BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)
Raspunsuri - Pagina 14
Dana_bebe spune:
Valeria - nu te stresa - nu ai de ce sa te stresezi - estradiolul a fost facut la aprox 36 de ore de la inceperea stimularii - unele ovare dupa inhibare sunt pur si simplu un pic mai lenese , se trezesc mai greu, incep munca mia tarziu - asta nu nseamna ca nu vor face o productie buna. La primul fiv dupa in ziua 5 de stimulare (225 UI GOnal/zi) aveam estradiol 59 si am avut 24 de ovocite mature - asa ca stai linistita, mai ai timp. In plus unii oameni au neoie de 10 zile de stimulare altii de 12... nu suntem toti la fel.
NU incepe de acum cu plansul ca pe masura ce vei injecta hormoni in tine va fi din ce in ce mai greu sa nu plangi din orice.
bitza20 - eu am avut tot dosarul cu mine - iti pot spune ca i-au interesat valoarile hormonalelor de dinainte de fiv, cu ce s-a facut stimularea, cate zile, cate ovocite, cate fertilizate, cati embrioni, ce embrioni au fost transferati... si cam atat. Asta in conditiile in care noi nu avem nici o problema de sanatate care sa influienteze. Ai putea sa pui tot in ordine cronologica si sa stii sa le raspunzi la ce ti-am zis eu - asta daca nu ai o fisa a fiv-lui.
Iar la intrabarea 2 cu siguranta te ajuta cineva daca nu te descurci - asistentele vorbesc engleza si sunt foarte draguta.
ingeras26a spune:
Dana_bebe, ai fost si tu? nu stiam, bravo!
Ce ti-a spus, cum a fost? ati stabilit cand incepi?
Fetelor, cum decurge prima consultatie? Poti merge singura, sau tb si cu sotzul? Iti face eco, sau e optional?
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dana_bebe spune:
Am fost foarte incantata de ei.
La prima consltatie poti merge si singura si cu sotul - cum vrei tu. Nu se face eco - cel putin daca nu ceri.
bitza20 spune:
Dana_bebe, multumesc mult de raspuns, la mine asta ar fi primul FIV , am mai facut o IA in august, ma voi uita peste ptrotocolul de atunci. Multumesc inca o data
Dana_bebe spune:
bitza20 - in principiu daca ai avut stimulari vor vrea sa vada cum ai raspuns. Bafta!
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bytzi cata,o intrebare pt tine am observat ca dr D foloseste combinatia puregon+menopur tu ai facut vre-o data puregon? parca tineam minte ca faceai gonal + menopur? crezi ca pt poor responder nu e ok puregonul? nu zic din ce am citit cu putin timp in urma pe la fiv ,cind mai dat link-ul sa vad diferenta dintr-e alfa si beta o zic din cazuri concrete,ma am si pe mine ca exemplu ,plus alte fete poor responder ,nu dau nume sa nu se supere ,dar am vre-o 5 exemple crezi ca e mai bun gonal pt noi? multumesc |
eu am facut Gonal 4fiole pe zi, apoi spre punctie 3 zile de Menopur pe lānga Gonal... si nimic :(
in alta ordine de idei, cred ca e aproape acelasi lucru daca faci Gonal sau Puregon... totul depinde de materialul clientului...
stan.valeria spune:
Fetelor va multumesc pt incurajare!
Cred ca aveti si voi dreptate, ca e prea devreme sa ma ingrijorez si am incredere in ce spuneti, pt. ca aveti oricum mai multa experienta ca mine in materie de fiv. Asta am simtit ....
Dar haideti tot inainte, cu speranta ca va fi bine!
bytzi spune:
cata,gabi,multumesc mult
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)