FIV 257
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 Dragaica super,8 embrioni Mai e putin si ne dai vestea cea mare.![]() Brunadria vorba francezului:``un gros m....`` ![]() |
Hei lume nou, am mai incercat o data sa te sun.......stii cumva daca congelarea o pot deduce la taxe????
La OvoClinique cat costa congelare?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
M Oana spune:
Deci intalneala e pe 8 decembrie........
S-a bifat, pastrati un loc si pentru moa......
BuburuzaL spune:
Chiar sunt niste embrionasi invingatori Dragaica.Foarte frumos! Cu siguranta vor fi si lipiciosi! Iti tin pumnii!
brunadria spune:
fetelor am o intrebare mai speciala:
ati facut careva et dublu ? sau stiti ceva despre asta?
multumesc
Dana_bebe spune:
Brunadria - Libra a facut et dublu.Cred ca o poti intreba pe ea mai multe.
"Libra
...
La 9 am ajuns la spital, ne-am vazut puii si am hotarat: ET cu 2A azi si inca 1 A sambata daca ajunge blastocist transferabil. Despre B-uri n-am discutat, ii lasam si pe ei pana sambata DECI SE POATE FACE ET DUBLU!!!
La 12-13 ne-am mutat bagajele la alt hotel si asteptam sa se faca sambata dimineata.
M-am plantat in pat si zac de-acum, astept sa mi se aduca mancarea.
Va pup, astept vesti bune de la toate!
_
made in Romania, '73 "
Pe altcineva nu am auzit vorbind despre asta!
Bafta!
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe Brunadria - Libra a facut et dublu.Cred ca o poti intreba pe ea mai multe. "Libra ... La 9 am ajuns la spital, ne-am vazut puii si am hotarat: ET cu 2A azi si inca 1 A sambata daca ajunge blastocist transferabil. Despre B-uri n-am discutat, ii lasam si pe ei pana sambata DECI SE POATE FACE ET DUBLU!!! La 12-13 ne-am mutat bagajele la alt hotel si asteptam sa se faca sambata dimineata. M-am plantat in pat si zac de-acum, astept sa mi se aduca mancarea. Va pup, astept vesti bune de la toate! _ made in Romania, '73 " Pe altcineva nu am auzit vorbind despre asta! Bafta! |
Va citesc cu drag si va sunt alaturi in toate incercarile. VA DORESC TUTUROR SA REUSITI, ASA CUM IMI DORESC SI MIE! DOAMNE AJUTA!
_
made in Romania, '73
catalina2307 spune:
Libra - eu una nu am auzit de nici un caz similar pe acest forum. Bafta multa si sa fie cu noroc.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mai e putin si ne dai vestea cea mare.