La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

LA MULTI ANI, ANA ANTONIA!

Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familie!

PS fetelor 2 ani!! WOW ce repede trece timpul

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Roli n-am trecut prin faza cu nemancatul asa ca nu pot sa iti spun din experienta. Dar am auzit de la alte mamici ca o cura cu tinctura de propolis (fara alcool ptr copii) ajuta. Ajuta si daca are giadia, asta pe langa efectul de crestere pofta de mancare.
Sau ai incercat deja si asa?

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua dragi zuzici

Am intrat sa urez si eu LA MULTI ANI !!!! tuturor celor care poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae !

LA Multi Ani !!! tuturor clopoteilor care implinesc zilele acestea 2 anisori .Sa fiti sanatosi dragi clopotei , sa cresteti mari si frumosi , sa va bucurati parintii intreaga lor viata .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

LA MULTI ANI, ANA ANTONIA!
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI MULTA FERICIRE ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!

SI SA TE SARBATORIM AICI SI LA 20 DE ANI

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Urmeaza in curand adeluta scumpa...
Ce mai faceti ? Mami tot in butoias?
cu drag. mai scrie-ne !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ura, s-a deschis sezonul.

La multi ani Ana!!! Sa fi fericita si sa ii bucuri pe cei din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

ANA ANTONIA

LA MULTI, MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE, MULT NOROC IN VIATA SI NUMAI BUCURII SA-TI ADUCA ACEASTA ZI SFANTA!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI
TUTUROR CELOR SE POARTA NUMELE SF.NICOLAE!

Astazi va servesc si eu cu si un !

LauraD multi cu drag!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

ANA
sa iti bucuri mereu parintii si sa iti dea Dumnezeu in viata numai noroc si bucurii.

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

La Multi Ani tuturor celor care poarta numele SF NICOLAE multa sanatate si fericire

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Ana Antonia, intaiul nostru clopotel! Sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci numai bucurii iubitilor tai parinti si fratior.

La multi ani tuturor celor mici si mari care poarta numele Sfantului Nicolae!

A venit Mosul si nu mica le-a fost mirarea. Aseara am aliniat toate incaltarile si le-am zis:" sa vedem acum daca ati fost cuminti dimineata veti gasi dulciuri si jucarii, daca nu, o sa gasiti 2 bete". S-au culcat instant si dimineata sa vezi topaiala si bucurie. Au ras nu stiu cate bombonele, ciocolatele, portocala, mandarine. Am plecat la biserica unde era tare aglomerat si nu puteam merge in fata. Asa ca trebuia sa-i iau in brate pe rand, iar Andrei tipa :"una lala" (sa mai cante odata) cand se termina de cantat.
Nu am stat pana la sfarsitul slujbei ca nu mai puteam de cald si nu mai puteam sa-i ridic pe rand.
Am tras si o tura de parc. Dejunul a fost multumitor (Andrei a ras bolul de supa, iar Marc doar felul 2). Acum dorm rapusi de importanta zilei .
Dupa amiaza tati se duce sa-si exercite dreptul de cetatean (eu zic pas ca mi-e sila de calitatea candidatilor) si apoi mergem la ai mei sa-si ia cadourile de Mos.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput