Fibrom uterin (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

LA MULT ANI de Sf. Nicolae, pentru cine se sarbatoreste astazi!

Intr-adevar, Tana, cam liniste poate fetele sunt ocupate cu planurile de sarbatori...

Eu una am avut o saptamana mai agitata la serviciu, sunt multe rapoarte, situatii de inchs/ predat de sfarsit de an, noi la firma lucram numai pana pe 24 decembrie, dupa aia avem liber pana pe 8 ianuarie. Sotul insa sta destul de prost la libere in decembrie.

Planuri pe decembrie sunt cam asa:
-pe 11 decembrie, vineri dupa program, avem petrecerea de Craciun cu firma, la un restaurant din centru;
-de Craciun- acasa la mama, plecam pe 24 dec seara, dupa serviciu si ne intoarcem pe 27, duminica, ca sotul lucreaza pe 28 si 29 dec, speram sa fie liber pe 30 si 31, noi deja am rezervat pentru Revelion din 30 dec.
- de Revelion mergem un grup de 12 prieteni (fostele mele colege de liceu, sotii lor evident si alti prieteni din gasca din orasul meu natal) la un grup de cabane din Muntii Retezat, o zona mai izolata, au crescatorie de cai si se poate face calarie, plimbari cu sania, e si o partie in zona, au si un teren de sport unde se poate juca baschet, tenis, au darts, arcuri medievale, etc., avem incluse toate mesele, am inteles ca sunt mancaruri traditionale, cina festiva din noaptea de Anul Nou, bal mascat pe 1 ianuarie...e bine ca suntem multi in grupul nostru si ne cunoastem bine, ca mai sunt si alte grupuri evident, nu numai noi.

In rest nu mi-au iesit inca toate analizele de trombofilie, maine ar trebui sa fie gata, apoi sa merg la doctor sa le interpreteze...si mai merg marti la o eco la Herghelegiu, asa de sfarsit de an, sa vad ce mai fac fibroamele.

Cam atat despre mine, voi?
Ninia, tu ce planuri ai? Lyly, multa rabdare pana la operatie, parca pleci de sarbatori la o prietena, nu?
Gravidutele stau pe acasa?

http://lt2m.lilypie.com/CmWcp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cristela ce frumos program v-ati facut! Si la cbana din Retezat cred ca va fi super si eu ma simt cel mai bine cu fosti colegi de liceu sau de generala pe care ii stiu si ma stiu de o viata.
Eu de sarbatori sper inca sa mai fiu graviduta. Am fost vineri la dr si mi-a zis ca sa mai fac o ecografie peste 2 saptamani si apoi sa merg din nou la el. Mi-a spus ca e neapart sa fac cezariana avand in vedere fibroamele si ca la fibroame nu va umbla ca e periculos ca pot face hemoragie si ca mai vedem ulterior daca mai scad.
Ninia, Lyly voi ce mai faceti?
Cristela succes la eco si sa iasa bine analizele!

Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani de Sf.Nicolae!

Cristela, eu sunt libera de pe 23 dec pana pe 4 ianurie. De Craciun mergem la mama, pe 26 mergem la socri iar pe 27 mergem la nasi.
De Revelion mergem la Fagaras. Plecam pe 30 dec si ne intoarcem pe 3 ianuarie. Vom fi 4 cupluri.

Cam astea sunt planurile noastre. In rest...ce o vrea Domnul!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna seara, ma primiti si pe mine?

sunt la a doua sarcina, fibromul l-am descoperit anul trecut (in timpul primei sarcini) evolutia lui n-a fost spectaculoasa, desi de la varsta de 10 ani am hemoragii cu cheaguri si dureri care ma scot din circuit in timpul CM si care dureaza aprox 10 zile
acum 3 saptamani, cand am confirmat sarcina fibromul avea 2 cm (si un pic) pe 2 cm (tot si un pic), acum o saptamana am facut din nou eco si crescuse la 4 cm dr nu mi-a dat nimic decat utrogestan (care a zis ca e pentru altceva, nu pt tratarea fibromului)
sunt foarte ingrijorata de ritmul in care a inceput sa creasca, mi-e frica pentru bebe

8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Draga CD,
Intr-adevar fibroamele cresc in sarcina si din pacate nu ai cum se le opresti cresterea. Motivul pt care cresc in sarcina este crestere volumului de sange cre ajunge in uter pt hranirea bebelusului, sange care alimenteaz si fibroamele. Eu la inceputul sarcinii aveam 3 fibroame mai mari decat al tau, in primele 3 luni au crescut si a mai aparut inca un fibrom, apoi s-a oprit cresterea lor, dupa care in luna 7 au crescut din nou. Acum cel mai mare are 9 cm. Cu toate acestea nu au afectat deloc copilul. La tine cum e situat fibromul?

Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss30 spune:

Buna fetelor ce mai faceti?Se pare ca a inceput sa ne cuprinda atmosfera sarbatorilor care se apropie.
Tana sa sti ca mereu ma gandesc la tine si ma vad pe mine prin primavara asteptand sa vina pe lume puisorul.Mai ai inca putin si gata.
Despre mine pot sa va spun ca sunt binisor, am fost la morfologia fetala si bebe este bine, mi-au mai descoperit un fibrom istmic de 6cm/3 cm care se pare ca ne va da ceva batai de cap la cezariana.Dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca vom depasi si aceasta incercare.
Gina ce mai faci? Ma bucur ca esti bine si ca analizele au iesti ok.
Fetelor multa sanatate si sa aveti sarbatori pline de bucurii.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!
Dar ce s-a intamplat de este atata liniste? Sper ca nimic grav, doar atmosfera sarbatorilor de iarna sa fie de vina!
Cryss ma bucur ca te simti bine! La cate saptamani ai aflat ca vei avea un baietel? Si eu ard de curiozitate, nu ca as avea vreo preferinta dar sa am timp sa ma gandesc in tihna la un nume dragut!! Eu ma simt bine, burtica este clar vizibila si de abia astept sa simt primele miscari!!
Tanaion iti doresc sa tii bebelina in burtica cat mai aproape de 40 saptamani si sa ai parte de o nastere usoara!!
Ninia, Lyly, Arinna
Gina 14 +

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragelor!

Gina, ce ma bucur ca sunteti bine! D-abia astept sa iti fac galerie!

Restul fetelor ce faceti? Sunteti in zor cu pregatirile?
Eu am trecut peste momentul de depresie...si acum sunt chiar ok!

Visul nostru

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Se incheie si la mine anul fara bebe...azi au venit uratii!
Asta e! Urmeaza un nou an...plin de vise si sperante!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Buna fetelor!

O saptamana frumoasa!

Ninia, n-o fi sa afli de bebe anul asta, dar o ovulatie tot mai prinzi luna asta macar in minivacanta de Revelion, nu? Si distractie cu prietenii, relaxare, zapada, frig la munte, te bagi cu sotul la caldurica, nu stii de unde sare iepurele! Si sigur va fi un an mai bun, trebuie sa fie! Eu dudui de optimism, e o luna a miracolelor!

Gravidutelor, ce mai faceti? Bebelusii stau cuminti in burtica? asa sper! Sa ne tineti la curent!

Lyly, tu ce mai faci? Pe unde umbli?

Eu sunt foarte agitata cu serviciul, ca se incheie anul devreme si ma intorc tarziu din nconcediu in ianuarie, trebuie sa las totul in ordine, apoi cu shopping-ul, cu petrecerile (de firma, cu prietenii de sfarsit de an), am fost de vreo doua week-end-uri numai pe drumuri, in toate mall-urile, outlet-urile si zone comerciale din Bucuresti, ne-am cumparat tinute de munte, cadouri, etc.

E o luna foarte frumoasa! Sper sa fie asa pentru toata lumea! Pupici!

http://lt2m.lilypie.com/CmWcp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput