Topic - concediul medical, prenatal, postanatal(4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutari tuturor,

Am si eu nevoie de un raspuns avizat: Sunt insarcinata in luna a 9-a cutermen depasit de 2 zile.Mi-am lasat concediu postnatal 42 +4 zile (marja), iar bebe nu da semne sa iasa. Ce se intampla cu indemnizatia mea de crester a copilului daca nu mai raman 42 de zile dupa nastere?? Nu as vrea sa imi provoace nasterea daca bebe nu e pregatit , dar nici nu vreau sa pierd indemnizatia pt 3-4 zile cat ar mai sta bebe in "garsoniera lui"

Multumesc frumos!!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Indemnizatia pt. crestere se refera strict la perioada anterioara nasterii - nu are nicio legatura cu postnatalul.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Indemnizatia pt. crestere se refera strict la perioada anterioara nasterii - nu are nicio legatura cu postnatalul.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Sincer, nu ai fost prea explicit...Atunci ce se intampla daca nu imi las 42 de zile de postnatal, asa cum prevede legea?

Mersi

Anca
AMR 24 de ore!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Am si o intrebare.

Eu locuiesc si lucrez in Bucuresti de aproape 4 ani, dar adresa de domiciliul cea trecuta in CI este din Brasov-in acest caz unde va trebui sa depun dosarul pentru CIC la primarie in Brasov sau in Bucuresti?

Multumesc!

+16s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui marius

Pagina legislativa

Sincer, nu ai fost prea explicit...Atunci ce se intampla daca nu imi las 42 de zile de postnatal, asa cum prevede legea?

Mersi

Anca
AMR 24 de ore!!!

Vei merge la serviciu acele zile - si probabil nu o sa-ti convina.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Am si o intrebare.

Eu locuiesc si lucrez in Bucuresti de aproape 4 ani, dar adresa de domiciliul cea trecuta in CI este din Brasov-in acest caz unde va trebui sa depun dosarul pentru CIC la primarie in Brasov sau in Bucuresti?

Multumesc!

POZE VLADUT

Presupun ca ai trecuta in acte adresa din Bucuresti - adica nu locuiesti ilegal nu?

Pagina legislativa

Mergi la inceput

in buletin am adresa din bv nu am viza de flotant sunt oarecum ilegala in bucuresti!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Salutari tuturor,

Am si eu nevoie de un raspuns avizat: Sunt insarcinata in luna a 9-a cutermen depasit de 2 zile.Mi-am lasat concediu postnatal 42 +4 zile (marja), iar bebe nu da semne sa iasa. Ce se intampla cu indemnizatia mea de crester a copilului daca nu mai raman 42 de zile dupa nastere?? Nu as vrea sa imi provoace nasterea daca bebe nu e pregatit , dar nici nu vreau sa pierd indemnizatia pt 3-4 zile cat ar mai sta bebe in "garsoniera lui"

Multumesc frumos!!

Anca
AMR 24 de ore!!!

Daca bebe nu da semne de iesit afara, oricum o sa ti se provoace nasterea, deja ai sarcina depasita, deja devine riscant pentru copil.Mergi la ginecolog si luati o decizie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

in buletin am adresa din bv nu am viza de flotant sunt oarecum ilegala in bucuresti!

POZE VLADUT

Ilegal - doar ilegal nu oarecum. Singurul raspuns este Brasov. Dar de ce nu-ti faci flotant?

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Sincer pana acum chiar nu m-a deranjat.
nici nu stiu cum e mai bine, in Bucuresti sector 5, am o prietena care a depus dosarul pentru ciic in ianuarie si i s-a spus ca raspunsul il va primi in aprilie, poate la Brasov se vor analiza ceva mai repede pt ca sincer mi se pare fff mult 4 luni!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

Mergi la inceput