Intaritor de unghii de la Farmec?!

Intaritor de unghii de la Farmec?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Am auzit ca ar fi f bun acest intaritor...e adevarat ca face minuni?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Minuni nu face , dar e foarte bun.

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am unghiile f subtiri si se si exfoliaza, mi-a spus cineva ca in 2 luni si le-a facut atit de tari... ca nu se mai rup deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu il folosesc cam de 5 luni, in fiecare saptamana.
Am unghiile foarte tari, pot sa scorojesc o scandura cu ele insa cred ca efectul e dat in proportie de cel putin 85% de un lac protector de la OPI (pe care il folosesc tot de cateva luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

era foarte bun lam testat prin 2003 si eram super incantata de el, anul trecut lam comandat si era..apa de ploaie

acum am ceva de la opi, care impreuna cu un ulei pt unghii mi-a refacut unghiile dupa acryl foarte repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel03 spune:

Am folosit acum cateva luni, si am fost multumita. Aveam ca o unghie care se tot rupea "din carne", si dupa vreo 8 zile de folosit lotiunea pentru tratat unghiile de la Farmec, cu vit. B5, unghia si-a revenit. Poate si datorita formaldehydei din compozitie. Si pretul de 4.7 ron e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea76 spune:

Da, e foarte bun. In general produsele Farmec sunt bune.

Mergi la inceput

Fetelor am si eu unul de la OPI...nu se mai vede exact ce scrie pe sticluta...decit NAIL ENVY ceva cu verde....ma fac cu el de vreo 3 sapt deja de cind mi-am scos unghiile de acryl..m-am dat si de la Flormar cu unul.... mi le-am tinut si in ulei de masline vreo 10 zile zilnic si lamaie...nu vad nici o imbunatatire. Sunt f subtiri si ma gindesc ca nu au cum sa mai devina mai grosute... oricum nu am avut eu unghii groase niciodata...O manichiurista mi-a spus de curind ca abea in 3-4 luni...timpul in care se reface complet o unghie....abea apoi voi avea alte unghii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

era foarte bun lam testat prin 2003 si eram super incantata de el, anul trecut lam comandat si era..apa de ploaie

acum am ceva de la opi, care impreuna cu un ulei pt unghii mi-a refacut unghiile dupa acryl foarte repede!

---------------------------------------------
"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Brotacel-8 zile si gata?
Ma uit pe sticluta si scrie ca in prima saptamana se foloseste zilnic, apoi se aplica de 2-3 x/saptamana.

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Angelinne

Nu inteleg daca vroiai s-a spui ceva sau s-a subliniezi ce am spus eu

s-a ma exempific. dupa acryl unghiile aratau groaznic, si numai de la lipiciul cu care au fost lipite extensiile, si numai un sfert de unghie, ( partea superioara) la radacina unghiile erau ok, dar se vedeau straturi straturi....

cu uleiul de la opi , pt cuticule si unghii, si cu nail envy, zilnic s-au refacut in 3-4 saptamani.. uleiul il puneam chiar si de mai multe ori pe zi, cand le vedeam cat de rau aratau

acum depinde cat de distruse sunt ale tale? eu stiu ca daca aveam mai multa rabdare sa stau cu dejtele in solutie sa le dau jos sigur erau mult mai putin distruse.

Mergi la inceput