Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 12
arturicii spune:
Gabriella,
asa patesc si eu, mananc ceva ce "as vrea" apoi imi e rau si rau...
Acum am bagat la cuptor niste ciuperci umplute ptr noi si niste pulpe de pui ptr baieti.
Sabina,
tot pazesc aici netul sa vad ce zici de la echo! Am uitat la ce ora ai zis ca e....
Sper la vesti bune!
Ioana,
~6ani,
~6ani,
18+
mommy_to_be spune:
Arturici (iti zic asa pentru ca sunteti multe Ioane, sper sa nu fie cu suparare) sa stii ca baietii s-ar putea sa fie si mai crezi dupa pubertate. Asta s-a intamplat in cazul meu si al sora-mi. Mama are parul rar si fin, iar tata il are ondulat bine si foarte gros. Ei bine, mama s-a rugat ambele sarcina ca daca sunt fetite, sa le dea Doamne Doamne par des si ondulat, ca ea asa si l-a dorit toata viata
Ei bine, pana la pubertate, si eu si sora-mea, l-am avut des, nimic de zis, insa dreeeeept. De pe la 12-13 ani al meu a inceput sa se onduleze, iar sora-mea, tot de pe atunci, e creata in toata regula. Asa ca s-ar putea sa se mai produca ceva modificari
Doamne... sper ca nu te-am plictisit.![]()
Sabina, abia astept si eu vesti de la eco....
Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
mommy_to_be spune:
Monica, sper ca nu ai niciun motiv prea serios pentru indispozitie... Asteptam sa te simti mai bine ca sa ne scrii mai multe

Mira
fericita 15+cu
Maya Alexandra
minunea mea
arturicii spune:
Ei, cum sa ma plictisesti Mira?
Eu mi i-am dorit creti cu ochi albastri. Desi asta cu ochii numai de pe la bunici sa apara ca noi avem ochi caprui amandoi.
Iar despre cret.. Cand eram mica daca nu trageam de par sa il intind...
Acum m-am obisnuit. Insa nu ma pot pieptana decat dupa ce il spal ca altfel se face ca o matura si arata rau de tot.
Multam de vestea buna, vedem in cativa ani cum e cu parul lor si iti zic. Pe ei nu i-am tuns niciodata scurt. Intotdeauna au fost ca in poza sau chiar cu el mai lung.
Ioana,
~6ani,
~6ani,
18+
moni_or spune:
ARTURICII, MIRA
e mai complicata si cam personala problema, dar sper sa treaca.
Voua va merge webshots? Ca mie azi nu mi-a mers deloc, nu stiu ce are, tot vreau sa vad pozele de care spuneti dar nu reusesc, nu se incarca.
Monica, mami de
Luca Andrei si
14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Ioana5255 spune:

Am fluxul tot marit pe una din arterele uterine. M-a chemat iar peste 2 saptamani. Simt ca ma aflu intr-o situatie limita. Maine am programare la dr mea, dar stiu de pe acum ce o sa imi zica, sa ma duc la Coltea si apoi sa incep tratament cu Clexane, iar asta mie mi se pare ceva ingrozitor. In rest fetele sunt dezvoltate normal si surpriza fiecare este in sacul ei.
Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
r_ocsy spune:
Ati avut ceva activitate in dupa-masa aceasta cat am lipsit !!!
Ioana : bine ai venit si sarcina usoara iti doresc !
Cusa : si eu am nasul infundat din prima luna de sarcina, acum e ceva mai bine dar mereu parca am o lipsa de oxigen. Eu folosesc dimineata un spray nazal cu apa de mare (dintr-acela pt copii) pt umidificare si parca mai alina senzatiile neplacute.
L-am anuntat pe sotul meu ca din cauza epidemiei de gripa ii las lui responsabilitatea cadourilor din anul asta....dar nu am avut niciun succes
....m-a intrebat asemenea unui copil.....nu mai bine mergem impreuna ?
.Inca nu renunt, daca nu reusesc , macar sa il mai stresez putin 
Sabina: vad ca si sotului tau ii plac jucariile. Al meu m-a innebunit anul acesta cu elicopterele cu telecomanda, si-a luat 3. Chiar i-am zis ca daca o sa avem baiat o sa ajunga sa se bata pe jucarii!!! Dar daca o sa fie baiat sau fata, aflam saptamana viitoare !
Reallaura : nu stiu cine este mamica la care te-ai referit "cea cu fata de papusa" dar nu sunt eu...inca nu am postat nici o poza pe webshots.
Apropo de acest lucru : as dori si eu parola pentru webshots pentru a vedea pozele voastre si pentru a le adauga pe ale mele. Din cate am vazut, trebuie sa activez PM ( imediat dupa ce termin de scris).Multumesc !
R_ocsy
15+
mamanati spune:
Buna seara burticute,
In primul rand pup mamicile care mi-au trimis PM cu parola.
AM vazut si eu pozici cu mamici frumoase si gingase.
Arturicii, printesa din portret esti tu?!
Ai niste brunetei frumosi foc!
Cristina26, Reallaura, Alinutzaa, scumpi tare sunt baieteii!
Sabina, pupam printesa dragalasa!
Ce mare s-a facut!
Discordia, mumoasa creata ta!
Mommy_to_be, eu dupa 2 sarcini, la 6 luni diferenta, am ajuns la burta plata, dupa ce am intarcat-o pe Cami la un an, am inceput sa slabesc fara diete, dar faceam sport. (In sarcina cu Cami pana am nascut am mers la aquaaerobic) De aceea, am zis ca fac sport si in sarcina asta neaparat.
Si azi am fost la fitness de gravidute.
Da de celulita pe la coapse si eu is plina!
Asta o elimin mai greu!
Hai ca iar m-am intins, ma apuc de citit ultimile pagini...
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
12+
r_ocsy spune:
Mamanati : frumoase poze pe Dropshots, sa iti traiasca "minunile Camelia-Nicole"
Abia astept si eu momentul cand o sa pot sa imi tin mogaldeata in brate.....ca mult mai este pana atunci....dar sa o luam treptat si sa ne bucuram de fiecare moment al sarcinii !
Mi-am activat PM ..... astept parola de pe webshots.....asta daca o primesc ca nu stiu daca am fost suficient de cuminte ![]()
mamanati spune:
Sabina, draga,
tinem pumnii ca peste 2 saptamani cand mergi iar la control, sa fie totul Ok.
Fetele la prima sarcina, Murica, Mira, care intrebau de miscarile bebelui, la inceput asa se simt ca niste pulsatii, "fluturasi", gadilit... desi uneori pot fi confundate cu gazele ce trec prin intestine. Dar cu timpul devin tot mai intense si mai puternice si la un moment nu ai cum sa nu-ti dai seama ca e bebe, mai ales atunci cand incepe sa-ti loveasca/ sa impinga coastele, sau sa faca tumbe. Sunt niste sensatii deosebite.
Uneori ziceam ca e cutremur in burta, cand mi se misca dintr-o parte in alta deformandu-se! Iar multor mamici dupa nasterea bebeilor le e dor de aceste miscari prin burta.
Apropos, stiati ca bebele in burtic sughita! Si asta la fel se simte! Dar mai tarziu, din cate tin minte, dupa 7 luni. Si deasemenea, tresare la zgomote neasteptate si puternice. Cand eram insarcinata cu Cami prin luna 8-a , a tresarit cand a auzit zgomotul blenderului.
ManeaIoana, bine ai venit, sarcina usoara!
Pup burticile! Noapte buna.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
12+