Gravidutze si mamici de Cluj -145-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Co, sint de neiertat! Nici cind ploua nu are ochi verzi?
Faina oferta. E aproape de Ro? Noi am cam stabilit ca mergem la bunici.

Dulcineea, ne pierdusesi? CAuta in History cind ne pierzi sau cauta pe google gravidute de cluj... eu asa gasesc subiectu.
La ce dr esti?

Meli, deci e de mers la masaj

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ioana, sa zicem cand e asa semilumina;) La Budapesta e hotelul. Si noi am promis bunicilor, dar uite asa ne-am razgandit:P, mergem dupa pe la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineatza.

nico multumesc pt cafeaua virtuala .

meli si eu astept cu felicitarile pana vei veni de la doctor.
Oricum eu ma bucur f mult pt vestea care ne-ai dat-o pt ca stiu ca ai avut probleme si nu stiai daca vei mai putea avea inca un bebe.
Si eu am o experienta cu un doctor care-a zis ca nu pot avea copii inainte de-a face tratament pt scaderea prolactinei ca nu am ovulatie , ca am un chist mare si la vreo 2 sapt de la "diagnosticul" asta tineam in mana un test cu 2 liniute .

ani ma bucur ca a stat Stefi la tuns.

Nu mai pot scrie ca ii geloasa Julia pe calculator si-mi pune toate jucariile in brate sa ma joc cu ea

O zi frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
Nico-multumesc de cafea,ca de obicei ne pregatesti la toate cite o cescuta
Antoni-iti trimit o imbratisare
o sa vezi ca va fi totul bine,nu-ti face probleme ca in aceste mmente ai tot felul de ginduri si preocupari
mai demult ziceai de bb si erai necajita ca nu mai poti face,eu iti urez ca toate sa fie bune sa fie sarcina buna si sa te poti bucura
nu mereu vin cind vrem noi
poate iti amintesti si Ioana era preocupata si nu stia ce sa faca,cerea sfaturi si uite imediat se naste fratiorul Sarei
mai asteapta si fa testul din nou si stai linistita,o sa vezi ca pe cind se confirma daca toate sint ok si dispar preocuparile o sa iti schimbi putin sentimentele,
sanatate micutei
calculezi din prima zi a ultimului ciclu
liniuta si la mine s-a vazut f slab la primele 2 teste
vad ca se ingroasa rindul gravidutelor,bafta sa vina cit mai curind celor care isi doresc
Ioana13-poate asa e e pe drum o fetita rusinoasa tare dar apare ea cind e momentul
Gabriela-cum mai esti scumpo? de cind esti acasa cam greu scri
Dulcineea-cind ai deschisa pagina nr 2 la odiseea sarcinii da clic dreapta si salveaza pagina pe deskop asa iti intra mereu si nu tre sa rasfoiesti forumul
fetelor care aveti in engleza meniul scrieti voi cum scrie exact acolo click dreapta-save the page background sau asa ceva....

o zi buna fetelor

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Da fetelor,v-am pierdut !nu intelegeam de ce nu mai scrieti Eu sunt la DR Muresan Daniel de la Gine1 A nascut cineva de aici cu el? Cam cati bani trebuie sa-mi pregatesc pt o nastere normala? as vrea sa-mi fac si epidurala DPN e 20.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dulcineea, dai cit ai si cit vrei. Nu este o suma obligatorie, dar eu mai mult de 5 mil nu as da pt nastere normala. Nu am nascut cu Muresan, dar la gine 1 am fost. Am avut cezariana, pt ca nu m-am dilatat deloc vreo 40 de ore de la ruperea apei si la 12 de la contractii dese.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

of Doamne
mi-e tare frica dar asta e Trebuie sa trec si prin asta Deci 5 mil la Dr si la anestezist si la moasa ? ma streseaza faza asta ca sincer nu stau asa bine incat sa-mi permit sa le bag in buzunar Dar cum e la noi sistemul mi-e teama ca nici nu se vor iuta la mine fara ceva in buzunar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

Biara, sa-ti traiasca mica uriasa...iar cu hainutele, sunt sigura ca vor exista multe partide de shopping pt ea... si eu merg de data asta la Daniela Rotaru, imi place mult de ea, mi se pare profi si f la zi cu ultimele informatii in domeniu...
sa crestei mari si sanatoase!

