Fibrom uterin (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dragele mele va urez un Craciun fericit si sa aveti parte de tot ceea ce poate fi mai frumos si mai binecuvantat de Dumnezeu!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Buna dimiineata la Mos Ajun!

Dragele mele va doresc Craciun Fericit si Un An Nou cu sanatate si implinire sufletesca.
Mosul sa va aduca ce va doriti voi mai mult si mai mult.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 37+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

CRACIUN FERICIT SI BINECUVANTAT!

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Toate urarile de bine din partea mea si orice dar desavarsit de la Domnul sa va aduca multa bucurie si pace in inima!

Craciun Fericit si La multi Ani!
Din toata inima,
Lyly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!Iata ca a trecut si craciunul si se apropie cu pasi repezi Anul Nou. Sper ca ati impodobit deja bradutul si Mos Craciun va adus daruri frumoase!! Eu nu am apucat sa intru si sa va urez dar o fac acum: Fie ca Anul Nou sa va aduca sanatate , impliniri si multa fericire!
Lyly sper ca ti-e bine in Olanda . Cristela, Ninia Tanaion asteptam vesti dupa 28 sa ne spui daca te-a programat pentru cezariana. Cryss sper ca esti bine cu burtica!
Despre mine pot sa va spun ca sunt bine mersi si cu o burtica rotunjoara. Am trecut la salopete dar sunt destul de incomode si cred ca ma orientez catre egari si pulovere lungi. La inceputul lunii ianuarie fac triplu test si apoi ma programez la ginec sa vad daca aflu ce este baietel sau fetita! Oricum nu conteaza asta, vreau sa fie sanatos si frumos!!!!! Timpul trece destul de repede si asta se vede cu fiecare zi ca burtica creste, creste....
Cam atat daca nu mai intru pana la anul va urez un calduros "LA MULTI ANI!!!" si fie ca dorinta de la miezul noptii sa vi se implineasca!!
Va pup
Gina 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dragele mele!

Eu maine voi pleca din Bucuresti, asa ca vreau sa va urez tuturor:
La multi ani! Sa dea Domnul ca anul 2010 sa fie un an plin de sanatate, dragoste si impliniri pentru toata lumea !!!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor

Am vrut sa va urez un An Nou fericit, cu multa sanatate si tot ce va doriti

Eu am capatat o durere severa de spate de o luna si nu pot sta pe scaun sau in picioare prea mult.Am ajuns la urgenta din nou si se pare ca e ceva degenerativ(mai ales discurile, sunt subtiate)Pentru ultimele teste a trebuit sa invat culcata in pat mai mult de o saptamana, zi de zi. Acum sunt in vacanta, am terminat foarte bine sem I dar in timpul scolii nu mai am timp de absolut nimic altceva,din pacate. De azi am inceput si fizioterapia pentru spate, sper sa ma ajute pentru ca nu pot lua medicamente antidurere, nu le suport din diferite motive.

Ma bucur sa vad ca nu m-ati uitat

Azi se implineste un an de la prima operatie si ma cam intristeaza, nu ma asteptam. Si in iunie a fost rau dar parca pe prima nu pot sa o uit.Oricum incercarile astea m-au schimbat destul de mult.

Liana, multumesc pentru noul capitol, eu nu am mai reusit sa ma ocup de el.
Gina, Liana,, intr-adevar sunt foarte prinsa, este extrem de mult de lucru aici,proiecte, prezentari, nu numai teste.In plus, fiind in alta limba imi ia absolut tot timpul.
tuturor fetelor, va doresc un an nou mai bun alaturi de bebelusii pe care ii aveti sau ii doriti

Cristela, Gina, Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Arinna ce bine imi pare ca ai revenit printre noi!! In acelasi timp imi pare tare rau ca ai o problema asa de severa ca spatele. Sper ca anul ce vine sa iti aduca sanatate, fericire si belsug. La multi ani!! si sper ca la anul sa ne dai vesti mai bune!!
Gina 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Anul 2010 sa fie, pentru voi, plin de realizari,sanatate,noroc si fericire!

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Fetelor, sa pasiti in 2010 cu sanatate, optimism, umor si bucurie alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI!

Arinna si tuturor

Mergi la inceput