BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

multumesc mult ,cata,tineam io minte ca tu faci cu gonal
dar din cite tin eu minte ,ca ai scris odata cite outze ai produs la fiecare fiv,la primul si ultimul ai avut cea mai frumoasa productie ,nu?atunci ai facut cu gonal?
schemele tale contineau mai mult gonal si mai putin menopur?
am mai vorbit cu fete si mi-au zis ca mai bine au raspuns la gonal+menopur sau menopur simplu
uite ,nici misa ,nu e deacord cu puregonul,ca nu a avut outze de la doza max pe /zi
repet ma refer doar la noi cele poor responder,sa nu creez polemici pe aici

multumesc inca odata

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Pysy Iti raspund eu... frumoasa si eleganta doamna blonda este Sarrah, distinsa doamna brunet-roscat-satena si cu multa stapanire pe sine este Noname (cea care a avansat ideea ca ea are un feeling ca tu esti tu), iar eu sunt cea satena cu parul cret si ochelari

http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Pysy Iti raspund eu... frumoasa si eleganta doamna blonda este Sarrah, distinsa doamna brunet-roscat-satena si cu multa stapanire pe sine este Noname (cea care a avansat ideea ca ea are un feeling ca tu esti tu), iar eu sunt cea satena cu parul cret si ochelari

Roxana

Aha...imi pare bine de cunostinta!
Chiar daca nu am vorbit macar ne-am vazut,poate alta data o sa si conversam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Fetelor, eu sunt suparata rau!
Ce parere aveti: estradiol 33.5
mi-a marit doza de puregon si menopur, de la 225 la 300

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

stan.valeria nici eu nu stau bine, d-abia am ajuns la 65.. si si mie mi-a marit doza de puregon de la 150 la 200... nu stiu ce sa zic, banuiesc ca nu e nemaipomenit, dar nu au trecut decat 2 zile de stimulare.
Oricum, eu imi pun toata baza in eco de sambata si ca il putem intreba de dr.D mai multe. Stai linitita si nu te supara ca pana sambata mai sunt inca 3 zile de stimulare si se pot modifica multe.

http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

fetelor, vin si eu cu 2 intrebari banale pt voi, dar mai bine intreb decat sa ma trezesc acolo ca nu e bine...dosarul meu cu tot istoricul meu trebuie pregatit intr-un anumit fel? daca nu ma inteleg cu dr, poate cineva de acolo sa ma ajute, sa-mi traduca, trebuie sa cer in mod special chestia asta?
Pupici pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

valeria - si eu spun acelasi lucru, este mult prea devreme sa tragi concluzii. Nu ai de ce sa fii suparata, stai cuminte si asteapta rezultatele de sambata.

bytzi - intotdeauna am avut rezultate bune, la al doilea fiv este adevarat am avut mai putine ovocite (12) dar nu din cauza stimularii ci din cauza chistului f mare de pe un ovar. Practic cu acel ovar nu am produs mare lucru. La primul FIV am avut mai mult gonal, la ultimul mai mult merional dar rezultatele au fost similare ca si nr de ovocite/ ovocite fertilizate. Daca ma gandesc la o diferenta ar fi nr. blastocystilor obtinuti. La primul fiv 3, la al doilea 4 si la al 3 lea 7. Dar iar nu pot trage o concluzie daca medicatia a fost cea care a influentat rezultatul sau faptul ca la ultimul FIV am facut ICSI(desi nu era cazul).

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

catalina , ruxandra
deabia astept sa vina sambata sa vad ce estradiol o sa am si echo

aseara am plans bine vreo ora, pana sa vina al meu de la munca, dar oricum m-a vazut si in prima faza a crezut ca m-am certat la munca, dupa aceea am vb si cu mihaele si m-am mai linistit.

Sper sa raspund bine atat eu , cat si voi fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stan.valeria

catalina , ruxandra
deabia astept sa vina sambata sa vad ce estradiol o sa am si echo

aseara am plans bine vreo ora, pana sa vina al meu de la munca, dar oricum m-a vazut si in prima faza a crezut ca m-am certat la munca, dupa aceea am vb si cu mihaele si m-am mai linistit.

Sper sa raspund bine atat eu , cat si voi fetelor!

Iubita plansul nu te ajuta la nimic din contra iti face rau...curaj si ai sa vezi ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor,

Eu dupa 5 zile de stimulare am avut estradiolul 98. faceam 150 GonalF. Mi-a bagat si 75 Menopur si la punctie am avut 10 foliculi, dintre care 9 s-au fecundat, toti au ajuns pana in z3, i-am lasat la blasto si am avut din 9 embrioni 6 blastocisti.
Ca nu au fost lipiciosi, asta e ghinionul meu...dar vroiam sa va spun sa nu va mai sperie valoarea estradiolului...
Mie toti embriologii mi-au spus ca este mic 98 dupa 5 zile de stimulare, si iata ca s-au inselat, productia a fost buna, mai ales a toti foliculii au avut ovocite si toti s-au fecundat...

Multa bafta si va pup!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput