FIV 257
Raspunsuri - Pagina 5
floriroxi spune:
Buna fetelor!Nu am mai intrat de f mult timp.Vroiam doar sa va zic ca joi,pe 26.11,am nascut doi spiridusi frumosi si sanatosi.Am nascut prin cezariana,la Polizu,cu dr Dinca Gabriela.Baietelul a fost mai rapid,asa ca a iesit primul,a avut 1,8 kg.Fetita,la 3 minute dupa,ea a vut 2,35 kg.Amandoi sunt bine,sanatosi,nu au stat decat prima seara la incubator.Spre surprinderea mea,cel mic e mai mancacios si nu are nicio retinere sa se hraneasca direct de la sursa.Aia mica,e mai lenesa putin,nu prea vrea sa munceasca,trebuie sa-i pun in biberon sa manance.Pe 8,trebuie sa nasca si verisoara mea de la Alexandria,care a facut FIV odata cu mine,la clinica Szalay,Austria.Si tot acum,am aflat inca o veste mare pentru mine,o alta verisoara,din Bucuresti,dupa 2 fiv-uri nereusite la Giulesti,a dat lovitura.A facut acum 2 sapt fiv la Sibiu,la Polissano si azi a facut hcg-ul care i-a aratat ca e gravida si ea.Suntem o familie fericita.Va pup pe toate si nu incetati nici un moment sa credeti in Dumnezeu.Flori si piticii.
ingeras26a spune:
Multa bafta fetelor in focuri, mult norok la beta celorlalte:) rabdare unora si... felicitari impatience!!! bravoooo!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Mirela, eu nu am mai facut din pacate, ca n-am avut cu ce... am inercat FET cu blasto de 2 ori (am avut 4 congelati), dar nu a supravietuit niciunul.
Proasta io ca nu mi-am pus mai multi proaspeti, dar acum este prea tarziu...
Daca ai embrioni congelati, te costa numai FET 300 eur. (congelarea costa 150 eur / an)
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Mirela, eu nu am mai facut din pacate, ca n-am avut cu ce... am inercat FET cu blasto de 2 ori (am avut 4 congelati), dar nu a supravietuit niciunul. Proasta io ca nu mi-am pus mai multi proaspeti, dar acum este prea tarziu... Daca ai embrioni congelati, te costa numai FET 300 eur. (congelarea costa 150 eur / an) Ingeras, mami de Maya In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine! Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
merci de info
georgalexia spune:
Buna seara fete dragi. LA MULTI ANI tuturor Andreilor.
Vin si eu cu noutati: vineri dimineata am punctia (am niste emotii....) si cred ca luni ET.
mirela2 spune:
bafta georgicule
si eu am noutati...beta de 1430 nu mai inteleg nik, maine am vb ma duc la eco, poate a bagat ala spaima in mine degeaba si am intrerupt si tratamentul degeaba ca ii arunc in aer cabinetu
catalina2307 spune:
mirela - oricum este un beta f mic.....este ceva in neregula. Eu iti sugerez sa incerci sa ajungi la un ecografist bun- eventual la Herghelegiu. Tare imi este teama sa nu fie SEU.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170