Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*16*
Raspunsuri - Pagina 10
selen80 spune:
acum beau o cafea rece (ca dupa ce am facut-o normal ca n-am putut s-o beau imediat) si imi imaginez ca savurez un frape..eventual si cu Nela, pe terasa in HK
noroc ca am imaginatia bogata 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
iuliapapusa spune:
Selen pot sa ma alatur si eu?Ca am facut si eu un ceai verde ca tare imi era dor si tot rece il beau acum
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
selen80 spune:
Iulia iti zic ceva, da sa nu te superi,da?..eu as evita sa o pup pe gurita....noi avem f multe bacterii in gura,in saliva, si e pacat sa le transmitem si la ei....si mai tarziu de exmplu, cand o sa le dam sa pape, e bine sa nu incercam mancarica mai intai noi, cu lingurita lor....ca noi mai avem o cariuta, o afta, etc. si ajung si la ei si ne miram apoi de ce au dintii stricati sau mai stiu eu ce...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
iuliapapusa spune:
Selen stiu ca nu este igienic sa o pup pe gurita dar sunt momente cand nu ma pot abtine as mancao toata.Este inevitabil si inconstient

Cat despre suparat nu am de ce sa ma supar.Este pur adevar

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
biaz29 spune:
Salutare tuturor mamicilor
si multi pupicei bebelusilor scumpi!
Fetelor, cand mai ajung sa intru pe forum ma simt ca si cum voi ati fi un lot de olimpice
in plina forma alergand sustinut prin capitole
in timp ce eu sunt o leshinata pricajita care alearga dupa voi cu limba de un cot si, ca sa aiba sansa sa mai vada macar coada sirului, o mai ia pe aratura si scurteaza drumul. Cu alte cuvinte, ma recunosc vinovata ca n-am apucat sa citesc ce ati scris prin ultimele capitole, nu stiu cine a mai intrat si cine nu, dar mi-e dor de voi.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Dana15 spune:
iulia, de acord si eu cu Selen..si mie imi este draga mandra de nu mai pot si abia ma abtin sa nu-i tzuc gurita dulce, dar reusesc totusi sa o fac..din motivele pe care le-a spus Selen;
ce figura esti cu fluieratul!![]()
selen si eu beau o cafeluta rece (facuta de azi dimineata de la 7
si astept sa adoarma Ana, sa o var in wrap si sa mergem la farmacie sa cumpar absorbante ptr sani..oare o fi deschis astazi la farmacie?!!!?? buna intrebare!
apropo de scutece..ati mai folosit altceva in afara de Happy, Pampers, Huggies? ceva mai ieftin si bun?!! (Happy sunt ieftine, dar pe noi nu ne prea ajuta)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
biaz29 spune:
Si ca sa vedeti ce frumos ma gandesc eu la voi, cu cateva seri in urma v-am visat. Eroina principala era Mangulica. Am visat ca ea facea jogging pe strada si noi stateam pe margine de vorba si eu am recunoscut-o dupa fotografiile de pe net (in ziua aceea admirasem poze
de la botezul lui Aidan) si m-am repezit sa o imbratisez si sa-i spun cine sunt. Si ea s-a bucurat si ne-am imbratisat cu toate si am inceput sa povestim asa, ca pe forum, vrute si nevrute. Nu e prea interesant visul, dar m-am simtit bine cand m-am trezit si mi l-am amintit.
_
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Salutare tuturor mamicilor si multi pupicei bebelusilor scumpi!![]() Fetelor, cand mai ajung sa intru pe forum ma simt ca si cum voi ati fi un lot de olimpice in plina forma alergand sustinut prin capitole in timp ce eu sunt o leshinata pricajita care alearga dupa voi cu limba de un cot si, ca sa aiba sansa sa mai vada macar coada sirului, o mai ia pe aratura si scurteaza drumul. Cu alte cuvinte, ma recunosc vinovata ca n-am apucat sa citesc ce ati scris prin ultimele capitole, nu stiu cine a mai intrat si cine nu, dar mi-e dor de voi._ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ioi, cat esti de scumpa!
bine ai venit draga noastra! o cafea rece, ceva?! pun d' un ceai ?!! (pfuai! am un ceai bunut de numa' ..din plante: albastrele, petale de trandafir, frunze de zmeur si alte "buruieni" care nu imi vin acum in minte)..minunat!Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
biaz29 spune:
Cat despre baietii mei (ramasesem datoare cu un raspuns unei mamici care m-a intrebat despre ei si nerusinata de mine nu-mi mai amintesc cine era!) sunt bine, destul de sanatosi cu exceptia ochisorilor. Ambii au acum conjunctivita. 

Avem programare la oftalmolog joi sa vedem ce e de facut.
In rest cresc mari si nu stiu cum se poate sa-mi fie mai dragi in fiecare zi fiindca mereu simt ca mai tare ca acum nu-i pot iubi. Si totusi invat sa-i iubesc mai mult mereu. M-am apucat sa scriu si eu povesti de nastere si n-am reusit sa o termin decat pe cea a celui mare iar sansele de finalizare sunt slabe, la ritmul in care ma intind cu toate treburile in fiecare zi.
Maine am primul curs oficial si apoi o tin tot asa intr-o veselie. Asa ca va salut din mers si va rog sa nu mai uitati,chiar daca voi alerga din ce in ce mai gafaind si din ce in ce mai mult in urma voastra.
_
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Ioi, cat esti de scumpa! bine ai venit draga noastra! o cafea rece, ceva?! pun d' un ceai ?!! (pfuai! am un ceai bunut de numa' ..din plante: albastrele, petale de trandafir, frunze de zmeur si alte "buruieni" care nu imi vin acum in minte)..minunat!Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Multumesc, draga mea! Am baut toata noaptea ceai de chimen si anason si fenicul de mi-a iesit pe ochi. Acum as bea o ciocolata calda dar... vorba lui Ionel Teodoreanu "Sa nu".
_