Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 13
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Mamanati : frumoase poze pe Dropshots, sa iti traiasca "minunile Camelia-Nicole" Abia astept si eu momentul cand o sa pot sa imi tin mogaldeata in brate.....ca mult mai este pana atunci....dar sa o luam treptat si sa ne bucuram de fiecare moment al sarcinii ! Mi-am activat PM ..... astept parola de pe webshots.....asta daca o primesc ca nu stiu daca am fost suficient de cuminte |
Scumpa, sa stii ca nici n-o sa-ti dai seama cum trece timpul. La prima sarcina eram si eu nerabdatoare sa-mi vad odrasla cat mai repede. Si ai dreptate, sarcina e unul din cea mai frumoasa stare pe care o poate trai o femeie, si nu trebuie sa grabim timpul ci sa savuram din plin aceste clipe si "libertatea" de acum.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
12+
r_ocsy spune:
Corect si cu "libertatea de acum" !!! Profit cat pot de timpul liber, de noptile dormite si de trezitul cat mai tarziu dimineata....acuma.....cat mai pot! In rest , ma bucur de toate senzatile noi si unici pe care le ai in sarcina.
Noapte buna va doresc ! Sa aveti o noapte linistita cu vise frumoase si senine ![]()
dunemaire spune:
Multumesc pentru parola fetelor, o sa pun sus niste poze cat de curand.
Sunt mandra foc azi, si de mine (mi-a iesit gasca cu ierburi de provence o bunatate ceva de speriat) si de Timi (care a fost o curajoasa azi la ORL , cand i s-a facut o spalatura de ureche pt un dop de ceara). Ca atare, ne-am recompensat amandoua cu prajituri (
Amandine ) , dar cum nu puteam sa-l lasam pe tatic pe dinafara, a primit si el, hors concours.
Imi place doctorita la care am dus-o de data aceasta pentru ca, desi Timi avea gatul inflamat si febra, nu s-a aruncat la antibiotice cum face medicul nostru de familie, ci i-a prescris Biseptol, un antialergic, nurofen si un dezinfectant faringian. Norocul nostru ca aveam pe acasa un aparat de aerosoli, i-am facut de doua ori pe zi si au ajutat si ei mult. Acum suntem sanatoase si nerabdatoare sa ne intoarcem la gradi 
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 15+
Madamar spune:
| citat din mesajul lui cusa Neata si de la noi! Azi sunt libera si am program de voie, sa gatesc, sa fac un pic de curatenie si sa ma odihnesc ca ieri am avut o zi foarte grea si aglomerata...dar a trecut cu bine. In rest eu sunt bine, ma mai chinuie nasul ca mi se tot infunda si stranut in special dimineata dar e suportabil , nu am luat deloc medicamente ca trece de la sine pana pe la pranz,seara iarasi apare, dar asta e , speram sa trecem si de perioada asta, ce nu face mami pt puiutul ei.... Abia astept si eu sa merg la eco in 11 decembrie, mai e un pic dar simt ca nu mai am rabdare.ufff O sa intru si eu sa vad fetele ce au mai pus poze. Sunt multe fete care doar si-au facut prezenta printre noi si nu au scris de tare mult, speram sa fie toate bine si sa intre sa ne mai salute.... Va pup si o zi frumoasa! ![]() Cornelia 14+ |
Draga Cornelia, mergem in aceeasi zi la echo, si eu tot pe 11 insa nu mai stiu exact ora... in jur de 15.00 oricum, c-o fi si 15 sau si 30 nu mai stiu:)!
Mary
14+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Onana
Salutare si de la noi! Mary, dr meu mi-a zis ca o usoara tahicardie in sarcina este normala, si eu am pulsul peste 100, problema mare este cu tensiunea (pentru care e nevoie de tratament, daca depaseste valorile normale), care la tine vad ca este buna, din cunostintele mele. Ar trebui sa vb totusi cu dr tau, ca sa stai linistita, insa eu as spune sa nu te alarmezi. Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 17+ ![]() |
Multumesc mult Onana pentru parere si sfatul de a nu ma agita pe tema asta. Am mai luat azi tensiunea de 2 ori, inainte sa dorm de prinz (adik dupa amiaza) am avut puls 85 iar dupa ce m-am trezit 65 - semn ca se normalizeaza... poate am fost mai agitata, mai vesela, mai nervoasa, stiu eu... cind mi-a iesit 110 pulsul. Sper insa la mai bine si multumesc pentru sustinere!

