FIV 257

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

MONA 40 bafta marti la punctie iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Luck ti-ai adus bine aminte, am reusit cu un singur embrion. La toate fiv-urile ajungeam in finala cu unul singur.

Vad pe aici fete noi dar mai vad si din cele vechi si de asta imi pare rau, sper sa va transferati cat mai curand toate la odisee, si nu disperati, se poate, va spune un caz disperat care dupa multa perseverenta a reusit. Trebuie sa credeti in sansa voastra.

toate FIV-oasele.

Doris 40+ 3 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Impatience draga mea,cum sa te uit,chiar m-am intrebat de multe ori unde ai disparut.Felicitari,sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi.Asta da veste buna.
Kitta mult,mult noroc cu micutul mohican
Dragaica LA MULTI ANI tie si sotului pentru ziua de miine,o zi mare pentru voi.Mult curaj,eu sint sigura ca sf.Andrei vegheaza asupra voastra .Te pup si tin pumnii.
Pup fetele curajoase,o saptamina buna si la cit mai multe teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Andrabirni, ia ca incep cu tine, ca drogul de dimineata.
Stai calma si cat mai optimista, tu trebuie sa faci doar ce trebuie, punct: tratament, papa bun si de qualite', lichide la greu si la canapeloase, orcum te turmenteaza progesteronul. Restul e treaba celui de sus, deci Doamne Ajuta! bagi si fructe cu mai multe fibre sa nu te constipi. Hai ca vine mos Nico acu si sa vezi ce ne umple ghetele!
Bafta!!!

Vanessa, of Doamne. Uite aici asiaticii astia nu mi-au dat voie sa iau pastile, altele decat cele de sustinere. Cand am facut o laringita serioasa (eram in 7-8 sapt) am baut lamaie stoarsa cu o lingurita de lamaie, ceai de musetel, uneori si cate o ceasca de ceai verde, multe fructe cu vitamina C. Cel mai bine este sa vb totusi si cu dr, fiecare are stii cum e metoda sa, sa nu iei nimic de capul tau! Sanatate si sa vezi ca bebe mic e puternic si ajuta pe mama lui!

Dragaico, hai La multi ani! de onomastica voastra!!!!!
Azi va cadorisiti cu si sa fie cu ochisori si iubareti de mama lor!!!
Bafta si sa nu-ti fie frica, stiu cum e mama lor de emotii!
Doamne Ajuta!

Mona40, hai ca urmezi tu la codoriseli dupa, tu de zi nationala, cu tricolor! Sa fie cu ochisori si sa fie lipiciosi!!!! Doamne Ajuta si bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luck sa traiesti si tu!!!! si sti dea DD ce-ti doresti mai mult !

Kitta bravo pentru mohicanul Praslea al vostru!!! Sa fie draga lipicios si sa stea la caldurica, vine si iarna, unde sa se mai duca?
Doamne Ajuta sa fie bine!

Brumadia, hai ca maine-poimaine ai treaba si apoi la canapeloase!
Bafta si sa ai grija de tine!

Fetele, toate cele sarbatorite azi un sincer La Multi Ani!
Si ce sa va urez? Sa vi se implineasca visul cel mare!!!

va pup

castelana fericita 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

lmpatience cum sa nu imi aduc aminte de tine ca doar eu sunt mai veche pe forum sa-ti traiasca baietelul si chiar daca ne-ai spus povestea mai tarziu ne-ai incurajat.
doris71asa se poate reusi si cu 1, doar sunt atatea tari, orase, din ce auzim pe aici unde se pun 1 maxim 2 din cauza legislatiei, asa ca atunci.......asa ziceam si eu macar sa imi mai iasa de cate 1 si tot sa incerc pana la reusita finala
Castelana si tu ai avut 2 si uite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

FETELORLA MULTI ANI SFINTELOR ANDRELELOR SI SA AVETI O ZI BUNA! NU UITATI de pus graul la incoltit ca sa fie anuk rodiyor de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor va multumesc pt sfaturi.

La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de Sf. Andrei!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui impatience

Fetelor...pentru fetele mai vechi, care isi mai amintesc de mine...eu am disparut ca o poarca de ceva timp. V am citit constant dar ...mi a fost teama sa mai scriu. Tocmai in luna cand trebuie sa incep tratamentul pt FIV- cumparasem medicamente si tot- am ramas insarcinata. Mi a fost teama, din superstitie sa mai scriu sau sa spun, pana nu treceau cele 12 saptamani fatidice iar apoi...m au tot speriat doctorii, am avut probleme fff garve de sanatate si cu tata ..in fine. Acum am nascut un baietel si... ce sa zic, sper sa ma iertati ca am fost poarca, dar mi a fost teama! am citit, am suferit pt fiecare, dar...

kitta..tin pumnii. si tuturor fetelor!

Hai ma lasi! L-ai si nascut? Sa nu-mi zici ca i-ai taiat si motu deja! L-ai inscris la gradi ?
Bey hai ca esti poarca, atata ne-am sunat in perioada aia si taca-taca, si apoi tusti la fund, si nici un tel, nici cand te-a luat la contractii ?
Felicitari multe de tot, sa ai un baiat sanatos si necolicios, si bafta la no.2 !

Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Cris86 bhcg urias (reload)
Pysypisi felicitariiiiiiiiiiiiiii! Un rezultat frumos astazi!
Oanademunck felicitari pt outele primite, sa fie frumoase si calde.
Luck, incet incet ne transformam in betivance cu atata vin rosu! Mai bag uneori putin vin fiert, mai iese alcoholu!

Girls, chiar nu are nimieni timp sa actualizese prima pagina? Mai mare rusinea, atatea reusite si la noi se termina lista la Castelana, naste maine femeia si ramanem golase, o sa zica lumea care ne mai citeste la ce mai muncim noi aci si nici o reusita !

In alta ordine de idei, sapt viit cand va convine sa ne vedem? (dar sa-mi raspundeti )

Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata fete dragi..
Andreelor!!
spuneti mi si mie ca s grea de cap ,blasto sunt transferati in a 5 a zi sau astept 5 zile pline deci a 6 a zi? am facut punctia joi dimi ,deci 4 zile pline si e a 5 a zi azi? cum se calculeaza ca nu mai am rabdare , vreau sa i aduc acasa..
de joi de la punctie m a sunat o singura data biologistul sambata si mi a spus ca facem ET marti sau miercuri..

Mergi la inceput