Gravidutze si mamici de Cluj -145-
Raspunsuri - Pagina 14
antoni spune:
ms mult fetelor, sunteti toate jniste dragute. deocamdata incerc sa nu ma gandesc ca as vrea sa vad ce zice si medicul.in schimb vreau sa deschid un subiect la care sa raspundeti care vreti si daca aveti chef si timp.de multe ori m-am gandit ca poate eu gandesc mai sucit, ca poate am eu prea mare cerere de la sotul, adica prea multe asteptari, dar pe mine tare mult ma deranjeaza ca el ia prea lejer toate. vine in casa, se pune la calculator la joc si nu mai conteaza ce-i in jurul lui. si ma enervez de multe ori ca eu tot adun, incerc sa fiu si cu piti, sa mai fac una alta si el nimic. daca il rog, face , dar repede , dupa care inapoi la calculator. de asta si ziceam ca nici nu e momentul, momentan mi-e greu cu unul, cum ma voi descurca cu doi?imi spuneti si voi ce va deranjeaza la ai vostri? poate recunosc niste trasaturi pe care le are si al meu si ma linistesc ca toti sunt la fel
nu zic sa-i vorbim de rau, nu zic ca nu are calitati, doar ca , cateodata ma scoate din sarite si ma simt neglijata, parca femeia ar trebui sa le faca pe toate...daca am venit cu o idee proasta, ma scuzati, poate sunt eu acum prea...ganditoare, dar de mult vroiam sa va intreb daca si ai vostri sunt asa.
Ada- esti tare draguta, dar noi din pacate stam in Manastur, am stat in Grigorescu cat n-am fost casatorita, mai mergeam in Grigorescu intr-un parc, poate de acolo stii.
mami_alexia spune:
Meli
, e greu cu barbatii
Al meu,de exemplu
face de toate in casa, da cu aspiratorul, spala baia, sterge praful, aranjeaza lucruri, haine, etc fara sa ii zic eu, asa e el,asa e firea lui(si mie nu-mi convine intotdeauna stilul asta fiindca daca mai las haine aruncate sau mai stiu eu ce- pe care tot eu le strang, dar nu in momentul acela- imi atrage atentia)
In bucatarie in schimb nu se baga...asta ii mai reprosez eu din cand in cand, ca daca e chiuveta plina de vase, nu se sesizeaza(dar nu ar putea fi perfect,nu?) Mai mult de atata nu stiu ce sa-ti zic...totul e realtiv si difera de la barbat la barbat. Un
special pentru tine!!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Gabriela77 spune:
BUna seara, dragele mele!Ne bucuram ca nu ne-ati uitat!
Noi am venit pana la Deva, ca am zis ca nu voi mai avea ocazuia, dar cam regret, Sara da semne de raceala, mai bine stateam pe fundul nostru! Asta e, sper sa nu fie ceva serios! Eu, dupa cum vedeti, atata mi-a fost activitatea, cat am fost la serviciu
, de acasa mai greu.
draga, felicitari pt grasunica ta dulce! V-am admirat in poze! Imi place atitudinea si tonusul tau, mare lucru, si mi se pare nemaipomenit ca esti incantata de medicul tau!
Meli, si eu am fost surprinsa de vestea ta, eu insa mereu am zis, nimic nu e intamplator in lumea asta si daca asa a vrut Dumnezeu, inseamna ca asa e perfect pentru voi!
Co, ce planuri frumoase aveti de sarbatori! Bravo! Mi se pare si acceptabil ca pret!
Ada, cu siguranta si noi vom poposi pe acolo, am auzit doar referinte bune!
Andreea, Katiava sarut cu drag!
Oana, ati inceput la programul lung? Cum e?
ADriana, chiar ma gandeam la voi, ca de cand nu mai9 merge Alexia la gradi, nicio boala, ce mare lucru! Eu cred ca asta reuseste sa compenseze putin dorul!
