Puiuti de Randunici 2008!! (337)
Raspunsuri - Pagina 13
zozela spune:
entertainerii mici!!
Bai ce chitarist priceput aveti voi in casa!!![]()

La multi ani cu fericire,sanatate si de toate(cele bune),Ioana draga!!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
gudinde spune:
Hello, hello!
No ca trebe sa ma racoresc si eu!
Astazi "scumpul" meu sef, dupa ce ca de dimineata m-a luat cu treaba zor nevoie mare de nu am apucat sa gust nici macar o prajitura din platourile aduse de mine, a trecut de n ori pe la noi, deci in caz ca uitase de Sf Andrei a vazut prajiturile aduse de mine si Cola si Fanta si floarea de la mine de pe birou si desi eram 2 fete cu numele Andreea, nu ne-a zis nici macar un La multi ani rapid, ceva.
Ce sa-i faci ... cei 7 ani ori ii ai, ori nu-i ai!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Eu vroiam herastrau si ca nu am mai fost de mult si m-am plictisit de restul..nu stiu cata nebunie o fi in partea asta la tvr sau dreapta spre pescarus,nebunia cred ca-i la arc.Sau vreti la ferma?Pai hotarati-va! Naty,pai mie imi sade mai bine cu farduri sidefate,ce vrei? Gudinde,dar care sunt ales sclipicioase la PT? ![]() Fug ca avem mancarea pe foc. ![]() mami de TEA (1.04.08) ![]() |
Pai scrie la descrierea fiecarei culori in parte.
De ex, la culorile care intra in kiturile duo se mentioneaza ca-s mate si astea devin mai scilipioase daca se adauga un pic de diamont glow veil. Altfel sunt mate.
Cu un pic de sclipici, uite:
Frozen mauve "Culoare mov-liliachiu deschis spre mediu, usor irizata, cu frumoase reflexe argintii. " Si chiar are un pic de sclipici argintiu. Nu mult ca-i fard de zi.
Champagne "Nuanta crem deschis cu reflexe sidefat aurii. "
Si astea ce le-am luat pe primele doua ca exemplu.
tuchita spune:
fusei la dentist! nu se vede dupa zambet?![]()
si ma uitam la frumosii Bubulinei!
Am ras de numa'!
Si la mine suna aceeasi muzica in casa!
tuchita spune:
Si am vazut-o si pe Amira la ferma!
Si pe Rebecca!( si in poze si azi in parc-Doamne, e asa de dragutza dar mi s-a parut asa de mica si delicata pe langa barbatoiul meu!)
Si tortul lui Andei!
Si oi mai fi vazut ceva dar nu mai stiu!
Pe Teodora live!A strigat-o Seb cat era in cada....nu stiu de ce!
gudinde spune:
I'm here! Sa aduc vinul? Mai am, dar e semi-dulce si rosu. Tu erai pe sec si alb daca ma mai tine neuronu'.
Eu tocmai ma uitam la niste sutiene![]()