Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 14
TEUTA2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Teuta, vad ca te-au lamurit fetele. Asteptam poze! Si eu m-am bucurat de pozele voastre! Mira, multumim, sunt ondulati, eu sunt creata. E o poza facuta acasa in Ro in toamna cand am dat o fuga pana acolo. Ioana, ~6ani, ~6ani, |
Va pup dragele mele fete si multumesc mommy_to_be pentru parola!
V-am vazut pe voi si familiile voastre iubite,iar copiii sunt de-a dreptul superbi.Sa va traiasca cei pe care-i aveti deja,iar cei care sunt pe drum sa vina cu bine,sa fie sanatosi si sa va bucurati o viata intreaga de ei.
Fetele, eu voi merge la eco pe 10.12.09,mai ales ca dupa seara trecuta m-am cam speriat...am avut niste dureri de burta de parca mi-ar fi sosit "musafirii",am luat un no-spa,iar apoi m-am linistit.
eu nu-mi amintesc ca la prima sarcina sa fi avut asemenea dureri si intepaturi in burta,dar trebuie sa cred ca va fi totul bine.
In rest ce sa va spun...as dormi continuu si acasa si
Chiar ma gandesc ca dupa ecografia de saptamana viitoare sa-mi anunt toti colegii si sefii(majoritatea sunt barbati si nu prea stiu cum sa abordez situatia
).Azi voi sta cu ochii pe forum si voi mai interveni sa mai vorbim,sa nu credeti ca veti fi singurele p-aici!
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
+10 s
MONEAIOANA spune:
Buna dimi...fetelor
...mai are cineva chef si timp de o
? Va ast care doriti![]()
Madamar imi pare tare rau ca te confrunti cu starea asta tampita de rau.....asa eram si eu dar din fericire am scapat de ea...dar nu de tot...o mai simt uneori doar ca deocamdata nu mai vomit...si in acelasi timp ma bucur tare mult pt u ca ai gemeni...si eu mi-as fi dorit gemeni...dar la mine in fam slabe sanse...nu stiu pe nimeni. Asa ca fruntea sus, o sa se termine si la tine starea asta si gandeste-te ca e foarte imp sa gandesti pozitiv si sa fi tot timpul fericita...face tare bine la 
...iar mai tarziu cand apat minunile ai sa vezi ca nimic nu mai conteaza si ai sa uiti
...fruntea sus draga mea...te
NicoletaB...cum ii spuneam si lui Madamar...la fel am trecut si eu...si acum dupa 15 sapt s-au potolit...am mai multa energie dar beau la apa in continuare uneori trec de 2l pe zi, pap multe mere si portocale...am mancat deja mai bine de un sac de-ala mare mare de mere si vreo 15 kg de porto...compoturi si muraturi la fel...atatea cred ca nu am mancat de cand sunt...dar mi le cere corpul si sunt sanatoase...incercati si voi...merita...pt bb.
As intra si eu seara sa mai vb cu voi dar nu am loc la calc de sotu...asa ca vb de dimi in cate o pauza de la lucru...vreau noutati
....aaaaaaa si sa nu uit simt de 2 zile si eu niste falfaituri prin burtica...e
...asa-i?
la toate ...scumpicilor de mamici
NicoletaB spune:
Muraturi mananc de sparg!
Dar ma limitez doar acasa, ca la munca muraturi goale asa nu prea merge. La munca ma chinui cu o gogosica de mozarella + 2 felii paine prajita+ 2 rosii. Nu le-as manca nici pe astea dar trebuie ca pana a doua zi nu mai mananc nimic.
Dimeata ma fortez cu o cana de lapte + 2 felii paine prajita cu miere sau feta, caci iau pastilele si daca nu bag ceva inaninte le vars instantaneu.
10+
gabriella_t spune:
O cana de laptic si de la noi![]()
Imi pare rau pt toate fetele cu greturi....stiu cum e si nu e deloc placut dar traim cu speranta ca o sa treaca.Eu am 15 saptamani si am inceput sa am zile cand parca nici nu as fi gravi dar si zile in care imi vine sa ma urc pe pereti din cauza greturilor...dar or sa treaca.
Ieri am luat un saculet de 2kg de clementine si azi mai am doar cateva e bine sa mancam cat mai multe fructe...poate asa nu nu ne facem 
.
Daca pe voi va omoara muraturile eu nici macar nu pot sa deschid borcanul in schimb revine apetitul pt carnita de pui ceea ce nu poate decat sa ma bucure ca ma saturasem de oua si cartofi.
Sabina imi pare tare rau pt fluxul inca marit dar cum ziceau si fetele trebuie sa fii tare si sa te gandesti ca va fi bine.
Acum 2 zile am simtit si eu ca si cum m-ar fi mangaiat cineva cu o pana in interiorul burticii ...un sentiment atat de ciudat nu stiu daca era bebe ca nu am mai smtit de atunci dar daca nu era sper sa isi faca aparitia cat de curand sa pot si eu sa ma bucur de momentele magice de care vorbiti voi.
