Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!
Raspunsuri - Pagina 17
monica_80 spune:
ionela, multumesc de raspuns. toate fetele care nasc la cuza voda spun acelasi lucru despre personalul de la neonatologie si dr si asistente.
ma bucur ca ai avut o experienta placuta in ceea ce priveste dr cu care ai nascut si moasele.
39+
viitoare mamica de
Maria
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Fetelor nu va mai ganditi asa cu nasterea, veti naste natural, asa cum vreti, si USOR! O sa vedeti! ![]() Dankutz, sa iti traiasca Andreiutul Zbuciumix! ![]() Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi! |
sa dea DD sa fie asa cum spui tu!
multumim de incurajare

39+
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Fetelor nu va mai ganditi asa cu nasterea, veti naste natural, asa cum vreti, si USOR! O sa vedeti! ![]() Dankutz, sa iti traiasca Andreiutul Zbuciumix! ![]() |
Sa ai gura aurita, zise in cor Monica si Dankutza!

Multumesc de La Multi Ani pt Zbuciumix.

37+ moi si
Cezara MariaAMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
laviniablaga spune:
Salutare! Fetelor felcitari pentru nasteri! Sa aveti bebei sanatosi, iar celor care trebuie sa nasca, si anume Lauradi, Gabitza si Ramonik....mult curaj si putere sa reziste! Niste agitate din partea mea:

GO GIRLS!

Ancutza, stai linistita, si Raresh al meu are program invers...ziua dormiteaza si noaptea e activ1 Nu am ce sa ii fac...m-am obisnuit!
Fetelor va multumesc tare mult pentru comentariile cu privire la pozele lui Raresh...

Monis foto cu familia din parc sunt superbe!
Pupaceala tuturor....dar in special pentru:Shtephy,Monis, RamoC, Ionelamaria,Laurairina, Roxyaly,camy, Ancutza, Miany, Andre, Floricik, Lumi, Lauradi Dienutze, Dankutza, Lilyana, Lidia, Lorelix, Kreliutza,Raluci,Simina, Simonette...etc

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
mariaandreai spune:
Buna seara fetelor,
Am absentat o saptamana de pe aici, dar motivat, ca m-am agitat sa cumpar tot ce mai aveam pt bebitza si sa ii spal si calc hainutele, ca de ieri suntem si noi la termen 

si sa fim pregatite
Ca pana acum cred ca am cam plutit, eu nasteam la anul
, ca sa le citez pe Stephy si Florick, dar acum m-au cam ajuns emotiile.
Azi m-am apucat sa pregatesc si bagajul de spital, mai am mici lucruri de pus in el. Dar mai trebuie sa fac tampoane ca mie din 2 pachete de vata (de 100g) mi-au iesit 8 tampoane. Le fac eu prea mari?!? Si odata cu pregatitul bagajului m-a lovit o dilema: inca nu stiu sigur cu ce hainutze scot bebelina din spital, ma mai hotarasc pana tre' sa plec la spital si in functie de cum va fi vremea, dar EU? In ce ies din spital? Fetele care ati nascut, ati iesit in hainele cu care ati mers sau v-au adus taticii alte haine?? Si ce o sa ma incapa oare?
E grele tare ...
Maria
38+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
mariaandreai spune:
Felicitari noilor mamici Jay, Arcadia, Broscuta, Andre
, Lalu, Mylady, Ramonika, Adriana si fulgushorilor lor (noroc cu David, ca altfel erau numai "fulgushoare"
)
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor! Si cu aceeasi ocazie facem si noi cinste cu tot ce doriti 

(eu am un pahar in mana
)
Pupici pe burtici (cui mai are) si pe falcute de fulgusori frumosi
Maria
38+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
RamonaCopot spune:
Buna seara si LA MULTI ANI si de la noi Anreelor si Andreilor!
Pupici speciali pentru doua Andree tare dragi Andre si Krelia si cate un buchet mare de 

.
Multumesc si eu fetelor care ne-au felicitat, adica pe Andreutul meu, sunteti niste dragute ca de obicei
.
Shtephy
si sarumana ca te mai gandesti si la noi, cand tu ai atatea pe cap acuma. Dominic e mai bine. Adica o zi bine, dupa aceea 2 iara rau..nici eu nu stiu ce sa mai zic de ochisorii lui. cred ca de la atatea antibiotice a devenit tare sensibil. Azi am reusit si am aflat rezultatul la secretiile lui, "dupa lupte seculare ce au durat mai bine de 3 sapt". Este vorba de un streptococ pe care bineinteles ca l-am luat din spital. Miercuri avem din nou vizita la oftalmolog, pana atunci spakaturi cu ampicilina local si picaturi si ungunet, dar deja eu incep sa cedez ca mi-e mila sa-l tot chinui atata.
Maine ducem si scaun la analize, ca nici dupa biotics nu e scaunul cum trebuie, mi se pare ca are mucus mereu si e tot verde, rareori e galben maroniu.
In alta ordine de idei, si Dominic face mutre mutre de-ti vine sa-l mananci si isi tine capul ridicat si cate 5 minyte si se uita in ochii mei cu margelutele lui de ma topesc toata. Si noi avem concert seara de pe la 9 pana la 2, dar noroc cu mama ca-l mai tine si ea si parca e mai usor in 3.
Trimit si sper sa mai apuc sa revin sa fac cinste cu breezer-ul ala macar
, ca eu ma pregatisem doar cu clatite si salata de fructe (pt voi bineinteles si pt musafiri) ca eu doar compot pap.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
strumfy_12 spune:
LA MULTI ANI tuturor care poarta nume precum Andreea sau Andrei sau derivate ale acestora!!!!!
Felicitari My Lady ! Bine ai venit Rebeca!
FELICITARI, ADRIANA! Bine ai venit David!
Felicitari Ramonika! Bine ai venit Ruxandra!
Monis esti o mamica super...arati ca acum 9 luni in urma. ma bucur pentru tine
Ionelamaria multumesc ca te gandesti sa nu ne sperii pe cele care inca nu am nascut. E clar ca de acum ne va fi mai greu..dar vom avea si mai multe momente de care sa ne bucuram. Merci si pentru informatiile despre personalul din spital...dak ai timp..poate imi dai mai multe detalii pe PM referitoare la perioada petrecuta in spital.
Monica_80 mi-ai luat-o inainte cu curiozitatea..si eu abia astept sa vad cu cemedic a nascut Ramonika. Tu la ce medic mergi?
Va pupik
pe toate.
36+ 
RamonaCopot spune:
Asadar, sa ne facem si noi datoria macar azi de Sf Andrei daca la 1 luna nu am apucat. Pofiti toate
la bacardi breezer si la o feliuta de www.retete-online.com/images/retete/ds-tort-ciocolata-fructe.jpg" target="_blank">tort .
Pofta buna! 
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

sa fim sanatosi!