Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
n-am mai facut, ca m-am lenevit, si am avut si musafiri, a venit nasa-mea pe la mine. poate maine. iti pastrez o patratica - doua.

Ramonika si Vladutz

multu ma bag la atata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mihamora...chiar ma intrebam zilele astea ce mai faci..pupam dulce bebele matteo...si pe mami tinerica,brunetica si frumushica

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia
[nu mai pot....gata, mustaceste micul terorist...sunt asa obosita...e tare greu....dar, mergem inainte...pentru mutritele alea pe care le face, atunci cand e in toane bune

pup gasca toata, as always!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai [/font=Comic Sans MS][/purple]

cata dreptate ai !! esti mort -copt ,dar cand iti zambeste sau se uita la tine cu ochisorii aia ca margelele ..te topesti si uiti tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nb gagici

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

acum cand aveam si eu putin timp de forumeala ..nu e nimeni in zona.....unde sunteti schimbul 3?! V-a ajuns oboseala de peste saptamana?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

My Lady - mutlumim Tinerica zici?Am fost odata...
Am citit ca se apropie sosirea Beccai

Betty - imi pare rau de problemele cu Mario. Eghi a luat super bine in greutate,al meu papa titi, laptic este, dar adoarme destul de repede la san,dupa ce ii dau sa suga din ambii sani cand il ridic la ragait el cauta papa, oricat ar suge.Asa ca bagam si lapte praf, seara la culcare, uneori bea 40ml, alteori 100ml.... nu stiu ce sa zic deocamdata......

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Miany- eu mai stau putin sa ii dau medicamentul la 12.30 lui bebe Mateo.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

My Lady - mutlumim Tinerica zici?Am fost odata...
Am citit ca se apropie sosirea Beccai

Betty - imi pare rau de problemele cu Mario. Eghi a luat super bine in greutate,al meu papa titi, laptic este, dar adoarme destul de repede la san,dupa ce ii dau sa suga din ambii sani cand il ridic la ragait el cauta papa, oricat ar suge.Asa ca bagam si lapte praf, seara la culcare, uneori bea 40ml, alteori 100ml.... nu stiu ce sa zic deocamdata......

POZE

eu ziua il mai chinui si nu ii dau lapte praf si il pacalesc cu inca un supt, sperand sa stimulez lactatia, dar din pacate vad ca ziua incepe sa se sature din ce in ce mai greu, iar seara ii crec doza de lapte zilnic...pentru mine este o mare suferinta, mai ales ca sunt mai mult de pro alaptat si la Mario am reusit sa il alaptez 1 an si 1/2 cu toate ca initial a fost alimentat mixt.

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

In plus cel mai mult ma supara ca lui Eghi la controlul de la 1 luna i-a descoperat doctorita un suflu sistolic de grad 1-2 si ne-a trimis sa facem o eco cardiaca. Initial nu am vrut sa spun, mai ales ca au fost atatea probleme pe aici. Asa ca pe 3 decembrie o sa va rog sa imi tineti pumnii stransi ca eu tare sper s nu mi fie si alte modificari la inimioara.

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Fetelor va urez o noapte buna. Eu plec la

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput