BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)
Raspunsuri - Pagina 4
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pysypisi Multumesc din suflet fetelor pt felicitarisi va doresc din toata inima sa reusiti toate Astazi trebuia sa repet beta si ce credeti...am mers la Iasi unde am intrebat prin telefon daca da beta intr-o zi...si surpriza cand am ajuns la laborator imi spune ca de fapt testul de sarcina mi-l da in aceiasi zi iar beta peste 5 zile.Ce mai imi venea sa o iau la bataie pe nasparlia aia... Am sunat la clinica sa vad ce se mai poate face...mi-au dat ei alte 2 laboratoare la care sa incerc,dar din pacate si acolo aceiasi poveste,asa ca a ramas sa merg miercuri la Bucuresti,bine ca nu este nici o problema daca il fac asa tarziu. Asta este traim in RO... Pupici si o zi cat mai placuta va doresc |
Pysy.la Medical-test ti-l da a 2-a zi si este Iasi.Mai aproape de Birlad e si la Roman.Acum,daca v-ati hotarit miercuri la Buc e ok.Sastii pe viitor.
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misa_21 Pysy.la Medical-test ti-l da a 2-a zi si este Iasi.Mai aproape de Birlad e si la Roman.Acum,daca v-ati hotarit miercuri la Buc e ok.Sastii pe viitor. |
Sa stii ca am sunat si la ei si mi-au spus ca in 4-5 zile...
ruxandrab spune:
Salut!
Michele, misa si multumesc mult pentru incurajari si urari!
Prestat eco, am vreo 9 foliculi in total, endom. 3 mm.
Mai intai m-am intalnit cu noname, apoi am vorbit cu sarrah...
am inteles de la sarrah ca am vazut-o si pe valeria.stan...
si va astept cu vesti!
http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png
PETRICIA spune:
Buna Cata.....sa sti ca m-am hatarat...din ianuarie vreau si eu fiv 2, si ( vezi ca schimb culoarea)SUNT SIGURA CA VOI REUSI
misa_21 spune:
Petricia,wellcome si sa pleci repede cu bb la purtator
PYSY,interesant,ca la noi o da a 2-a zi si daca suni seara dupa 5 si dai de o d-na draguta iti spune in aceeasi zi.Poate pt ca Iasi-ul e mai departe decit Piatra?,pt. ca stiu ca analizele se fac toate la Bacau.
PETRICIA spune:
Multam misa...iti doresc acelasi lucru...de fapt asta va doresc tuturor...cat mai repede
catalina2307 spune:
PETRICIA - draga mea draga, ma bucur tare mult ca ai decis sa mergi mai departe.Era si timpul. Bine ai venit si sedere cat mai scurta.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170