Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Soacra mea a nascut doua perechi de gemeni,si cand am aflat ca sunt insarcinata toata lumea zicea ca facem gemeni.Eram ingrozita,cum ma descurc eu cu 2..nu stiu ce sa-i fac unuia,d'apoi la 2.Incepuse deja sa ma enerveze toata lumea cu gemeni,gemeni...dar de cand va citesc experientele voastre,si cum povesteste ioana de arturicii ei...imi pare rau ca nu am avut si noi indigo sub fund.
Fetele mi s-a pus pata pe o melodie,tot cautand piesa pe care sa o ascult bebelului pentru a o recunoase http://www.youtube.com/watch?v=1oW_c5joqOc&feature=related
Cum vi se pare?Mie imi place acum,dar cred ca trebuie sa caut ceva mai linistitor.Melodia noastra e Ilie Milcov-dragoste la prima vedere http://www.youtube.com/watch?v=fw-_0JApoc0 dar parca nu merge...ooofff e greu sa aleg...astept propuneri in cotinuare

poze
my baby17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Soacra mea a nascut doua perechi de gemeni,si cand am aflat ca sunt insarcinata toata lumea zicea ca facem gemeni.Eram ingrozita,cum ma descurc eu cu 2..nu stiu ce sa-i fac unuia,d'apoi la 2.Incepuse deja sa ma enerveze toata lumea cu gemeni,gemeni...dar de cand va citesc experientele voastre,si cum povesteste ioana de arturicii ei...imi pare rau ca nu am avut si noi indigo sub fund.
Fetele mi s-a pus pata pe o melodie,tot cautand piesa pe care sa o ascult bebelului pentru a o recunoase http://www.youtube.com/watch?v=1oW_c5joqOc&feature=related
Cum vi se pare?Mie imi place acum,dar cred ca trebuie sa caut ceva mai linistitor.Melodia noastra e Ilie Milcov-dragoste la prima vedere http://www.youtube.com/watch?v=fw-_0JApoc0...ooofff e greu sa aleg...astept propuneri in cotinuare

poze
my baby17+

Lasa, ca nu e timpul pierdut. La noi a iesit la tura 2. Asa ca....

Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!..

Tot am impresia ca azi e luni..

Sabina, vreau si eu , te rog, site-ul de unde ai facut cumparaturi online...eu am cateva site-uri pe care ma mai uit , dar nu am gasit nimic multumitor anul asta...

AM vazut si eu pozele cu Anamaria de pe webshots si CUsa ,,,in sfarsit am avut timp sa arunc un ochi si acolo...

Am sa incerc sa imi pun iar poze la semnatura, sa vad daca ma lasa puiul mic..

Cris, mie imi place melodia: e vesela si are un rimt frumos; acum ceva ani eram setata pe melodia respectiva...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

neata!!!..

Sabina, vreau si eu , te rog, site-ul de unde ai facut cumparaturi online...eu am cateva site-uri pe care ma mai uit , dar nu am gasit nimic multumitor anul asta...

AM vazut si eu pozele cu Anamaria de pe webshots si CUsa ,,,in sfarsit am avut timp sa arunc un ochi si acolo...

Cris, mie imi place melodia: e vesela si are un rimt frumos; acum ceva ani eram setata pe melodia respectiva...

Am scris pe PM, sa nu facem reclama aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

neata!!!..

Am scris pe PM, sa nu facem reclama aici.

multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Arturicii sincer cred ca nu mai sunt asigurata medical in Romania asa ca sa o fac in spital nu cred ca am vreo sansa dar oricum o sa o fac la clinica privata, la ce preturi au sigur o sa gasesc un loc liber in 3 saptamani cat stam acasa.Cel putin sper ca intr-o clinica au rabdare si sunt mai amabili decat cei din spital.
La noi nici urma de zapada , doar o ceata densa si un frig de parca te taie prin oase.Ma chinui sa nu mai racesc si evit cat pot de mult aglomeratia dar nu se stie niciodata.
Chiar imi faceam griji pt Carla ma gandeam ca poate a patit ceva, sper sa mai intre si pe aici sa mai da un semn de viata.In acelasi timp ma bucur ca Ioana a ramas alaturi de noi sa ne impartaseasca experientele ei cu printesele gemanute.
Am fixat pe vineri eco , abia astept sa vad gandacelul meu mititel.Parca a trcut un an de la ultima eco.
Va pupacesc pe toate
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Sabina, nu ai de ce sa te scuzi, ai scris f frumos, chiar am lacrimat cand am citit "dar mai presus de toate sunt 3 fiinte care ne vor insenina viata", Doamne ce frumos! asa e si mie mi se pare ca a avea copii (cat mai multi) e cel mai frumos dar de la Dumnezeu, suntem privilegiate!

Roxy, draga, desi am un sot minunat, cred ca la noi ar fi un an dezastruos din pct de vedere al cadourilor daca l-as ruga pe el s-o faca. Acum s-a mai ameliorat situatia, dar la inceputurile relatiei noastre, a venit din Germania plin de elan ca imi luase niste cadouri frumu. Era vb de o pereche de papuci de baba nu de 70-80 de ani ci de vreo 100 de ani, cu niste bluzite f mici de mine si urate si niste farduri care nu mi se potriveau deloc asa ca nu pot da curs propunerii tale si mai e o chestie : ADOR SA CUMPAR CADOURI, e unul dintre hobby-urile mele (din pacate).

ALI, mami de Vlady si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Neata si de la noi!
Azi sunt libera si am program de voie, sa gatesc, sa fac un pic de curatenie si sa ma odihnesc ca ieri am avut o zi foarte grea si aglomerata...dar a trecut cu bine. In rest eu sunt bine, ma mai chinuie nasul ca mi se tot infunda si stranut in special dimineata dar e suportabil , nu am luat deloc medicamente ca trece de la sine pana pe la pranz,seara iarasi apare, dar asta e , speram sa trecem si de perioada asta, ce nu face mami pt puiutul ei....
Abia astept si eu sa merg la eco in 11 decembrie, mai e un pic dar simt ca nu mai am rabdare.ufff
O sa intru si eu sa vad fetele ce au mai pus poze.
Sunt multe fete care doar si-au facut prezenta printre noi si nu au scris de tare mult, speram sa fie toate bine si sa intre sa ne mai salute....
Va pup si o zi frumoasa!

Cornelia
14+

Mergi la inceput

Alysh
Arturicii, am sa o iau si pe picime la eco. Sa vad daca am vreo sansa, pentru ca ma nou imi face figuri la imbracat si imi ia o gramada pana ies din casa. I-am spus de la inceput, daca nu te imbraci si faci asa, nu mai mergi sa le vezi pe surorile tale. M-a suparat rau pe 30, ieri a fost pedepsita, i-a pus Mosul si ca un semn un bat in cizme, si nu va zic fetelor, ce fericita a fost, ca ce bat frumos are ea. Nu mai stiu ce metode sa aplic. Faza e ca scoate multe perle si uneori ne e tare greu sa ne tinem seriosi. Dar uneori intrece limita si ma supara rau.

Legat de cadouri, pana sa o avem pe Ale era f simplu. Pentrua evita chestii neplacute, mergeam impreuna la magazin si ne alegeam ce voiam. Acum de cand avem fata, parca retraim si noi clipele magice, si ma bcuur, ca un copil, cand gasesc ceva in sosoni. Incercam pe cat posibil, sa trezim copilul din noi, anul trecut i-a adus mosul sotului meu un set Carrera, pe care a stat pana dimineata pana la montat, a adormit cu capul pe sine. Asa m-am distrat. Anul asta de Mos Nicolae i-am luat un Ferrari cu telecomanda si un joc Play station. De Mos Craciun inca nu stiu cu ce sa ma prezint.

Fetelor mie iar mi-au aparut greturile. Nu mai suport. . Iar nu mai suport mirosuri. Of of abia astept sa nasc o data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Sabina, nu ai de ce sa te scuzi, ai scris f frumos, chiar am lacrimat cand am citit "dar mai presus de toate sunt 3 fiinte care ne vor insenina viata", Doamne ce frumos! asa e si mie mi se pare ca a avea copii (cat mai multi) e cel mai frumos dar de la Dumnezeu, suntem privilegiate!

Roxy, draga, desi am un sot minunat, cred ca la noi ar fi un an dezastruos din pct de vedere al cadourilor daca l-as ruga pe el s-o faca. Acum s-a mai ameliorat situatia, dar la inceputurile relatiei noastre, a venit din Germania plin de elan ca imi luase niste cadouri frumu. Era vb de o pereche de papuci de baba nu de 70-80 de ani ci de vreo 100 de ani, cu niste bluzite f mici de mine si urate si niste farduri care nu mi se potriveau deloc asa ca nu pot da curs propunerii tale si mai e o chestie : ADOR SA CUMPAR CADOURI, e unul dintre hobby-urile mele (din pacate).

ALI, mami de Vlady si 11+

Alysh

Mergi la inceput