Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!
Raspunsuri - Pagina 18
RamonaCopot spune:
Acum va las si fug sa pun dulceata in clatite ca Andrei al meu asteapta musafiri
. Sper sa apuc sa mai intru sa citesc macar.
la toata lumea.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
strumfy_12 spune:
LA MULTI ANI tuturor care poarta nume precum Andreea sau Andrei sau derivate ale acestora!!!!!
Felicitari My Lady ! Bine ai venit Rebeca!
FELICITARI, ADRIANA! Bine ai venit David!
Felicitari Ramonika! Bine ai venit Ruxandra!
Monis esti o mamica super...arati ca acum 9 luni in urma. ma bucur pentru tine
Ionelamaria multumesc ca te gandesti sa nu ne sperii pe cele care inca nu am nascut. E clar ca de acum ne va fi mai greu..dar vom avea si mai multe momente de care sa ne bucuram. Merci si pentru informatiile despre personalul din spital...dak ai timp..poate imi dai mai multe detalii pe PM referitoare la perioada petrecuta in spital.
Monica_80 mi-ai luat-o inainte cu curiozitatea..si eu abia astept sa vad cu cemedic a nascut Ramonika. Tu la ce medic mergi?
Va pupik
pe toate.
36+ 
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumfy_12 LA MULTI ANI tuturor care poarta nume precum Andreea sau Andrei sau derivate ale acestora!!!!! Felicitari My Lady ! Bine ai venit Rebeca!![]() FELICITARI, ADRIANA! Bine ai venit David!![]() Felicitari Ramonika! Bine ai venit Ruxandra!![]() Monis esti o mamica super...arati ca acum 9 luni in urma. ma bucur pentru tine Ionelamaria multumesc ca te gandesti sa nu ne sperii pe cele care inca nu am nascut. E clar ca de acum ne va fi mai greu..dar vom avea si mai multe momente de care sa ne bucuram. Merci si pentru informatiile despre personalul din spital...dak ai timp..poate imi dai mai multe detalii pe PM referitoare la perioada petrecuta in spital. Monica_80 mi-ai luat-o inainte cu curiozitatea..si eu abia astept sa vad cu cemedic a nascut Ramonika. Tu la ce medic mergi? Va pupik pe toate. 36+ ![]() |
strumfy_12, eu merg la onofriescu. tu la cine mergi?
38+
Maria
cris.dogarel spune:
intru sa va zic de andre_lina, care e in spital cu contractii de azi dimineata, iar acum are dilatatie 2, insa e destul de trista, ca bebe are 35 de sap, dr. ei e plecat din tara si multi altii sunt in nenorocita de "fara plata"...incearca sa o mai "tina" pana maine pe calmante, dar nu se stie...
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
laurairina13 spune:
off..tin si eu pumnii pt Adre_lina, sa fie bine, si sa o urmareasca cineva in timpul travaliului! Si bb sa fie sanatos!!
RamonaC, am vazut ca scrii ca mananci doar compot...cum asa?chiar asa stricta esti la mancare??ca eu am cam inceput sa mananc mai din toate, mai putin sucuri acidulate, varza, fasole, cafea, tutun si alcool, piperate, condimentate tare..in rest incerc putin cate putin. Si bb se obisnuieste asa cu gustul mancarii si cand trecem la diversificare o sa fie mai obisnuit cred cu diverse gusturi!zic si eu...
Am fugit la dus, ca am bait fata, si acu sa fiu si eu fresh, ca vine iar noapte luuuunga si albaaa
Noapte buna!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel intru sa va zic de andre_lina, care e in spital cu contractii de azi dimineata, iar acum are dilatatie 2, insa e destul de trista, ca bebe are 35 de sap, dr. ei e plecat din tara si multi altii sunt in nenorocita de "fara plata"...incearca sa o mai "tina" pana maine pe calmante, dar nu se stie... Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 7 sapt.!! |
imi pare tare rau de andre_lina. s-o ajute DD sa gaseasca un medic bun si sa nasca usor un bebe sanatos.
II TINEM PUMNII!!
NASTERE USOARA!

39+viitoare mamica de
Maria
Alinus25 spune:
Seara,
Am terminat cu baita, culc pe Riana si ma culc si eu...ma asteapta o noapte lunga.
Stephy, uite ca RamoC a fost mai darnica si-a dat de baut ... Uite si de la noi portie tripla de Bacardi
. Ce fac Stefita? Doamne ce scumpa e ea cu inelusele ei![]()

Lumi, da am ramas insarcinata cu AC... am uitat sa iau una... si asa a venit Dragos
. Vina mea
. Acum as opta pt sterilet dar mi-e cam groaza, am auzit ca ciclurile sunt foarte dureroase si abundente.
Acum testam o noua solutie pt colici, e una preparata in farmacie, nu stiu cum se numeste, dar am avut numai recomandari bune... miroase a chimen![]()
Va pup
dymomo77 spune:
La multi ani tuturor burticilor, mamicilor, taticilor si fulgusorilor ce poarta numele de Andrei sau Andreea
.
Lumi- nici prin cap nu imi trece sa il las singur in camera de hotel. Ma gandeam sa fraieresc pe rand bunicile si bunicul sa stea cu el iar eu sa dansez cu pauze pt papa.
Monis - draga ma uitai la pozele tare si ma apuca invidia. Daca nu aveai poze cu Iulian nu te credeam ca ai fost insarcinata. Felicitari.
Flavours-in legatura cu decalotarea si mie mi-a zis neonatologa sa o fac ca dc nu face fimoza 

. Cand imi aduc aminte la baita il spal si ma ocup si de asta.
. Ideea e ca eu am doi nepotei care au facut fimoza si unul a fost operat anul trecut.
Simonette e bine ca pana la urma ai hotarat sa incetezi cu munca. Un pic de odihna inainte de marea intalnire nu strica.
Shtephy am tras cu ochiul si la albumul tau si sincer cand am vazut-o pe Stefania mi s-a cam zdruncinat teoria cu eu nu mai vreau al doilea copil. Daca as sti ca fac o mandrete de fata ca a ta parca as risca..
Camy si Ionelamariav-am admirat pozicile cu Flavius si Mihnea.
baietii frumosi.
mami fericit de
Dan Mihail
dymomo77 spune:
Si culmea am uitat ce era mai important 

. Felicitari Ramonika. Sa creasca mare Ruxandra, sa fie santaoasa, papacioasa si norocoasa
.
mami fericit de
Dan Mihail
Biara spune:
Buna seara, am intrat si noi sa va spunem ca sambata la ora 19.36 i-am intalnit pentru prima oara pe mami si tati. Tanti doctor a zis ca am dimensiuni de fotomodel: 4,550 grame , 61 de cm, motiv pentru care am luat si primul 10 cu felicitari. va pupam bebe Maia Teodora si mami Biara.
p.s mami le doreste tuturor mamicilor bebei mancaciosi, frumosi si necoliciosi si viitoarelor mamici nastere usoara. felicitari tuturor
37+
Maya Teodora