Locul fetelor Nou-Venite (49)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Arianna sa te ajute tratamentul pe care il faci si cat mai curand sa te trec si pe tine pe lista MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Sa te auda Dumnezeu Mvb,am mari sperante...sper sa nu fiu dezamagita si sa reuseasca din prima Ia-ul asta! Sunt cumintica si fac tot ce-mi zice doctorul...
anamira spune:
Sa dea Domnul sa fie asa pt. toate Eu chiar presimt ca se va intampla luna aceasta
Ariana oare Pregnylul sau Choragonul se fac tot in burtica?
"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui anamira Sa dea Domnul sa fie asa pt. toate Eu chiar presimt ca se va intampla luna aceasta Ariana oare Pregnylul sau Choragonul se fac tot in burtica? "Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti" |
Sincer nu stiu,Anamira,ca si eu fac ce zice dr. si nu stiu prea multe.. decit ce tr sa fac eu...poate iti raspund fetele care stiu ..bafta
Cit despre presimtire si eu sunt destul de incintata dar n-as vrea sa traiesc o nereusita si sa sufar dupa...Dar pina la proba contrarie tr sa speram si sa credem ca Dzeu ne asculta rugaciunile...si totul o sa fie mai mult decit o reusita..
trutzi spune:
citat din mesajul lui anamira Sa dea Domnul sa fie asa pt. toate Eu chiar presimt ca se va intampla luna aceasta Ariana oare Pregnylul sau Choragonul se fac tot in burtica? "Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti" |
Pregnylul nu se face in burta. Se face in
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Trutzi tu cum stai...esti in pauza la prestare?......Speram ca Draga ne aduce vesti bune....tr sa mai spargem gheata
anamira spune:
Trutzi cred ca e mai bine acolo decat in burtica
Ariana eu sunt sigura ca toate o sa ramanem insarcinate dar nu in acelasi timp. Una acum, luna urmatoare alta si tot asa. Urmarind evolutia lucrurilor pe acest site am ajuns la aceasta concluzie numa ca noi suntem foarte nerabdatoare si vrem ca minunea sa se intample acum daca se poate. Ei bine fetelor eu zic sa incepem aceasta luna gandindu-ne doar la sarbatorile care urmeaza si nu la proiectul . Ce ziceti?
anamira spune:
Si inca ceva fetelor. Nu mai faceti sex la comanda! Incercati s-o faceti din placere si cand va vine cheful. Cel mai indicat ar fi o zi da una ba indiferent de perioada fertila (exceptie menstruatie sau ma rog cine poate :)) Eu stiu ca asa faceam si inainte de proiect si era super ok.
trutzi spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Trutzi tu cum stai...esti in pauza la prestare?......Speram ca Draga ne aduce vesti bune....tr sa mai spargem gheata |
Da, sunt in pauza
draga o sa fie sigur pe lista luna asta. Acum sa vedem daca va fi sau
trutzi spune:
citat din mesajul lui anamira Trutzi cred ca e mai bine acolo decat in burtica Ariana eu sunt sigura ca toate o sa ramanem insarcinate dar nu in acelasi timp. Una acum, luna urmatoare alta si tot asa. Urmarind evolutia lucrurilor pe acest site am ajuns la aceasta concluzie numa ca noi suntem foarte nerabdatoare si vrem ca minunea sa se intample acum daca se poate. Ei bine fetelor eu zic sa incepem aceasta luna gandindu-ne doar la sarbatorile care urmeaza si nu la proiectul . Ce ziceti? "Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti" |
Nu am facut niciodata injectii in burta dar, cred ca sunt tare nasoale