Cristina, da, in primele 8 zile m-am dat chiar de 2 ori/zi. Ar fi bine sa te dai inainte cu o crema pe cuticule, pentru a le proteja. Altfel, se ingroasa. Dar eu in perioada aceea nici nu le-am mai curatat de pielite (daca ai o mica rana, cam ustura solutia). Apoi ma dadeam o data pe saptamana, sau de doua ori, cand stergeam oja si o refaceam. Menitonez ca m-am dat inainte vreo luna cu o crema de la dermato, si nu refacusem unghia, sa nu spun ca fusese si mai scumpa...
Brotacel-am si inceput tratamentul
.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
De unde l-ati luat?
Eu vreau pt mama mea, are tot timpul unghiile rupte de la exfoliere/
Ilinca si Rares
eu l-am luat din magazin de cosmetice.L-am vazut si in supermarketuri.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Intaritorul Farmec are formula noua sau tot varianta veche e, cu formaldehida? Substanta asta e un cunoscut carcinogen si a inceput sa fie interzisa in tari mai dezvoltate, dati o cautare cu "formaldehyde+cancer".