Va las...multi pupici
15+
murica spune:
Buna fetele
Nicoleta B esti in perioada critica de greturi, Doamne, imi pare rau de tine ca imi amintesc de mine. Si eu credeam ca mor cateodata. Sa iti dea Doamne Doamne putere. Totusi, iti recomand, tu faci cum crezi, daca iti este atat de rau, sa opresti vitaminele pt o perioada, fara nicio problema, pt ca ele intaresc starea de greata. Apoi, nu mai manca lapte sau iaurt pt ca in aceasta perioada stomacul e supraaglomerat cu sucuri gastrice, iar laptele il face sa secrete si mai multe. De asemenea, dulcele are acelasi efect: fara miere sau dulceata. Toate sunt sfaturile doctoritei mele, sunt incercate de mine, o mare suferinda de stomac.
Mai mult, poti lua metoclopramid pentru greturi, macar cat de cat te mai alina (eu aici am luat Primperan, nu stiu daca se gaseste in RO, care era pe baza de metoclopramid sau Postafene). MAi ai de trecut cateva saptamani, ajuta-te cu ceva, nu suferi.
Va mai scriu
Murica 18+
JulyMorning spune:
Buna ziua!
Ma primiti si pe mine in listuta?? V-am citit din umbra, dar m-am hotarat sa ma inscriu intr-un final. Sa va dau datele: UM 20 sept 2009, DPN 27 iunie 2010. Mai am acasa o bobocica de 1 an si 3 luni si sarcina asta a fost o totala surpriza, nu ne pregateam pt bebe 2. Dar ne adaptam din mers. Vad ca mai sunt mamici cu puiuti asa mici, ceea ce ma bucura, eu sunt cam ingrozita cum o sa ma descurc cu 2 asa mici.
Va pup si ne mai "citim"
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
gabriella_t spune:
JulyMorning bine ai venit sarcina usoara si un bebic sanatos si papacios.Ma bucur ca inca o mamica cu experienta ni se alatura.

15+
Ioana5255 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere.
Am fost azi la dr mea, care e o tipa foarte rationala. A stat de vb cu mine si mi-a explicat, ca doar pe o artera este fluxul marit, ceea ce stiam si eu, pe cealalta e ok. Acum a ramas sa monitorizam peste 2 saptamani la doppler si in ianuarie iar la morfofetala. Daca se mentine tot ridicat, ma trimite la Coltea pentru investigatii suplimentare si apoi stabilim schema de tratament. Totusi sper sa nu fie cazul sa ajung pana acolo. In rest asa cum v-am zis feteel sunt foarte bine dezvoltate, au normal in greutate, cat un fat unic, cea mica a recuperat f bine, diferenta intre ele e de o zi. Acum ma rog si eu la bunul Dumnezeu sa fie bine in continuare. Va multumesc din suflet, ca sunteti cu gandul si sufletul langa noi. 
Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
NicoletaB spune:
Murica-multumesc pt sfaturi! Pe mine m-au apucat greturile din saptamana 8-9 pana atunci nici nu simteam ca-s gravi.
Faza cu laptele + 2 felii e singura varianta dupa care nu
. Vitaminele trebuie sa le iau caci sunt pe schema de tratament a trombofiliei si prefer sa nu-mi asum riscuri pt mine sau bebel. Asa ca sufar.
Tocmai am aflat de la HR ca daca anunt in scris de starea mea nu mai am dreptul la ore suplimentare. Iau eu ma bazez pe orele suplimenatre din ianuarie si aprilie pt a-mi mari veniturile la baza de calcul. Asa ca maine imi voi anunta sefa verbal si sa ajung cu ea la o intelegere.
Voi cu cat timp inainte de nastere vreti sa intrati in postnatal?
10+
mommy_to_be spune:
Buna burtici fericite!
Azi am aparut si eu ceva mai greu caci am avut treaba.
Sabina, si eu zic ca pana la urma totul se va aranja asa cum trebuie. Cu cat te ingrijorezi mai mult, cu atat iti faci mai rau, asa ca incearca sa gandesti pozitiv. Totodata, incearca sa fii si realista si sa te gandesti ca pot aparea situatii mai speciale, fiind sarcina gemelara. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie ceva irezorvabil sau grav. Va fi bine, vei vedea
Teuta, m-am uitat la pozici si tare frumosi sunteti![]()
Tu ai flacau mare... o sa-ti fie mai usor, ma gandesc eu.
Eu cred ca am facut un mic herpes bucal... Insa din cate am citit, am vazut ca nu prea are legatura cu sarcina, decat daca nu sunt atenta cand merg la toaleta...![]()
In ceea ce priveste prenatalul, eu cred ca o sa-l iau la vreo 7 luni jumate. Sa va spun si de ce
Am hotarat, dupa indelungi discutii cu tati, sa merg sa nasc acasa, in Suceava, la clinica privata de acolo. Iar asta presupune o luare in evidenta, ca nu pot sa ma duc cu 2 saptamani inainte sa nasc... Oricum, ideea e ca sunt muuuult mai linistita. Gandul ca voi naste aici, la Giulesti, incertitudinea ca d-na doctor Cezara Bucur va venii, intr-adevar la nastere, imi creau un disconfort psihic de speriat. De bine de rau, daca ma duc acasa si sa zic ca Doamne fereste se declanseaza nastere inainte de 37 de saptamani si nu ma mai primesc la privat, o sa nasc la spital, unde soacra-mea cunoaste pe toata lumea si macar ma voi simti mai in singuranta. Eu sper, totusi, sa nu se ajunga pana acolo... O voi avea si pe mama care imi va fi alturi dupa cezariana, si va fi mult mai ok.
Va pup burtici
O zi superba!!!!
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea

~6ani,
~6ani,