Gravidutze si mamici de Cluj -145-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

doar cateva poze:
http://picasaweb.google.com/adabutus/PozeNoi#5410993449969284658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE
BIARA felicitari pt printesuca ,e tare frumoasa si tu la fel
ADA tare dor imi este si mie de o distractie in doi dar de 3 zile ,nu de o noapte ,f f fain locul unde ati fost

multe la toate

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

pt luna decembrie INFINITY STUDIO -un serviciu platit al doilea GRATUIT (servicii gratuite:masaj facial,pensat,ojat artistic,intins cu placa)

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Antoni-cum mai esti?
ti-a venit ciclul? sper sa nu fie nimic sa nu ai probleme
iar daca e sa fie bb cum au spus si fetele se mai intimpla si cite o minune
Ioana13-si voi sinteti la proiectul bb? bafta!
Elenuta-sanatate lui Dragos,sa pape mereu bine,cine stie mai au zile cind nu vor sa doarma,si a mea mai face asa si o duc la plimbari lungi pina la urma cade :)
frumoase pozele de la artificii
Mami-alexia-ce bucuroasa o sa fie Alexia
de craciun o aduceti la voi?
Kitzy-sanatate Dianei,si a mea a fost bolnava si i-a dat augumentin si sirop de tuse
acum e bine si papa bine,o sa vezi ca isi revine,te-ai panicat vazint ca e prima data cind e asa bolnava
Dariandra-asteptam pozici cu masuta
cred ca s-a bucurat Dariuta
Gabriela-ma bucur ca nu mai ai probleme cu lichidul
reusesti sa te odihnesti putin?
se vede ca ai intrat in concediu si nu mai ai timp sa intri mai des
mersi de raspunsul cu bucataria,o sa intreb daca au desfacuta vreo cutie sa o vad inainte sa o iau
Eladea-ce de cadori ati pregatit
asteptam sa ne spui reactia si poze binenteles
Ani,La multi ani! mlta sanatate si tot ce-ti doresti
scz pt intirziere
asteptam pozici de la salon cu micuta
Biara-felicitari,bine ai venit in ridul mamicilor
sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea
e tare scumpa si maricica
Nrl-esti prezenta mereu cu cafeluta,multumim
Lily-sanatate multa,asa zic si eu mereu prefer sa am eu ceva decit ea
Ada-super pozele unde ati fost,cred ca v-ati relaxat de minune
Alex-ce de oferte ai la studio
despre noi toate bune,piti ieri si azi nu a mai plis deloc cind am dus-o la gradi,deja s-a invatat si sper sa mearga la fel de bine si sapt ce vine
ma bucur cind vad ca e linistita si nu mai plinge
ce vad diferit de cind merge la gradi? incearca sa vb tot mai multe,zice cuvinte noi si leaa cuvinte si se forteaza sa zica tot mai multe si partea a doua e ca plingaceste f des din orice dar sigur e trecator
pe toate

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Victo aici este o proaspata mamicuta pe caire toata sarcina a urmarit-o Fulga, dar nu stiu din ce motive la nastere nu a fost. Oricum eu personal sunt foarte multumita de medicul meu si nu as schimba-o pe nimic in lume.
Va multumesc inca o data pentru primire sunteti niste scumpe toate,
Kitzy sincer inca nu stiu daca ii sunt bune hainutele sper sa ii fie ca i-am luat cateva, daca nu mergem sa facem o noua sesiune de shopping
Ralucada, pitica mea are un par..., cred ca in curand va solicita o programare la Alex la salon Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Pe unde umblati,mamici? Slaba activitate a fost azi

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

seara buna si de la noi!

noi nu f bine, piti tot cu raceala, e tare nasol, tot cu aerosoli, nu stiu zau ce are, deja a doua saptamana, dar la noi toate se manifesta urat, asa ca nu mai zic nimic...

in legatura cu mine, ei bine, mi-am promis ca nu fac test inainte sa treaca o saptamana dar recunosc ca nu am rezistat si am facut-o ieri si azi am repetat-o, ambele au iesit pozitive.nu pot sa cred, stau ca muta in fata lor, imi vine sa sun medicii si sa le zic ca habar n-au de nimic, ca mi-au zis ca never ever nu voi avea copii, ca nu mai are rost sa fac nimic si si daca vreau sa am sanse va trebui sa fac o operatie si dupa eventual cu fiv+icsi si iata-ma acum cu 2 teste pozitive, cu urinari frecvente noaptea, cu insomnii, cu pofte...ce mai, sunt insarcinata.nu vroiam sa va zic nimic inca, doar marti ma duc la medic sa vad ce zice, la mine chiar abia exista mucoasa, nu stiu daca sarcina asta va reusi, daca ar reusi, daca sunt sanse s-o duc pana-n capat, daca e uterina sau extra, la noi sunt foarte mici sanse , asa ca o iau asa ca nu este nimic, pana nu ma duc sa-mi zica medicul ca totul e ok.legat de sentimentele care ma cuprindd,trebe sa recunosc ca nu e deloc momentul nici profesional, nici emotional, daca venea peste un an era ok.e greu cu piti, mama acum mi-a dat vestea ca nu mai pot conta pe ea...soacra tare departe, tanti vine numai cat lucrez...nu stiu, dar inca nu ma gandesc, vreau sa vad odata ce zice medicul.acum as avea o intrebare la voi-stiti cumva de cand se calculeaza sarcina? prima zi a ultimului zi de ciclu? si daca a iesit testul slab pozitiv cam cat de mare este?eu ma gandesc ca poate e mai vechi, doar ca mi-a venit " ciclul" peste.cam atat despre noi, vin cu mai multe vesti marti, pana atunci imi plang de mila, ca de ce nu am putut totusi sa ne protejam? de ce trebuia iar sa-l cred pe medic care a garantat ca nu se poate? asta e...va fi cumva....

am citit tot dar raspund maine, azi ma simt rupta tare.

va pup pe toate!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Meli nici nu stiu daca sa te felicit sau nu.....mai bine astept pana vii de la dr...eu cred c-o sa te descurci daca cumva sarcina se poate pastra intacta si sa dea DD sa se pastreze, o sa-ti fie greu, nu contest, dar satisfactia va foarte mare. Acuma DD o sa hotarasca cum e mai bine pentru voi, El nu ne da niciodata mai greu decat putem duce.
Ca si calcul, se ia din prima zi a ultimului ciclu, de obicei se pozitiveaza cam la 2 saptamani de la conceptie, mai repeta-l peste 2 zile si trebuie sa-ti iasa mai clara liniuta, oricum pe la 4-5 saptamani inca iese destul de slab a doua liniuta. Iti tin pumnii

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce fel de test ai folosit?
Testele Barza dau rateuri la greu, is patita

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Raluca-ms scumpa, am facut sure check si inca una care tot asa e de 99 la suta de incredere.dar am si simptome, deci...sa vedem ce va fi marti.ms mult!

Mergi la inceput