Alexce manager bun esti tu! Realy!
Multumesc de info legate de Fifi, ne vom conforma, s-a mai adauf\gat insa ceva pe lista, Nenuco, baia de culori!![]()
V-am pupat, o seara frumoasa tuturor! Sa fiti cuminti!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
32 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Ioana13 spune:
Meli, hihi.. la ce ne provoci tu aici![]()
Al meu face curatenie(bine, fac si eu, nu numai el), duce copilul la cresa (ceea ce s-a demostrat a fi mare lucru, cind a fost plecat 2 zile, de eu toata am ajuns apa la servici), face cumparaturile pt casa ( rar mai merg si eu), spala vase, cind are chef sau cind nu am eu chef si il rog frumos 
Are si el ale lui, sta si el la calculator, dar cind simte ca devine prea implicat renunta la jocul respectiv
Noi avem perioade: cind ne intelegem f bine si cind ne tot impungem... dar astea sint urmate iar de perioade bune. E ciclic
Acuma nici tare nu l-as lauda, dar nici critica in public...
Sigur are sotul tau niste calitati pe care nu le au altii.. se compenseaza la fiecare cite ceva.
Incearca sa ii spui nemultumirile tale, odata cind sinteti relaxati.. noi f bine discutam in masina, la drum lung.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
IN primul rand un sincer si calduros,,LA MULTI ANI,,ANI,sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta reusita si mia ales alaturi de scumpa ta fetita de la care asteptam ceva pozici tunsa
GABY de unde ziceai ca i-ai luat SAREI masuta?e tare frumoasa.ar merge perfect si in camera noastra care am facut-o verde cu galben.are ceva masuta cu scaunele dra s-a cam distrus cu santierul.daca nu cer pre amult nu o masori te rog?
sa vad daca imi intra in camera de dulapuri,in locul celei vechi...sanatate SAREI si sedere placuta la DEVA
ADA super pozele si locatia..mi-ar place si mie o balaceala.
MELI..ce sa zic?nici nu stiu ce sa zic..asteptam vestile de la dc si apoi ne pronuntam.eu ma bucur pt tine,privind faptul ca medicul nu ti-a mai dat nici o sansa..cat despre barbati...
eu l-am tot criticat in public asa ca pot sa spun si acuma cate ceva.nu face mai nimica,vine de la lucru sau de unde e si se pune la tv de cele mia multe ori.se mia joaca cu SARA,dra se plictiseste repede,face cate ceva numa daca ii spun.cateodata isi face patul dim cateodata nu...nu spala o farfurie,nici macar ceasca de cafea.de facut curatenie nici vorba.ii mai da sarei sa ppae,ii mai prajeste cate-un file de peste in unt,sau ne pregateste micul dejun odata pe luna.o duce dim pe sara la cresa...asta e de admirta si merge si dupa ea cateodata,acuma ca nu prea are de lucru.dar asa, nu ma menajeaza mai deloc....sa vina el sa-i faca baita,fara sa-l chem eu....sau sa-mi i-a aspiratorul din mana vazand ca mi-e greu....etc.fericite sunteti cele care aveti soti care va ajuta si la curatenie si la mancare...etc.al meu cere sa fie curta dra nu face....si de critica e cel mai bun.asta e,ce mia pot face?decta sa-i tot zic cateodata,mia bine fac singura si numia zic nimica,decat sa ma cert.si cateodata mai zice si ca ce fac eu toata ziua?ca eu sunt odihnita,n-am nici-un gand......
mai bine sa trecem peste.eu as putea umple pagina...
si eu ma gandeam la bucatarie pt sara,dar chiar ca sunt mici...si aceea cu hello kitzy.mie mi-ar placea tare mult pt sara de craciun casuta aceea a piticilor din alba ca zapada,ati vazut-o?numa e cam scumpa,dra si are de toate.acuma de mos niculae i=am luat-o pe alba ca zapada si un pitic din cei 7.mia avem unul si m-am gandit la toata colectie incetul cu incetul.
