Puiuti de Randunici 2008!! (337)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hi, hi! Ai vazut cum le cheama? Prietena lui, Alexia, scrie mult, mult mai frumos! dar eu ma minunez ca stie literele si stie sa scrie cat de cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mda, eu ma strofoc cu "naturale" si...ghiciti ce a rasarit la parterul blocului meu? un magazin de .... "naturale"! plasat strategic, in locul fostului magazin de paine, situat perfect intre jocuri de noroc si pompe funebre! un magazin de.... droguri legale!!!! daaaa! la mine la bloc! mama ei de treaba!
normal, nu sunt destinate consumului uman, sunt plante etnobotanice, destinate colectionarilor, dar datatoare de senzatii nemaivazute, neauzite, neintalnite. shit! am intrat in europa! voi prpune proprietarei spatiului sa inchirieze locul de la pompe funebre unora care vor sa faca ca-n amsterdam, vitrine cu pipitze....
si eu care am cugetat sa gandesc ca poate, intr-o buna zi, as avea sanse sa inchiriez acolo....hahahahha, good joke! mi-a zis contabila ca n-am nicio sansa sa ma ating...la ce scor cere aia pe chirie....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zoze, e viroza; si nu cred ca e mononucleoza. Kk moale a facut unul singur sau mai multe? Faringita virala, cel mai probabil.
Am vb si cu Olga, de 4 zile So-i face febra mare si...atat. Asta imi aminteste de episodul similar din august al Iuliei si al lui Dudell...ma rog, finalizat cu o eruptie.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

...si de Mufa, cu herpangina stomato-gingivita si ce a mai fost, initial tot suspect de mononucleoza a spus si tipa de la Medlife, cu o sapt inainte de herpangina..
pup blondul si So-i

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Rox, nu esti fata, invizibila! eu am intrebat unde ati fost, de unde erau pozele...vad ca nu ma bagi in seama

hai mai bubu, ca am crezut ca ai vazut tu apoi ca am fost la ferma animalelor!
buna papica de azi, iar puii tai deliciosi, ca de obicei! dar ce precoce e vladutz, deja are prietena (f frumusica)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Azi am stat acasa pe motiv de tuse si dureri in gat si toata ziua am avut impresia ca e duminica. Si maine iar e duminica, iar de poimaine e tot duminica

ma duc ... ca am stat pe Bucataras si nu mai pot de diverse pofte

Valentina cu Matei si 30+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eu vroiam herastrau si ca nu am mai fost de mult si m-am plictisit de restul..nu stiu cata nebunie o fi in partea asta la tvr sau dreapta spre pescarus,nebunia cred ca-i la arc.Sau vreti la ferma?Pai hotarati-va!
Naty,pai mie imi sade mai bine cu farduri sidefate,ce vrei?
Gudinde,dar care sunt ales sclipicioase la PT?
Fug ca avem mancarea pe foc.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pfuu..Naty-gand la gand Naiba s-o ia de boala! Asteptam sa vedem ce-o urma..Cu eruptie sau fara,tre sa treaca-e viral si gata,da?!

Sophie si Olga,colege de suferinta!!

Oricum nu stiu ce a luat de la fetita aia,saptamanile trecute,daca a luat,pe cand micuta a tras ceva-cu afte dureroase,eruptie pe piele(gurita,maini,picioare),ceea ce m-a dus cu gandul la boala aia,mana-picior-guraNu stiu,pt ca mamica nu a aprofundat

E posibil sa avem valorile astea de atunci? De ce n-oi fi facut eu azi,toate analizele puse in lista?!(liana)

Pana una,alta,pustiul face tumbe,mananca de rupe,a scazut febra si maine-asta i-am spus si mimonixei-il duc la parada,mort-copt!! Sper sa nu mai creasca temp.

Va si va multumesc pentru sfaturi si suportul moral!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am uitat-Naty-un singur kk moale,galben,galben si urat mirositor!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

www.onetruemedia.com/shared?p=9f10ff617b1291e0e4b911&skin_id=701" target="_blank">Spectacol

Mergi la inceput