Nu merge nici un link pe DC
Doar "Subiecte active". Incerc Mesaje private si-mi da eroare. am incercat toate linkurile din stanga paginii - mica publicitate, sondaje, etc - nimic nu merge...Mai are cineva problema asta? multumesc.
Raspunsuri
Mindy spune:
La mine linkurile merg toate si cele de la subiecte neactive, in schimb de ieri nu pot accesa 'mesaje private'. Sper sa se rezolve curand problema.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy La mine linkurile merg toate si cele de la subiecte neactive, in schimb de ieri nu pot accesa 'mesaje private'. Sper sa se rezolve curand problema. |
Multumesc pentru raspuns, Mindy. si la mine merg linkurile la subiecte - active sau neactive-, ma refeream la cele din stanga, cum te uiti la ecran, unde ai "Meniul" cu Pagina Comunitatii, etc...nu merge niciunul.
cristina22 spune:
eu tot incerc sa-mi editez profilul si nu merge
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita Doar "Subiecte active". Incerc Mesaje private si-mi da eroare. am incercat toate linkurile din stanga paginii - mica publicitate, sondaje, etc - nimic nu merge...Mai are cineva problema asta? multumesc. |
Exact aceeasi problema si la mine.
allinta
andacos spune:
Nici la mine nu merge sa accesez niciun link de la meniu!Nici profilul nu merge accesat!
Dana
elyanne spune:
ihi, nic la mine nu merg... am incercat albume foto, galerie poze, mica pulicitate, mesaje private...
"Internal server error"
Iar la profil personal, se deschide, dar daca dau click pe "editeaza profil", aceiasi eroare... restul nu le-am incercat.
andacos spune:
Asta este eroarea care o da la mesaje private de exemplu,desi am impresia ca la toate linkurile accesate e aceasi!
Microsoft VBScript compilation error '800a0411'
Name redefined
/forum/inc_func_common.asp, line 1600
Dim strSearchKeywords
----^
Dana
andacos spune:
La mine da,s-a rezolvat!
Multzumim!
Admin as mai avea o intrebare,eu "simt"de fiecare data cind umbli la forum,habar n-am cum sa ma exprim altfel,dar la mine merge foarte incet cind lucrezi ceva!
Este normal ?
Dana
cristina22 spune:
daaa, merge!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."