BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Dragele mele, declar prima zi de stimulare!
eu am ajuns acasa, papat, odihnit putin.....si deja mi-am injectat menopurul si puregonul

ce sa va spun , in prima faza ne uitam si eu si sotul la penul ala de
mai sa ne luam la cearta, de frica sa nu gresim cum il fac....daar pana la urma reusiram!

haideti fetelor curaj la injectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Valeria, nu te speria de penul de la puregon.Vezi ca e un filmulet pe net si iti arata f explicit toata operatiunea in sine si multe detalii(ex-daca ai gresit doza,cata substanta mai ramane ,etc.).Multa bafta si cati mai multi foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Valeria multa bafta si ovocite cat mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!! Vad ca nu prea v-a placut cafeluta mea, ca nu v-ati aratat pe aici.
Am fost si eu la eco. Am 14 foliculi pe ov drept si 8 pe ov stang si endom .5.5mm. Avand in vedere ca am PCOS.....sa vedem miercuri ce va fi.

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
De Revelion voi avea bebic in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Multumesc fetelor!

Le astept si pe celelalte viitoare mamici la intepat!!
Sarraaah unde esti, ca azi la clinica era sa ma podideasca plansul( asa tare cum ma dau eu), cand te-am auzit cum te stresezi, credeam ca numai mie mi se intampla!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Am inceput si eu stimularea.Azi la eco in total 20 de foliculi.Estradiol 13.Pup toate fetele

Mergi la inceput

Fetelor, dar la ce ora ati fost voi la clinica , ca eu nu v-am vazut......

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

vin si eu cu vesti...am ovare micropolichistice...e prima data cand mi se pune acest diafgnostic! am 20 de foliculasi si endo de doar 2 mm(mie imi e tare frica ca nu imi va creste cat trebuie). m-a durut f tare burtica dupa eco vreo 2 ore !
mi-am facut primele injectii pentru stimulare ! am citit prospectul de la puregon si apoi a fost floare la ureche!
cata -
valeria- si eu ma cred puternica dar acum , in perioada asta am devenit f sensibila...
noname- cand am venit eu, tu plecai .
ruxandra-
mirela- ce matinala ai fost ! avem acelasi nr de foliculi !
petricia - bine ai venit !
misa - in ianuarie vei incepe FIV cu mult optimism dupa ce o sa vezi reusitele noastre ! mie una, reusita lui pysy ma face sa cred ca vom fi toate gravi in scurt timp!
pysy- desi nu te cunosc, te-am visat noaptea trecuta ! poate ne vedem miercuri...

somnic usor , tuturor !

Mergi la inceput

Te-au sunat Sarrah?
Si pe mine m-au sunat de la clinica , dar de inteligenta ce sunt, nu am avut telefonul la mine, si acuym imi fac 1000 de griji. Voi suna maine dimineata sa vad de ce au sunat.
Noapte buna fetelor!!!

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana

Mergi la inceput

Neatza fetelor!!!
Va poftesc la cafeluta

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana