Muresence........... pe DC !!!!!! (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aura, wow, super ideea cu ziua la spa... mi se pare bestiala, sincer. personal nu cred sa-mi permit vreodata sa invit cu catel si purcel, copii si adulti, la balaceala si masaje si baute... dar merita sa visez la o iesire din asta...

ce mi-a placut povestea cu cognacul nu se dezminte dimitrie, tot curios a ramas. chiar mi-e dor sa-l vad, cred ca e maaaree si sfatos
edit: mi-ar place o sesiune din aia in care dimitrie sa-i explice lui ianis despre gravitatie si legea lui arhimede. cred ca ar ramane fi'miu masca, noi n-am ajuns la subiecte de genul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Aura, eu am consumat alcoholice pe la 5 ani.... la bunica-mea, la Sibiu, e obiceiul de a lasa in pahare cand nu mai vrei "inca un rand" asa ca dupa ce a iesit lumea de la masa (ceva parastas dupa bunicu'meu) am ramas eu singurica pe-acolo.. si-am golit paharelele de visinata... apoi am cantat, am dansat si am alergat prin curte de se cruceau ai mei... si am cazut lata, desigur.. A fost singura data cand am abuzat de acoholice in halu' asta
La multi ani again - mie imi plac reuniunile astea cu strictu' necesar, adulti si copii, te simti in elementul tau... in fine, asa-s eu, noua ne-au tinut ai mei zilele de nastere cu apropiatii in fiecare an, asa sper sa reusesc cu copii nostri - insa nu cu toata grupa de la camin putin inseamna de multe-multe ori calitate

Carola, sa-ti fie de bine (diploma) ca o meriti (prietenii stiu de ce..)

Cu spa, incerc si eu - dupa ce pun la nani pe abonata mea la tzitzi (adica Ana ) ca deocamdata numai eu o pun la nani.. si sa nu ma compatimiti ca nu-i de ce - tare mi-e draga cand adoarme, adoarme usor ca un fulg, da'cu tzitzi in gurita.

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Lizzy, nu ma speria ca nici nu-l mai pun in functiune. (Ma refer la aragaz). Eu "prajituresc" saptamanal, ar fi groaznic sa mi se arda toate. Bine ca mi-ai spus. Aveam de gand sa-l duc pe cel vechi jos la gunoi. Acum ma mai gandesc eu daca sa renunt sau nu.
Am sa fac poze la jocurile Lego pe care le-am cumparat, imediat ce adoarme Alex. Sunt foarte frumoase. Anul trecut i-am cumparat o cutie de Lego original si a costat 200 lei Anul acesta am scapat cu jumatate de pret.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Uite pozele cu lego:
Acesta e pt. Craciun. A costat 60 lei si are 589 piese, e o sectie de politie. Alex a tot vazut reclama la Lego cu sectia de politie, parca pe minimax ii face reclama. Dar ceva in genul aceluia costa 250 lei la real. Iar eu n-am de gand sa mai dau atatia bani pe jucarii.
http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture885.jpg

Tot din seria cu politia i-am cumparat pt. mos nicolae, acest joc lego cu 45 lei. Ce mi-a placut la aceste jucarii, absolut toate se potrivesc cu Lego original. Au aceeasi forma si marime si nu se deosebesc cu nimic.

http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture886.jpg
Pe acesta l-am cumparat saptamana trecuta intr-o seara, ca doar e cuminte si merita . E o statie spatiala sau o nava spatiala si a costat 18 lei (are 125 piese).
http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture887.jpg

Mai avem diferite jeepuri, un skyjet si inca ceva dar mai micute cu 62 piese pe care nu le-am mai pozat.( 5 lei si 7 lei cele mici).

Si avem un lego original care are 1800 piese, i l-am cumparat anul trecut de craciun si desi a costat 200 lei, a fost cea mai buna investitie in jucarii . Pentru ca zi de zi se joaca cu ele. Celelalte sund de mult uitata (trenulete, masini, pista auto, garaj, etc.)
http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture888.jpg

Mergi la inceput

Lizzy, imi pare rau pt experienta ta cu zanusi, eu am electrolux (Acelasi fabricant) si ai vazut ce pot coace in el coace ff uniform, n-am ars decat ce am uitat in el
Hai, Criss, poate de "frate" aragazul tau cu al meu

De-ale copiilor...

