mai vedem si maine, same place, same time, la noi la cafenea ca si eu am imaginatia bogata

Ce face Ebru, cumintica, cumintica?
Nela, mamica de
NelaM spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Maine mergem la primul vaccin, mi-e groaza ca o sa planga asta micu' si mi-e mila de el, dar nu avem ce face. Mergem inainte. Sper doar sa nu stam mult pana intram in cabinet si sa luam ceva virusi . |
Va tin pumnii maine la vaccin, sa scapati repede si fara plansete prea mari. Si cel mai important fara reactii adverse dupa.
Cu kk, nu stiu ce sfat sa iti dau, cum sa te pot ajuta, ca noi nu avem problemuta asta, doamne ajuta! Ai incercat masaj la burtica, in ziua in care nu face, poate usureaza tranzitul intestinal si e mai bine si pentru puiut?
Gata, merg sa dorm.
O dupa amiaza placuta va doresc.

Nela, mamica de
andraiulia spune:
Buna ziua, fetele mele cu bebei!
Noi stam aici de vorba ca avem o vorbareata care cred ca ma va intrece spre disperarea tuturor apropiatilor.
Ne pregatim sa iesim afara, la plimbaricus.
Si ea a dormit de la 12 la 8 jumate, apoi papa tot in somn si a continuat. Doarme cat dormim si noi dimineata. Ii place tare in patutz langa mine. Daca dorm pana la 2, asa si ea.
Monique, da,e posibil sa gasesti acolo, dar sunt cam prea scumpe. In jur de 14 mil.
Aida, multumim pt aprecieri.
Mai apucam si de doua ori cu aceeasi tinuta.![]()
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
aidaciolac spune:

hello hello si de la noi 

Aseara am vazut in garaj patinele de gheata si mi s-a facut dor
asa ca azi Eriku e imbracat ca un 'patinator' ![]()
diamar78 ceva poze cu voi
!
liliaco desfa Monopoly si puneti-va pe jucat. Emma era disperata dupa jocul asta. Prima tura a fost cum a fost , dar de la a doua tura deja s-a prins si ma batea la fundu gol ca mai si avea noroc la zar
si nu vroia sa imi vanda din proprietati sa nu imi fac cartier ... s-a prins singura de toate fara sa ii explic eu ... of , ce vremuri ...
Nelo faina freza , sa iti fie de bine
, dar pe langa tot ce detii tu pe acolo , mi s-au lipit ochii de tabloul ala de deasupra canapelei ![]()
... faci o poza te rog , poate ma apuc sa pictez ceva ![]()

luto si adinus felicitari in primul rand pentru intalneala
si mai ales pt bebelaci
, mai ce stateau ei la pozat 
monicutzo am vazut si pozele tale de la botez
(pe langa pozele proaspete care mi-au facut mare placere - bey ce semanatura si la urlete
...) ce frumosi sunteti si ce semanatura
sa va fie de bine crestinarea
. In legatura cu dintii ei cred ca fiecare bebel reactioneaza in felul lui.
La noi cu scaunul e tare ciudat. Se zice ca formula constipa. Hm! Pai Erik face o data la 2 zile , cateodata cu putina microclisma , si e destul de moale scaunul. As vrea totusi sa ii grabesc tranzitul ca parca nu e totusi ochei asa rar . O sa incerc si eu cu prosoape calde pe burtoi ![]()
monique02 ioi ce papusele aveti acolo
, iar poza in care Teodora e plina de noroi e to-ta-la
nu imi imaginez cum arata baia dupa vizita
Iar poza cand o scoate pe Andreea din apa
, asa imi doream si eu sa il botez pe Erik , dar am zis sa impac si capra si varza
si a iesit un crestin ortodox fara scufundare in 'cazan' ... Laci tot zice ca Erik va fi un ungur ortodox
viseaza si el ![]()
dano inca astept pozele 
... si poze de iuliapapusa cu papusa Luta in brate
si ce cuminte si mirata a fost la botez
ptui ptui ... ioi cu fluieratul tau
... mie mi se ridica parul pe ceafa cand fluiera cineva in casa , in orice casa 
ionika lasa tu ce zice soacra ca nu traiesti cu ea
si pune niste poooooze 
Ioanna81 sa il urci pe Carol pe un tanc ca nu stii ce 'jeneral' o sa ajunga 
| citat din mesajul lui cristina_ana Gata, ma duc si eu cu copiii pe afara, ca Andrei a inceput sa distruga casa! ![]() |
... cat despre comentariul din urgenta

selenico mai ai baclavale?
jiiiiz. Cred ca in ajunul Craciunului si poate ca pana dupa revel o sa fiu la Constanta si poate prindem o zi fara vant sa ne vedem
... cat despre emigrat , barbatii nostrii se pot lua de mana , Laci zice Australia sau Canada
brrrrdana asa se incepe emigrarea , cu profesat 6 luni -1 an
biaz
si stai calma ca si eu am in spate shpe capitole irecuperabile ... ceva poze! am si eu un fix ca mi-e tare dor de voi toate

mkunigunda ce scumpel e Victor grasunelu - bulanelu - zambicelu
ptui ptuiDeci zau fetelor ca eu nu stiu cum sa fac cu vaccinul , avand in vedere ca sunt eu si restul contra mea ("ca am cam luat-o pe aratura" cica) ... am lasat vaccinul de 2 luni pentru luna februarie , nu stiu daca scap atunci sa mai aman ... eu tot ii dau intruna ca si atunci ii fac doar hepB , dar zau ca imi tzatzaie fundu ...
raluko zau ca nu stiu voi cum ati procedat cu vaccinul si la fiecare conversatie de genul ma gandesc la tine

hiu , am terminat ce ati butonat azi si sper sa ajung sa citesc restul de cap 15 , mai ales ca azi o sa stam in casa ca afara bate un vant naprannic

aidaciolac spune:
vai vai vai 

am pus lapte pe pervazul geamului de la bucatarie pt cotoi si din cauza vantului laptele sta pe geam acum 

si eu care stateam linistita ca in afara de Erik nu mai am nici o treaba ... 

... trebuie sa ling laptele de pe geam pe vantul asta ... asa se intampa cand nu te duce capu'