Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

offf asa aproape? Si io ti-am pus mandarinele de la billa pe tava, aku raman si aia fara mandarine! LOOOOL! (e vb de billa nou din spate de la baba novac). Super ieftin 11 RON metru ptr asternuturi vine super ca au niste preturi asternuturile de bebei deeeee si ce latime are?

31+ Yannis

Masor acum...deh neuronul. Am si uitat

Editez: 1.5 m

Mirela 30+

E chiar mai ieftin decat ce am luat eu - la 7,5 lei lat de 90cm.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza, eu am luat material pentru lenjerie foarte colorat (bleu cu Tweety) dar material normal, bumbac. Fetele ziceau ca peste asta sa pui bucatele de finet la capul lui bb cand regurgiteaza. Eu asa am inteles.

Ca am luat 5metri toti. Si lenjerii de patut trebuie multe .

Eu m-am gandit sa le fac pe modelul protectiilor de saltea, cu elastic dedesubt. Dar deocamdata nu am salteaua (si nici chef...).

32+

Si cum le faci cu elastic? adica la coltzuri sa fie cu elastic nu? e pai in cazu asta cred ca faci coltzu de mana ca masina de cusut cum???

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:

miremia mai...nu e rau vreau si iooooooo!!!! Ma uitam pe site la ikea, au cadita de baie ieftina numa 39Ron au seturi de aparatoare de pat la 50 ron o groaza, prosoape de baie haioase, saci de dormit, preturi accesibile, cred ca dau o tura odata.

31+ Yannis

Si eu vreau la Ikea. Tot pentru cadita... Si acum ca s-a deschis marele pasaj poate nu mai fac doua ore pe drum...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nu ma gandisem la faza cu lenjeriile....multumesc de idee!
Si cred ca ar arata si bine. Ma gandeam sa-mi fac o fata de perna pt perna de alaptat. Si cum nu m-a lamurit nimeni revin....scutecele facute din finet trebuie sa aiba anumite dimensiuni? Sau le face fiecare cum vrea?

Mirela 30+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

miremia mai...nu e rau vreau si iooooooo!!!! Ma uitam pe site la ikea, au cadita de baie ieftina numa 39Ron au seturi de aparatoare de pat la 50 ron o groaza, prosoape de baie haioase, saci de dormit, preturi accesibile, cred ca dau o tura odata.

31+ Yannis

Si eu vreau la Ikea. Tot pentru cadita... Si acum ca s-a deschis marele pasaj poate nu mai fac doua ore pe drum...

32+

Mi-ati facut pofta de Ikea!! Pacat ca nu e deschis non stop ca Realul.
Trebuie sa fac si eu o vizita, mai ales ca mi-e pofta de supa crema de ciuperci a lor.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Alexutzzza, eu am luat material pentru lenjerie foarte colorat (bleu cu Tweety) dar material normal, bumbac. Fetele ziceau ca peste asta sa pui bucatele de finet la capul lui bb cand regurgiteaza. Eu asa am inteles.

Ca am luat 5metri toti. Si lenjerii de patut trebuie multe .

Eu m-am gandit sa le fac pe modelul protectiilor de saltea, cu elastic dedesubt. Dar deocamdata nu am salteaua (si nici chef...).

32+

Si cum le faci cu elastic? adica la coltzuri sa fie cu elastic nu? e pai in cazu asta cred ca faci coltzu de mana ca masina de cusut cum???

31+ Yannis

Daca aveam eu rabdare sa fac ceva de mana eram cel putin Doina Levinta. Din pacate insa...
Coltul il faci ca la avioanele de hartie si sta perfect, mai naspa sta elasticul pe dedesubt, dar cum am zis nu sunt asa de tipicara...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Cristies, nu am luat inca nimic pentru cusatura. In spital ma vor spala asistentele si probabil voi afla imediat pe acolo ce tb sa iau... desi au mentionat fetele ieri cateva denumiri, tb sa notez, ca e la pamant unicul neuron ce se zbate intre viata si,,,somn

Eu am luat cearsafuri din bumbac cu elastic, 9.5 lei bucata din carfur, alb, simplu... si ieftin, la cap ii pun scutecele de finet. Intr-adevar, aceste cearsafuri nu sunt groase, e un bumbac mai subtirel, dar e ok.

Doar pentru a colora, a inviora patutul, as lua finet... ma bate gandul, ce sa zic. Imi place senzatia pe care o lasa materialul asta.

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Nu ma gandisem la faza cu lenjeriile....multumesc de idee!
Si cred ca ar arata si bine. Ma gandeam sa-mi fac o fata de perna pt perna de alaptat. Si cum nu m-a lamurit nimeni revin....scutecele facute din finet trebuie sa aiba anumite dimensiuni? Sau le face fiecare cum vrea?

Mirela 30+

Fetele mi-au recomandat sa le fac de 60*60cm, care dupa n spalari vor ajunge la 50*50cm - adica numai bine.

Eu am mai studiat si netul si sunt seturi de cate 5 bucati cu dimensiunile 60*90 sau 60*70.

Eu fac 60*60 si din rest m-am gandit sa fac niste lavete de 30*30.

Dar dupa cum spuneam, lenea e cucoana mare...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cristies frumii costumasele taleeeee si cosmonautu e "the best!" si ala cu nasuc! Aha, merci de pont cu coltzu eee pisici cui ii pasa cum sta pe dedesubt?
Andrelina pai de senzatie vreau sa iau si eu finetu

31+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Fetele mi-au recomandat sa le fac de 60*60cm, care dupa n spalari vor ajunge la 50*50cm - adica numai bine.

Eu am mai studiat si netul si sunt seturi de cate 5 bucati cu dimensiunile 60*90 sau 60*70.

Eu fac 60*60 si din rest m-am gandit sa fac niste lavete de 30*30.

Dar dupa cum spuneam, lenea e cucoana mare...

32+

Multumesc mult

Mirela 30+

Mergi la inceput