nici SARA azi n-a fost la cresa ca a tusit putin..sper sa se faca bine cat de repede.n-a facut febra,nu are rosu in gat..atata ca tuseste odata la vreo 3 ore si ii curge nasucul putin.oare puteam s-o duc asa la cresa?
merg sa dorm,ca sunt cam obosita.aseara am lasat-o pe sara la taica-meo in floresti si am fost la filmul acela,,2012,,f fain a fost.dar l-am cam terorizat pe bebe,a miscat aproape tot timpul de la sonorul acela tare.merita vazut filmul.v-am pupat si pe maine.noapte buna
ioana...mami de sara si graviduta in 30 de saptamani
sara2007 spune:
BIARA felicitari pt micuta grabita sa vada atat de repede lumea asta.m-am socat cand am vazut ce repede ai nascut.adica la 37 si 3 zile.eu voi intra maine in 37 de sapt si nici bagajul nu m-i l-am facut.plus trebe sa ma pregatesc pt bebe...spalat,selectat ,calcat hainutele.ce marisoara este...pui pe ea.
ioana...mami de sara si graviduta in 37 de saptamani
anca.b spune:
Ciao fetele!
Meli, ce-mi vad ochii!!!!?!?!?? Felcitari!!!! E incredibil. iti tin pumnii pt marti sa vii cu vesti bune de la dr. Iar legat de sot, nu te necaji, fiecare le are pe ale lui...al meu face si mincare, si curatenie, il scoate pe stefan de la cresa si se ocupa de el pina vin de la munca, plus duminicile...la cumparaturi mergem intotdeauna toti trei. si incercam sa mai avem cite o activitate comuna duminica...pt noi e greu sa fim numai noi, ca nu prea are cine sta cu stefan. dar mai reusim cite ceva. de ex, miine, am programata o iesire doar noi doi: piscina, shopping, prinz la restaurant si ce-o mai fi...(normal, la initiativa mea, ca el nu e cu astea...)
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
SAL
MELI draga Doamne ajuta sa fie cum iti doresti tu puiule
legat de sotiori al meu prefera sa plateasca pe cineva sa faca curatenie decat sa faca el ![]()
adevaru e ca si lucreaza f mult iar in timpul liber care este f putin face altceva numai curatenie nu
si acum sincer iti spun ,nu ca vreau sa ma iau de soacre
dar conteaza f mult cum au fost educati ...as spune mai multe dar ma abtin
dar totusi imi felicit soacra ca a facut un copil tare destept ![]()
recunosc mai face si C curatenie ,mancare ,o data pe luna mergem impreuna la cumparaturi ,sambata seara sau diminica o petrecem impreuna ..
oricum sunt convinsa ca sotul tau are multe calitati pozitive si ca va iubeste enorm ,incearca sa ignori nimicurile astea ,altfel te stresezi si te enervezi deageaba ...stiu din proprie experienta ![]()
toate ne dorim un sot care sa ne ajute la mancare ,la curatenie ,sa aiba grija de bebe ,de noi ,dar lucrurile nu decurg intotdeauna cum vrem si cum am mai spus, bine ca nu avem probleme de alt gen 
important este sa i iubim asa cum sunt si sa le aceptam aceste "defecte"daca merita desigur si sa privim partea pozitiva a relatiei
nu stiu pe nimeni ce ar putea sa te ajute cu piticuta ,dar daca aflu ceva te anunt 
GABI sper sa nu se raceasca piticuta si distractie placuta la mami 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
ALEX29 spune:

ANI DRAGA LA MULTI ,MULTI ANI SI TOT CE TI DORESTI DRAGA MEA 

scuze pt intarziere 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
ALEX29 spune:
GABI n am vazut masuta ce ai luat o ,cand ai timp te rog sa pui o poza