Mary
14+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
citat din mesajul lui Ioana5255![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am fluxul tot marit pe una din arterele uterine. M-a chemat iar peste 2 saptamani. Simt ca ma aflu intr-o situatie limita. Maine am programare la dr mea, dar stiu de pe acum ce o sa imi zica, sa ma duc la Coltea si apoi sa incep tratament cu Clexane, iar asta mie mi se pare ceva ingrozitor. In rest fetele sunt dezvoltate normal si surpriza fiecare este in sacul ei. Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Sabina, tu esti intotdeauna o optimista si stiu ca nu te lasi afectata de aceasta veste! Imi imaginez ca a depinde de un tratament nu e tocmai comod insa eu spun sa nu te amarasti prematur, vedem peste 2 saptamini cum stau lucrurile. Bine ca sunt bine fetitzele si sper ca totul sa fie numai un gind rau!
Te pup! Seara linistita!
Imi pare rau ca greturile tale inca persista. Si mie imi este cam rau in seara asta si ink nu ma culc, sa vad...ce va fi pina la urma.
Pina la urma am vomat... nu am mai reusit sa dau send ca am si comis-o.... ooof! cit e de neplacut! O sa se termine vreodata??? In seara asta m=am suparat putin pe sot si am pus pe seama nervilor faptul ca nu am digerat... cred insa ca imi caut doar vinovat pentru starea mea aiurea! Nu vreau sa cred ca va fi asa pina la capat!!!! Adik nu as putea supravietui cu ideea ca asa vor fi si celelalte luni de sarcina, desi acum s-au mai rarit episoadele de voma... dar nu lipsesc cu desavirsire, asa incit sa le duc dorul! Fir-ar ele!!!
. Noapte buna si capul sus! Imi pare rau, dar si tu stii ca si mine ca va fi bine!Mary
14+evolutia lui bebe
arturicii spune:
Monica,
sa fiti sanatosi si sa treceti peste toate cu bine!
Sabina,
Sper sa se rezolve si sa fiti ok; tratam cu klexane stiu ca ti-l poti face si stand acasa, e o injectie.
Nati,
ei, multumesc, acu chiar printesa nu ma vedeam. Insa dupa cum stiti artistii mai dau si o interpretare personala. Si cum Maestra ma stie bine, o fi pus un pic si din interiorul meu in acel tablou.
Uite si alte lucrari de-ale ei: www.vicart.ro
Sa aveti o noapte buna si o zi frumoasa!
Ioana,
~6ani,
~6ani,
18+
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
V-ati intins la discutii, voi sunteti cu sarini mai avansate, eu mai astept pana pe 14 cand sper sa vin cu vesti bune!
Eu ma lupt cu o greata continuua si cu o sete asemenea. Bine ca mi-a iesit glicemia in limite ca ma gandeam la un diabet ceva.
Ieri mi-a fost asa de rau de am crezut ca dau ortu' popii. M-am culcat de la 7 si numai pe spate ca mi-era ca dau la boboci daca ma intorc pe o parte.
Ce ma fac, caci cea mai comoda pozitie a mea de dormit (culmea de cand sunt gravi e pe dreapta). Pe stanga nu-mi gasesc locul, iar pe spate trebuie sa stau picior peste picior caci ma doare spatele).
Sabina- si pe mine ma asteapta clexane, dar sper sa aman cat mai mult cu aspenter+ MgB6+fier.
O zi buna va doresc!
10+
Aniska80 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult dar am fost cam ocupata la serviciu...

Noi suntem bine,am intrat in 16 sapt,am scapat de greturi,figuri la mirosuri si mancare
,acum astept cu nerabdare data de 22 dec sa mergem iar la control si bineanteles la eco!
Am o intrebare pt voi...ce analize ati mai facut in trim 2?
Eu deocamdata nu mai iau nimik...am terminat cu acidul folic,cu fierul si duphastonul..am facut o analiza,mi-au luat sange sa vada daca imi mai trebuie ceva...acum astept rezultatul!
Va pup si va doresc o zi placuta!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si
14+
Alysh spune:
Neata si de la noi!
Si eu parca, parca incep sa-l simt pe bebe..nu sunt sigura 100% dar se zbat niste muschiuleti pe-acolo si parca se zbat cam des, deci poate e bebe desi cam devreme sa-l simt....
Sabina, hai, tinem pumnii sa fie totul bine, acum cu clexane, fara clexane, important e sa se deruleze totul bine pana la capat! Ma bucur ca fetele sunt bine! Asta e cel mai important.
Murica, tinem pumnii la dr, sa fie in burtica ce-ti doresti!
LAurita, eu zic ca daca tot suntem la ultima sarcina (desi nu se stie niciodata
), sa ne mai facem si din pofte fara sa ne mai uitam asa mult la cantar. LA mine nu e de frica,,,,ca arat rau daca ma ingras ci mai mult ca nu ma mai pot misca, asta e marea mea groaza, ca acum nu-mi mai permit sa stau ca la prima sarcina.
Mommy, da, eu zic ca are legatura sarcina cu aparitia celulitei, la mine clar asa a fost, noroc ca m-am uns bine pe burtik si nu am avut nimic, dar pe burta au aparut ceva vergeturi si pe picioare putina celulita care vad ca s-a retras acum. Crema multe, asta e sfatul meu.
ALI, mami de Vlady si
11+

Matei (21.02.2008) si