Meli, draga...da-mi voie sa zic: UAAUUUUUUUUUUUUUUU!!!! eu ma bucur pt tine, si daca da Domnul sa fie totul in regula, iti doresc o sarcina usoara, frumaosa si un bebe sanatos tun! o sa vezi ca o sa te descurci...stii cum se zice, niciodata nu e momentul pt facut copii...mai bine sa vina cand o vrea DD...

Biara, banutii oricum ii dai dupa nastere...eu asa am facut si personal nu stiu pe nimeni care sa-i fi dat inainte...daca vei fi multumita, o sa vezi tu atunci cat ii dai...in principiu cam pana in 5 mil te costa medicul, cam 2 mil anestezistul si 1.5-2 mil la moasa...asta vezi tu de fapt, in functie de cat de mult te ajuta la nastere ...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Co Diana-i mult mai bine, a inceput sa pape, si-a recapatat voia buna, dupa somnul de ieri de amiaz de 3h30m, a fost alt copil, azi tot vesela si plina de verva, vai, ca mi s-a luat o piatra de pe inima
Si cat tot am fost azi in parc, m-am intalnit cu 2 mamici care imi spuneau ca, copiii lor au avut exact simptomele lui Diana, febra brusca si foarte mare, rosu in gat, tuse ( Diana n-a tusit), lipsa poftei de mancare, si buburuze rosii pe corp care au trecut in 2 zile cu sau fara Aerius. Si diagnosticul a fost viroza eruptiva.
Eu cand am vorbit cu dr de fam la telefon mi-a zis ca eruptia e ori de la antibiotic ori de la viroza. Acuma petele aproape au disparut,dar inca ii dau Aerius. Si la noi viroza asta cred s-a complicat cu ceva bacterian la gat si a facut puroi si uite asa am ajuns la antibiotic, dar bine ca trece, sper sa nu se repete si sa-si faca un pic de imunitate la viroza asta nastrusnica.
Dulcineea la Gine 1 dai cat vrei, cat te tine buzunarul, nu e tarif fix, eu pt cezariana am dat 1000 de lei si din cauza ca eu n-am platit controale, ecografii, altfel dadeam cam 800 de lei, o nastere normala ii cam 500 din cate am auzit, plus ca mai dai un pic la dr neonantolog, anestezist daca iti faci epi, moasa...

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MELI - Nici nu am cuvinte, cert este ca m-au trecut fiorii, in sensul bun al cuvantului.Da Doamne sa fii sanatoasa atat tu cat si minunea mica.Ai sa vezi, ca din punct de vedere profesional, ai tot timpul sa te realizezi, dar momentele alaturi de copilasii nostri sunt tare putine.

Cat despre medici m-am convins si eu; am patit la fel ca si Lilly - mi s-a spus ca trebuie sa tin tratament pentru ca am prolactina marita si ca s-ar putea sa am si ceva probleme hormonale (asta in cazul in care testele de sarcina erau negative).Dupa o saptamana, m-am trezit cu 2 liniute clare si 2 teste definitivate.

CO - Frumos ca petreceti de Craciun!

Noi ne rezervam pentru un weekend in 2, la sfarsitul lunii ianuarie cand este si ziua lui D.Vom merge la Debrecen si avem o oferta tentanta: de vineri pana duminica, cca. 220 lei/persoana (incluzand cazare,mic-dejun,o cina festiva + un bilet pentru o zi la Parcul Acvatic)

KATIA - Voi pune fotografii dar mai trebuie sa asteptam scaunelul, ca noi am vrut cu spatar si soacra l-a luat cel fara spatar.

ADA - foarte frumoase fotografii.Cred ca a fost relaxant si placut!

GABI - nu mai stim nimic de voi....

NICO - tu cu cafeaua, eu cu un cei de cimbrisor, miere de albine si multa lamaie!
Va ofer si voua o cana.

Mergi la inceput