Mi-am scapa sambata ceva piesa din masina de tocat pe picior - nu chiar direct ca mi-l facea piftie, da' tot a fost jale, asa ca am scos un strigat...
Au venit toti in goana, Paul, foarte practic, dupa ce aflat care-i treaba, cum stateam si-mi strangeam cu disperare degetul avariat, mi-a recomandat o compresa rece si s-a delegat sa mi-o aplice. I-am dat soseta, el a udat-o bine si a fost multumit ca am pus-o bine pe picior. Intre timp, Ana mi-a dat o colectie intreaga de pupici - la degetul avariat, la celalalt picior pt orice eventualitate, plus dragalit intensiv si pupat pe fata
Dragii de ei, in loc sa se sperie de strigatul meu, au venit sa ajute, tare mi-s mandra
Si sa stiti ca mi-a trecut repede

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Oana, sa dea Dumnezeu sa fie bun. Eu nu aveam de gand sa-l schimb pe al meu. In niciun caz acum. Dar ai mei au venit cu ideea si ...cu banii. Eu am ales modelul. Poate n-am facut alegerea cea mai inspirata. Ramane de vazut. Al meu cel de acum e tot de Satu-Mare, dar are sigla cu 23 August pe ea, e cam de o varsta cu mine si inca arata bine si functioneaza impecabil. De asta mi-e cam mila sa-l duc jos la gunoi, dar n-am ce face cu el. Spatiul e si asa mult prea mic, n-am o boxa/pivnita, debara, nimic.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Ce model ai tu? Al meu are gill, rotisor, lumina, timer si aprindere electrica.

Criss, cred ca n-am fost atenta, de unde ai luat lego la preturile astea? ca si pe noi ne pasioneaza, evident...
Staatia spatiala m-a dat pe spate!! si io vreau... poate il las si pe Paul sa se joace

Mergi la inceput

In tudor, la dacia unde stau eu este o papetarie, un magazin mic de jucarii, rechizite si toate sunt foarte ieftine.
Eu am cumparat Zanussi, nu are grill nici aprindere electrica. Multa lume se plangea de faptul ca se strica butonul de aprindere sau se blocheaza asa ca nu mi-am luat cu aprindere. Dar sunt furioasa, ca am platit si livrarea si astia inca nu l-au adus. Am sunat la serviciul clienti si mi-au spus ca livrarile se fac pana la ora 16. Asa niste draci am ca imi vine sa le spun sa-si bage aragazul undeva. Numai ca e gata platit...

Printisorul meu

Mergi la inceput

Criss, fa reclamatie...
Folosesc mereu aprinderea electrica si n-am nici un fel de probleme cu ea... nici nu mai stiu sa aprind aragazul altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Lizzy, nu ma speria ca nici nu-l mai pun in functiune. (Ma refer la aragaz). Eu "prajituresc" saptamanal, ar fi groaznic sa mi se arda toate. Bine ca mi-ai spus. Aveam de gand sa-l duc pe cel vechi jos la gunoi. Acum ma mai gandesc eu daca sa renunt sau nu.
Am sa fac poze la jocurile Lego pe care le-am cumparat, imediat ce adoarme Alex. Sunt foarte frumoase. Anul trecut i-am cumparat o cutie de Lego original si a costat 200 lei Anul acesta am scapat cu jumatate de pret.

Printisorul meu

poate are al meu o hiba. alta decat bucatareasca nepriceputa
oricum, testeaza-l, nu-i obligatoriu sa arda asa tare ca al meu. eu oricum il folosesc pe 1-2, ca la 3-4 chiar le arde repede. adica le coace sus/jos si in mijloc nu mai apuca. s-a inteles ceva? ca la cat ma pricep eu...

Mergi la inceput