Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)
Raspunsuri - Pagina 23
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, eu zic sa lasi mesajele pe forum si da o fuga sa alegi mobila Delfinasei. Pai sa poate? |
Pai eu am ales-o deja, am vazut-o intr-o reclama din revista si pe internet, dar trebuei sa merg acolo cu sotul, sa vedem exact cum arata ca eu nu am incredere in poze...si musai sa mearga sotu', ca asa vrea!
Dar uite, plec in 10 minute in centru, la un shopping scurt...asa...pentru tine!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Si daca ai fi vazut ce serios a spus-o! Oricum, trebuie sa avem grija de acum, absoarbe tot ca un burete, trebuie sa avem grija ce vorbim si la ce ne uitam la tv. |

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Andreea, Andu are 90 cm si 12 kg. Din cate am observat piciul meu este cel mai mic. |
Nope, Tudor la 2 ani avea 87 cm si 11,4 kg. Si sunt foarte multumita!
Roxana_G spune:
Yaia, eu il inteleg pe tata ca ii e frica, mai ales ca a mai trecut prin chinuri. Insa nu prea e de ales, e pacat de ce a suferit pana acum. Riscurile sunt enorme, de fapt el a plecat inital pentru operatia asta si s-a ales cu cealalta pregatitoare. Nu stiu ce sa mai zic. Iar graba este nu numai datorita riscului, ci si pentru ca boala evolueaza si daca se intinde in zona suprarenala nu se mai poate face nimic, nici operatie. Sper sa il conving. Deocamdata e speriat acolo, il mai lamuresc eu acasa. ceea ce e nasol e ca a refuzat ideea si nici nu a vrut sa ia detaliile pentru organizarea operatiei, programari, etc. Ca nu vrea si pace. Ce il costa sa se informeze?
Rox , mamica
alinkav spune:
| citat din mesajul lui betty78 Va invit sa imi admirati www.flickr.com/photos/15923681@N07/4150011585/" target="_blank">ciufulitul al mai mic Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Ce scump este ciufulici!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Roxana_G spune:
Yaia, cred ca Alex vrea sa stea cu noi si e normal. Ideea e ca la ora la care ea are balet sau pictura noi oricum nu am fi acasa. Ar sta cel mult cu bona si Andrei, caftindu-se non-stop, cu certuri de la bona pe care o scoate din tatani mai ceva ca pe mine, cu casa pe dos, fara atentie, si plictisita, cel mult cu ochii in TV la desene nepotrivite. Asa ca in mod evident alternativa gradi si activitati este cea mai sanatoasa. Cam asta, hai pup, spor la shopping!
Crishtina, sa va traiasca puii si sa fie sanatosi! Cred ca orice nastere e grea, ce e drept si mie mi s-a parut mai greu la Andrei. Dar posibil sa mai uitam de la una la alta. Ma bucur ca Robert s-a impacat cu surioara acum, sper sa fie totul bine.
Rox , mamica
Yaia spune:
| citat din mesajul lui crishtina Ups....am scris intr-un document sa nu pierd si uite cum a iesit...imi pare rau |
Nu are de ce sa-ti para rau! A iesit foarte bine...nasterea!
Tare bine imi pare ca ai nascut repede, durerile le vei uita curand si copii care se pupacesc pe furis sunt cel mai bun medicament pt. uita dureri.
Bravo, felicitari inca o data!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, eu il inteleg pe tata ca ii e frica, mai ales ca a mai trecut prin chinuri. Insa nu prea e de ales, e pacat de ce a suferit pana acum. Riscurile sunt enorme, de fapt el a plecat inital pentru operatia asta si s-a ales cu cealalta pregatitoare. Nu stiu ce sa mai zic. Iar graba este nu numai datorita riscului, ci si pentru ca boala evolueaza si daca se intinde in zona suprarenala nu se mai poate face nimic, nici operatie. Sper sa il conving. Deocamdata e speriat acolo, il mai lamuresc eu acasa. ceea ce e nasol e ca a refuzat ideea si nici nu a vrut sa ia detaliile pentru organizarea operatiei, programari, etc. Ca nu vrea si pace. Ce il costa sa se informeze? |
Mai, cu parintii e cel mai greu, ca sunt batrani si parca vorbesc alta limba. De fapt, cred ca gandesc diferit, au alta perspectiva asuprea vietii de la o anumita varsta.
Tata e supraponderal si ii tot ziceam sa nu mai manance gras si sa faca mai multa miscare, ca de pica la pat, nimeni nu-l poate ajuta, ca nu-l poate misca. si ca sa mearga la medic cu tot soiul de dureri pe care le avea. Si el imi raspundea ca pe el deacum doar popa il mai rezolva, cand o fi cazul. Numai ca acum vreo 2 ani a avut probleme cu retentia de apa si inima si s-a speriat destul de tare, s-a dus la medic si isi urmeaza tratamentul. Initial a slabit mult, dar de indata ce s-a simti bine, a revenit la vechile proaste obiceiuri alimentare si s-a ingrasat din nou...e viata lui, decide pentru el...numai ca nu-si da seama ca ne afecteaza si pe noi deciziile lui!
, sa ia tatal tau decizia inteleapta!===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, cred ca Alex vrea sa stea cu noi si e normal. Ideea e ca la ora la care ea are balet sau pictura noi oricum nu am fi acasa. Ar sta cel mult cu bona si Andrei, caftindu-se non-stop, cu certuri de la bona pe care o scoate din tatani mai ceva ca pe mine, cu casa pe dos, fara atentie, si plictisita, cel mult cu ochii in TV la desene nepotrivite. Asa ca in mod evident alternativa gradi si activitati este cea mai sanatoasa. Cam asta, hai pup, spor la shopping! |
Da...in Romania se lucreaza pana la ore imposibile! Ai incercat sa vorbesti cu ea, sa afli ce o nemultumeste, plictiseste, poate isi doreste ceva anume...desi ai scris ca nu stie ce vrea.
Am pierdut autobuzul ala, fac capitol nou si il iau pe urmatorul!

de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007