Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Cristies, nu am luat inca nimic pentru cusatura. In spital ma vor spala asistentele si probabil voi afla imediat pe acolo ce tb sa iau... desi au mentionat fetele ieri cateva denumiri, tb sa notez, ca e la pamant unicul neuron ce se zbate intre viata si,,,somn

Eu am luat cearsafuri din bumbac cu elastic, 9.5 lei bucata din carfur, alb, simplu... si ieftin, la cap ii pun scutecele de finet. Intr-adevar, aceste cearsafuri nu sunt groase, e un bumbac mai subtirel, dar e ok.

Doar pentru a colora, a inviora patutul, as lua finet... ma bate gandul, ce sa zic. Imi place senzatia pe care o lasa materialul asta.

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Foarte bine ai luat lenjeriile. Eu tot timpul imi complic existenta .

Am incercat sa gasesc solutia spusa de Aylin pe net si n-am reusit.

Eu o sa nasc in spital de stat si nu cred ca o sa aiba altceva decat betadina. La ce am vazut la stiri... cred ca ar fi bine s-o duc eu, ca pt. decembrie nu mai sunt fonduri nici pentru salarii...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aaaaa!cristies stai ca eu tot nu am priceput, , adik pricep ca forma cum vine la coltz acolo dar elasticul unde il pui? cum?

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cristies frumii costumasele taleeeee si cosmonautu e "the best!" si ala cu nasuc! Aha, merci de pont cu coltzu eee pisici cui ii pasa cum sta pe dedesubt?
Andrelina pai de senzatie vreau sa iau si eu finetu

31+ Yannis

Merci . Si eu sunt fanul celui cu nasuc.
Daca te uiti la ele sunt multe, dar daca le numeri...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Cristies, si eu tot la stat nasc, la Polizu... dar am vb cu o prietena ce a nascut acum 4 luni tot acolo, acelasi medic si a zis sa iau, pt acasa, ca a acolo nu prea ai loc. Tot ce stiu, e de la ea... si de pe forum.

Alexutza mama, doar nu faci tu aceste cearsafuri cu elastic. Le face o croitoreasa. Ca sa iti imaginezi... arata exact ca cearsafurile/aparatorile pt saltele de paturi mari, care se gasesc peste tot, cu elastic de jur imprejurul cearsafului, ca sa stea strans pe saltea.

Cumpara unul din carfur, la 9.5 lei si mergi cu finetul la cea care va coase finetul si va intelege perfect.
Hai ca pun eu o poza cu aceste cearsafuri cu elastic.

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

Andrelina Eu numa cearseafuri cu elastic am si eu le pun pe pat si eu le calc deci le am sub ochi dar probab neavand ochi de cusatoreasa de aia nu pricep. Si o cusatoreasa d-asta cat miar lua sa imi faca? ca parca nu i leas da maica mii ca are destule pe cap si mi le termina...la al 3lea copil daca da Dzeu!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:

aaaaa!cristies stai ca eu tot nu am priceput, , adik pricep ca forma cum vine la coltz acolo dar elasticul unde il pui? cum?

31+ Yannis

Aici am incercat sa desenez in paint . Cu rosu e elasticul (pe dedesubt) si tot cu rosu e coltul. Se intelege? Ca eu l-as fi facut din lateral si cu unghi ca sa se inteleaga, dar paintul nu prea stie...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:

Andrelina Eu numa cearseafuri cu elastic am si eu le pun pe pat si eu le calc deci le am sub ochi dar probab neavand ochi de cusatoreasa de aia nu pricep. Si o cusatoreasa d-asta cat miar lua sa imi faca? ca parca nu i leas da maica mii ca are destule pe cap si mi le termina...la al 3lea copil daca da Dzeu!

31+ Yannis

Asa, deci sunt exact ca pt paturile noastre, si o croitoreasa stie 100% cum sa le faca. Oricat ar lua, tot iesi mai ieftin decat o lenjerie din comert, raportat la calitatea finetului. Sa zicem ca faci 5 bucati ii dai 50lei... nu stiu... totusi coase un amarat de elastic nu croieste o haina! nu?

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

bai am o senzatie ciudata de "greu" simt ca e ceva inghesuit fix in capu pieptului in...aici la stomac sub sani unde se unesc sanii acol si abia respir trag serios aer in piept adik trag destul de tare aer in piept... Am zis ca sunt fetele la mine si ca din cauza ca nu stau perfect relaxata si intinsa ma simt asa nu am dat atentie dar acum respir din ce in ce mai greu desi m-am intins simt greu si simt ca ma apasa si mie sete de mooor si nu mai am nimic de baut ca au baut fetele tot si s obo mie lene sa ma imbrac sa iau masina sa merg sa caut apa si ma trambalez atata ptr 2 l de apa???

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Cristies, si eu tot la stat nasc, la Polizu... dar am vb cu o prietena ce a nascut acum 4 luni tot acolo, acelasi medic si a zis sa iau, pt acasa, ca a acolo nu prea ai loc. Tot ce stiu, e de la ea... si de pe forum.

Alexutza mama, doar nu faci tu aceste cearsafuri cu elastic. Le face o croitoreasa. Ca sa iti imaginezi... arata exact ca cearsafurile/aparatorile pt saltele de paturi mari, care se gasesc peste tot, cu elastic de jur imprejurul cearsafului, ca sa stea strans pe saltea.

Cumpara unul din carfur, la 9.5 lei si mergi cu finetul la cea care va coase finetul si va intelege perfect.
Hai ca pun eu o poza cu aceste cearsafuri cu elastic.

primele poze
poze burtica
toate pozele

Da, la spital nu sta nimeni sa te dea cu fitze si figuri. Cica e o anumita ora cand se face toaleta si esti "la rand".

Dar ma gandeam ca poti sa te dai sigura. Sau n-o fi voie?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si setul de lenjerie....cam ce cuprinde in afara de cearceaf?

Mirela 30+

Mergi la inceput