Fibrom uterin (26)
Raspunsuri - Pagina 3
Ninia81 spune:
Cristela, ma bucur sa te vad optimista! Si eu cred ca Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi! Chiar daca noi nu intelegem, cu siguranta El stie ce ne trebuie si ne va da! Miracole exista si trebuie sa ni se intample si noua...
Visul nostru
Gina36 spune:
Buna dragele mele!
Observ ca s-a mai animat putin atmosfera si asta e de bine!
Ninia ma bucur ca ai revenit la starea ta optimista! Asa te vreau!! Dumnezeu nu uita pe nimeni!! Ai sa vezi !! Si asta e valabil pentru toate cele care isi doresc bebe!
Cristela esti ca intotdeauna pe val cum se spune! Esti vioaie si debordezi buna dispozitie.
.....restul feletelor sper ca sunteti bine!
Arina chiar ma ingrijoreaza lipsa ta de atata timp dintre noi. Sper ca esti bine si o sa intri sa ne povestesti ce ai facut in toata perioada cat ai lipsit! Te asteptam!!
Eu ma simt bine, burtica creste si ateptam cu nerabdare sa simtim primele miscari!
Va pup pe toate!!!
Gina 15 +
lyly_mar spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va salut ,sa vad ce mai faceti!!Vad ca sunteti in pregatiri de sarbatori si aveti un tonus mai bunBurticile sunt bine si ma bucur pt ele
Eu mai am 1 sapt si plec in olanda,asa ca ma pregatesc de drum si ma stresez cu munca sa o termin pe la serviciuIn rest nicio noutate.Intr-un fel ,de abia astept sa ma operez de fibrom..........sa vad dc e alba sau neagra Probabil pe la sfarsitul lui ianuarie ma duc, ca operatia se face pana in ziua 14 a CM.
toate fetele si mai intru sa vad ce mai faceti
Tanaion spune:
Ninia, Cristela ma bucur ca aveti un tonus bun si va prgatiti intens de sarbatori.
Lyly in Olanda, ce frumos! Si mai ales acum de sarbatori.
Operatia, nu te mai gandi acum la ea. Distreaza-te si relaeaza-te in vacanta.
Gina ma bucur ca merge bine sarcina.
Noi suntem tot 2 in 1, saptamana aceasta merg la dr, fiind ceezarina, daca nu apare vreo surpriza intre timp, poate ma si programeaza. Sotul zice ca sa-l las linistit de sarbatori, sa nu m apuce nascutul pana la anul
Va pup fetelor,
Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria
ananana spune:
varsta 33;
un fibrom de 4-4,5cm, endocavitar spun un medic, fara dezvoltate endocavitara spune altul;
descoperit la 33 ani, control infertilitate(ecografie transvaginala;
simtome: durere, menoragii, ciclu abundent;
tratament naturist;
miomectomie abdominala, tratament 1 luna cerazette + miomectomie laparoscopica;
sanse de bb;
as dori sa raman insarcinata dar amplasarea fibromului ma impiedica voi incerca o interventie chirurgicala de tip miomectomie laparoscopica;
nu am ramas insarcinata, medicii spun ca este amplasat ca un sterilet
nu am avut nici o sarcina;
Ninia81 spune:
Ana, bine ai venit! Doamne ajuta sa ne dai vestea cea buna cat mai curand!
Visul nostru
Tanaion spune:
Ana, imi pare rau ca si tu ai pb cu fibromul. Aici vezi ca sunt multe fete cu aceasta pb unele in asteptrea bebelusului, altele deja grvidute, altele mamici si invatam mult unele de la altele. Te mai asteptm sa ne scrii.
Ninia, cristela ce mai faceti, prinse cu pregatirile de sarbatori? Lyly e deja in Olanda Cristela ai facut ecografia?
Gravidutelor cum va mai simtiti?
Eu am fost ieri la control, ma deranjeaza din nou f tare fibromul mare, dar nu ma plang ca mai e putin. Pe 28 tb sa merg din nou la control si sper sa ma progrmeze la cezariana, daca nu intervine o surpriza la inceputul lui ianuarie.
Va pup fetelor,
Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria
lyly_mar spune:
Buna fete dragi,
Si eu pe aiciNu am plecatinca in Olanda,maine plec,sper sa nu fie probleme cu avionul.......Acum incerc sa fac bagaju..
Tana, mult a fost, putin a ramas! O sa fie bine!
Gina,creste burtica? Esti bine?
Ninia,Cristela,sunteti in pregatiri de sarbatori?!
Ana, si eu ma pregatesc de miomectomie,dar clasica,probabil la sf lui ianuarie.Tu cand iti faci operatia?este mult mai bine laparoscopic,dar la mine nu a vrut dr.,a zis ca fibromul este prea mareCu ce dr?
Arrina
Kyky,ce fac baietii?
Bluel,
Arrina
toate fetele si sa speram ca o sa fie mult mai bine in 2010!
Oricum mai intru ,sa vad ce faceti!?
Bluel spune:
Fetelor, in caz ca nu mai apuc de Bubu , va urez de pe acum un Craciun alb, imbelsugat si linistit iar Mosu sa va aduca minunile mult dorite!
Nu uitati ca este perioada in care se intampla minuni, la mine asa a fost si pe la sfarsitul lui decembrie aflam ca sint deja insarcinata intr-o luna! Va doresc sa vi se intample la fel si va astept in 2010 numai cu vesti bune!
Va pup pe toate!
cristela spune:
Buna ziua fete dragi!
Anna, bine ai venit aici, desi motivul nu este unul prea fericit, insa vom reusi toate sa trecem peste aceste probleme/dificultati si sa ne realizam visul de a fi mamici!
Burticilor, ce mai faceti? Sper ca bebelusii sunt cuminti si stau la caldurica in burtica...
Mamicilor fericite le doresc copilasi sanatosi! Si sa nu ne uite...mai dati pe aici sa ne povestiti de minunile voastre!
Ninia, Lyly, sarbatori linistite si multa impacare sufleteasca...avem nevoie pentru anul ce va urma!
Arina, sper ca nu ne-ai parasit de tot si ca esti doar ocupata cu scoala, speram sa te mai "vedem" pe aici!
Eu sunt bine, astazi e ultima zi de serviciu pe 2009, voi fi in concediu pana pe 11 ianuarie si mi-am propus sa ma odihnesc si sa-mi fac toate poftele, sa fiu generoasa in principal cu mine in perioada urmatoare, a fost un an greu, cu vesti "grele", dar a trecut si va urma unul mai bun! Pentru toata lumea, eu una asa sper!
Va pup pe toate si ne mai auzim curand!
http://lt2m.lilypie.com/CmWcp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”