FIV 257

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Libra, mi se pare fenomenal! Mie tot Cocei mi-a spus ca nu se poate. Si Dascalescu... Cand am vrut sa-mi fac in z3 si sa las restul pt blasto, au zis nu se poate sa mai punem si blasto...dar acum imi dau seama ca marinescu nu era in z3, ca io de-aia n-am avut de ales si a trebuit sa-i las pe toti la blasto.
Multa bafta!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Brunadria - Libra a facut et dublu.Cred ca o poti intreba pe ea mai multe.
"Libra
...
La 9 am ajuns la spital, ne-am vazut puii si am hotarat: ET cu 2A azi si inca 1 A sambata daca ajunge blastocist transferabil. Despre B-uri n-am discutat, ii lasam si pe ei pana sambata DECI SE POATE FACE ET DUBLU!!!
La 12-13 ne-am mutat bagajele la alt hotel si asteptam sa se faca sambata dimineata.
M-am plantat in pat si zac de-acum, astept sa mi se aduca mancarea.

Va pup, astept vesti bune de la toate!

_
made in Romania, '73 "

Pe altcineva nu am auzit vorbind despre asta!
Bafta!

NU am facut dublu ET, intentionez sa fac MAINE. Ieri am transferat 2 A si maine, daca totul e in ordine, sa transferam si pe al 3-lea (am 36 de ani). Dr. Cocei a spus ca a mai practicat asta si cu alta ocazie, prof. Marinescu a zis ca e de acord. Speram sa fie pe aici acea "alta ocazie" de care vorbea dr. Am rugat pe Brunadria si pe Mona40 sa va intrebe pt ca eu am fost ignorata total de fiecare data cand am scris aici.

Va citesc cu drag si va sunt alaturi in toate incercarile. VA DORESC TUTUROR SA REUSITI, ASA CUM IMI DORESC SI MIE! DOAMNE AJUTA!

_
made in Romania, '73

eu amincercat sa-ti raspund dar daca pui intrebari grele nimeni nu stie! bafta orice hotarati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica bafta multa maine!!!!!super stai!!!!cati transferi?restul ii congelezi nu?
Eu am fost ieri la eco.sarcina e confirmata!!Am vazut saculetul.Dar dr a zis ca pe luni stim exact cati sunt.ca pot fi 2.Dar am o intrebare:daca un saculet am vazut pai atunci nu un bebe este?sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica bafta multa maine!!!!!super stai!!!!cati transferi?restul ii congelezi nu?
Eu am fost ieri la eco.sarcina e confirmata!!Am vazut saculetul.Dar dr a zis ca pe luni stim exact cati sunt.ca pot fi 2.Dar am o intrebare:daca un saculet am vazut pai atunci nu un bebe este?sau cum?

super veste
pot fi si doi, un saculet sa fie in spatele celuilalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

poate sa fie un saculetz cu doua inimioare... e mai rar, dar uneori se divide embrionul, exact pe mecanismul gemenilor identici.

depinde cum evolueaza beta, caci la sarcini incipiente e mai relevanta dinamica betaHCG decāt eco...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

va astept la un capitol nou plin de vesti bune

Mergi la inceput