Gravidutze si mamici de Cluj -145-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

buna dimineata, va pun la semnatura cateva poze cu pitica mea

Poze Maia

37+ Maya Teodora

Mergi la inceput

pozele au fost facute la 8 ore dupa operatie, printesa arata bine, mami sperietoare,, dar nu mai conteaza,

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Biara, e o scumpa de fetita . Dar e o mica uriasa daca pot sa zic asa.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Biara, felicitari!!! E o frumoasa Maia

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza.

Biara ce mare si frumoasa e Maia.E mare-mare Julia a avut 61 cm la 3 luni, deci Maia mi se pare f mare. Ii sunt bune hainutele de nou-nascut?

ani nu venim astazi la club.Sper ca luni sa putem merge.Dar parca luni nu veniti voi Deabia astept sa o vad pe Stefi tunsulici

Merci fetelor de raspunsuri.Pana la urma ma duc astazi la medicul de familie.Am supravietuit noptii pt ca mi-au dat de la farmacie un antibiotic pt o zi.Am probleme cu gatul ca nu puteam inghiti sau vorbi si mi-a crescut febra pana la 38.5 si nu scadea de la paracetamol.E tare rau sa fii bolnava si sa mai ai si-un copil care are nevoie de atentie, dar mai bine eu bolnava decat ea.Acum sunt mai bine si ma duc acum sa-i citesc ca mi-a revenit vocea.

O zi frumoasa si multa sanatate tuturor.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

Biara, sa iti traiasca printesica! inca nu reusesc sa vad pozele, ca-s la serv. Cu cine ai nascut la gynia?
bine ca ti-a facut ceza, la cat este de marisoara!

Paula 8+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo am nascut cu Daniela Rotar pe care ti-o recomand din tot swufletul e o dulce, sincer cred ca daca nu era ea si nu eram la Gynia, nu cred ca mai eram atat de fericita si sprintena azi. sunt niste bani pe care ii dai dar merita absolut toti banii, esti tratata regeste, nu te simti umilita si la mila oricui.
Am zis ca peste vreo 3 ani ii mai vizitez ca in asa conditii sa toti faci copii

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Biara ce micuta uriasa ai e o scumpa si vad ca are freza, nu gluma
Nici nu puteai naste natural un copil asa mare. Iti urez sa te pui repede pe picioare, sa fie Maia sanatoasa si mancacioasa si cuminte

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bianca, stiu cum e cu umilinta, ca am nascut la stanca in 2007.
acum ma gandesc si eu sa nasc tot la gynia, insa nu stiu exact cu care dr. data trecuta am nascut cu Fulga si dpdv profesional as avea incredere in ea numa ca/s alte chestii care ma enerveaya, printre care nr f mari de paciente, care duce la supraaglomeratie.

Paula 8+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna gagici,

uite ca revin si eu pe aici, am fost plecati intr-o mica escapada(de 3 zile) in Budapesta, la un hotel cu aquaparc. Am fost fara mamarutza noastra, motivele fiind mai multe: era cererea mare si din partea bunicilor caci de cand e la gradi Sara merge mai rar sa stea si pe la ei, drumul totusi e lung pt. ea daca mergem in timpul zilei ea are rabdare maxim o ora, plus vroiam o mica iesire de relaxare dar si distractii. Tare frumos era amenajat acolo cu de toate , pt. totzi. SI pt. copii, de la bebei la mai mari, era tot ce vroiai si toate conditiile.
Bineinteles ca i-am dus dorul Sarei si ea s-a bucurat asa mult, ne dansa intr-una si dadea din palme. Dar i-a priit bine si ei aerul de la tzara....era imbujorata bine.

Biara felicitari mami si numai sanatate pt. Maia. Da chiar e maricica...cand ma gandesc la ghemotocul meu de doar 48 cm si 3330 gr...

Raluca ma bucur ca Diana e spre bine. Cred ca te-ai ingrijorat mult pt. ea, fiind prima data asa bolnavioara. Eu zic ca poti iesi cu ea linistita la aer cand e asa mai caldut; ii face bine.

Gabi chiar azi am vazut in Selgross pe Fifi cu balonase...ce bine ca s-a mai refacut din lichid . Au venit oaspetii? e casa plina? Cata bucurie poate sa fie ma gandesc acolo la tine...

Ani succes azi la tuns. Sunt sigura ca va gasi ceva ALex sa-i distraga atentia Stefanei si va reusi sa o tunda. Eu tot incerc sa-i fac o coditza mica si nu ma lasa.

Mergi la inceput