La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Ana ! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ANA !!!!
Sa-ti dea Dumnezeu si Sfantul Nicolae noroc si fericire!!!
Sa fii o fata la fel de prietenoasa si iubita ca mamica ta !!!

Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 2 ani... Parca ieri mamica ta te aducea pe lume !!! Si eu sunt fericita ca va cunosc - si pe tine si pe mamica ta !!!!

La Multi ani si toate dorintele sa vi se impmlineasca celor care-si sarbatoresc ziua astazi !!!!
In special: LA MULTI ANI NICOLE din Ploiesti !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Anita !

Alinus sa te bucuri mereu alaturi de copilasii tai si sa fiti mereu fericiti!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Ana!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Elle, wow ce darnic a fost mosul cu evita cea frumoasa!!!!

Miri, mi-amintesc de la sarbatorile precedente si frumos iti impodobesti casa sa ne pui fotografii si acum. Mi-ai deschis si mie apetitul pentru asta... Eu am brad de plastic si indiferent cat de mult mi-as dori unul natural nu as putea sa-mi iau pentru ca am camerele destul cam mici si calduroase si un brad natural in 5 zile s-ar face zada de uscat
Imi doresc, mai realista fiind, sa-l schimb pe cel pe care-l am cu unul mai frumos, mai aproape de natural...
Cred ca week-end-ul viitor voi face si eu decoratiunile in casa pentru ca sper sa reusesc sa fac un pic de curatenie generala....

Laurici, cum stati cu pregatirile de vacanta ? Pana la urma mergeti cu avionul sau cu masina?

Dimitrakis a fost foarte fericit pentru faptul ca mosu' a retinut ce vrea si i-a adus sabia furtunii... Eleni s-a jucat cu pausica in aceeasi masura ca si mine... Este tare misto... E o pausica si frumoasa si cand are biberonul in gura se aude ca si cand ar inghiti lapte, apoi dupa ce i-l iei - ragaie - spune mama, plange, rade de parca o gadili.... Se cam bat copiii mei pe ea care sa o plimbe cu caruciorul, care sa ii dea sa manance....
Cred ca de craciun tot o papusa ii voi lua. I-o iau p'aia cu papmpers si olita

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi Ani, Ana!

'neata la !

Mos Nicolae a fost darnic si la noi, desi hotarase sa aduca numai dulciuri anul asta. Pana la urma a adus o plasa maaaaare de dulciuri, apoi la fiecare copil cate o plasuta cu instrumente de scris, ca acum "chie" si Mathias si au inceput sa se bata pe ele (caiet de desen, carioci, creioane cerate, creioane colorate) si, cu concursul Bunicului, un set pt. Markus de jocuri (a se citi: carti, table, sah etc) - care contine tot felul de zaruri si treburi, pe langa piesele de sah, table si cartile de joc. Nu stiu daca il va interesa (are toata admiratia mea Luca al Alinei care joaca sah atat de bine la varsta lui), daca seamana nu mine, va face praf intr-un colt acest set. Daca seamana cu sotul, va fi un mare campion la table Om vedea.......
Mathias inca nu s-a trezit sa-si vada cadourile, oricum nu cred ca pricepe mare lucru, desi toata ziua povesteste de "Ciunul" = Mos craciun cand il vede la reclame.
Sunt tareee curioasa cum va reactiona cand il vede in casa la noi, in carne si oase, caci anul trecut era prea mic ca sa isi mai aminteasca ceva.....

Noi mergem azi dupa masa la un Targ de jucarii pe petonalul bistritean, se strang bani pt. un copil de 7 luni grav bolnav, care are nevoie de operatie in strainatate. Copiii din oras pot sa vanda si sa cumpere jucarii. Noi doar vom cumpara (desi am avea de vandut!), ca e prea frig sa stea acolo 1-2 h sa isi vanda jucariile.

S-a trezit 'tia, zis si Mathias.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Anita
Sa ai parte numai de bucurii in viata.
La multi ani! tuturor care sarbatoresc pe Sf. Nicolae.
Uau avem copilasi mari,sa tot sarbatorim pana in martie

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI ANA!!!!!!Iti dorim sa fii sanatoasa si fericita!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Partieeeeeeeeeeeeeee!

s-a deschis sezonul party de clopotei! i-haaaaaaaaaaaaaaa!

Anita draga si scumpa, minunea lu' mama si-a lu' tata! sa cresti iubita, adorata, fericita si inconjurata doar de oamen buni! sa stralucesti ca razele soarelui iarna pe zapada proapsat asternuta! sa fii fericita! La multi ani!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI, ANA ANTONIA!
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI MULTA FERICIRE ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!

SI SA TE SARBATORIM AICI SI LA 20 DE ANI

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput