FIV 257
Raspunsuri - Pagina 20
ingeras26a spune:
Libra, mi se pare fenomenal! Mie tot Cocei mi-a spus ca nu se poate. Si Dascalescu... Cand am vrut sa-mi fac in z3 si sa las restul pt blasto, au zis nu se poate sa mai punem si blasto...dar acum imi dau seama ca marinescu nu era in z3, ca io de-aia n-am avut de ales si a trebuit sa-i las pe toti la blasto.
Multa bafta!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dana_bebe spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Va citesc cu drag si va sunt alaturi in toate incercarile. VA DORESC TUTUROR SA REUSITI, ASA CUM IMI DORESC SI MIE! DOAMNE AJUTA! _ made in Romania, '73 |
carla_2008 spune:
Dragaica bafta multa maine!!!!!super stai!!!!cati transferi?restul ii congelezi nu?
Eu am fost ieri la eco.sarcina e confirmata!!
Am vazut saculetul.Dar dr a zis ca pe luni stim exact cati sunt.ca pot fi 2.Dar am o intrebare:daca un saculet am vazut pai atunci nu un bebe este?sau cum?
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica bafta multa maine!!!!!super stai!!!!cati transferi?restul ii congelezi nu? ![]() Eu am fost ieri la eco.sarcina e confirmata!! Am vazut saculetul.Dar dr a zis ca pe luni stim exact cati sunt.ca pot fi 2.Dar am o intrebare:daca un saculet am vazut pai atunci nu un bebe este?sau cum? |
super veste
pot fi si doi, un saculet sa fie in spatele celuilalt.

gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica bafta multa maine!!!!!super stai!!!!cati transferi?restul ii congelezi nu? ![]() Eu am fost ieri la eco.sarcina e confirmata!! Am vazut saculetul.Dar dr a zis ca pe luni stim exact cati sunt.ca pot fi 2.Dar am o intrebare:daca un saculet am vazut pai atunci nu un bebe este?sau cum? |
poate sa fie un saculetz cu doua inimioare... e mai rar, dar uneori se divide embrionul, exact pe mecanismul gemenilor identici.
depinde cum evolueaza beta, caci la sarcini incipiente e mai relevanta dinamica betaHCG decāt eco...