Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!
Raspunsuri - Pagina 12
dankutza spune:
Sa va povestesc ziua de azi.
Azi dimineata, am primit de la sot un buchet cu 11 trandafiri albi.
Plecase sa ii cumpere lui a batrana, lapte, paine si alte tampenii. Superb buchet! In fiecare an imi aduce un buchet de trandafiri mare pt ziua mea. Imi aduc aminte ca primul buchet de trandafiri albi, pe care mi l-a adus, a fost in ziua cand am implinit 24 de ani si m-a cerut de nevasta.
AM fost la magazinul Titan ca sa imi cumpar "decapotabile"
, adica sutien de alaptat. Dupa ce am alergat bine pe acolo, am reusit sa gasesc cu chiu cu vai la un stand. Ai naibii, ce sunt astia, aduc numai numere mici. Parca numai slabele au voie sa faca copii.
Nu sunt de nici o firma. AM dat 20lei pe unul. Acceptabil pt cat o sa le port eu.
De acolo, am fugit in Auchan, la Takko, ca au reduceri. Mi-am luat 2 sutiene sexy rau de tot.
Pana si pe ugerele mele da bine.
Cand o sa plec la munca o sa ma duc cu astea sexy, cand o sa ma intorc acasa o sa pun decapotabilele. In rest, am cumparat cadouri de Craciun, ca sa le am gata acasa. Doar le scot din sifonier. ANul asta, la toti le-am luat numai imbracaminte, fara exceptie.
Mi s-a facut fomica si Robinitza m-a dus la restaurantul meu chinezesc preferat.
Acolo am mancat ca o sparta. Nu zic ce ca sa nu creez pofte. Mi-am comandat atata mancare ca a trebuit sa o iau o parte din ea la pachet. Iar, mi-au fost ochii prea mari, dupa cum spune sotul. 
AM ajuns acasa si am dormit vreo 2 ore, apoi au venit niste prieteni in vizita. Apoi, a venit si Zbuciumix cu un buchet de frezii albe (florile mele preferate). Vai, daca ati stii ce scump, a fost, cum a intrat el in casa cu buchetul taras si mi l-a dat. M-a topit toata. 
Nu stiu ce are DC dar nu ma lasa sa adaug foto. Dar nu ma las eu. 
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
mihamora spune:
Betty - si eu l-am alaptat pe Domi pana la 1 an si 3 luni si eu sunt pro alaptat, dar sunt sigura ca o sa mearga, chiar daca e mai greu inceputul. Bag ceaiuri si galafor si sper sa ajunga lapticul pe masura cerintelor.
Cat despre probleme la inimioara sigur nu are, cred ca e vorba de gaurelele care se inchid mai tarziu ,cum a zis si Lumi, si Domi avea asa cand s-a nascut, dar nu sunt probleme. Oricum tinem pumnii sa veniti cu vesti bune si sa te linistesti mamico 
Noapte buna!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
monis5 spune:
Mesaj de la Lalu
La 19 si 10 a venit pe lume minunea mea, Ariana. Cezariana, 3.200 f, o frumusete de fata din cate am auzit. Laura

FELICITARI MAMICA FERICITA!!!
BUN VENIT PE LUME ARIANA!!! 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
dankutza spune:

Bun venit pe lume, bebe Ariana!

37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
shtephy spune:

Felicitari Lalu!!!Bine ai venit Ariana!!!Sa ai o viata lunga si frumoasa plina de bucurii! 

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
39+
Iustin
mihamora spune:
Felicitari Lalu!!! Bine ai venit pe lume Ariana!!! 
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
miany75 spune:

FELICITARI LALU! BINE AI VENIT ARIANA ! SA FII SANATOASA SI MAMI SA SE REFACA REPEDE!!

monis5 spune:
Iote ce schimbul 3 activ avem 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
miany75 spune:
betty imi inchipui cat poate fi de frustrant sa nu poti alapta mai ales cand ai facut-o o data...ma confrunt si eu cu problema asta si incerc sa-i fac fata...mi-am dorit asa mult sa alaptez..si nu am facut-o integral decat o luna si ceva....dar cine stie?!..la noi e problema si piciu' e tare lenes,dar cred ca e explicabil...fiind prematur..
aaaa.... si mi-e mi-a zis ca ar avea un suflu la prima vizita ,cica ar fi normal mai ales ca e prematur...dar ulterior a zis ca nu il mai aude..
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Iote ce schimbul 3 activ avem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
yep..si maine suntem chiaune..