Topic - concediul medical, prenatal, postanatal(4)
Raspunsuri - Pagina 15
babyangel spune:
Salutari tuturor,
Am si eu nevoie de un raspuns avizat: Sunt insarcinata in luna a 9-a cutermen depasit de 2 zile.Mi-am lasat concediu postnatal 42 +4 zile (marja), iar bebe nu da semne sa iasa. Ce se intampla cu indemnizatia mea de crester a copilului daca nu mai raman 42 de zile dupa nastere?? Nu as vrea sa imi provoace nasterea daca bebe nu e pregatit , dar nici nu vreau sa pierd indemnizatia pt 3-4 zile cat ar mai sta bebe in "garsoniera lui"
Multumesc frumos!!
Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
marius spune:
Indemnizatia pt. crestere se refera strict la perioada anterioara nasterii - nu are nicio legatura cu postnatalul.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Indemnizatia pt. crestere se refera strict la perioada anterioara nasterii - nu are nicio legatura cu postnatalul. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Sincer, nu ai fost prea explicit...Atunci ce se intampla daca nu imi las 42 de zile de postnatal, asa cum prevede legea?
Mersi
Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
anca_vlad spune:
Am si o intrebare.
Eu locuiesc si lucrez in Bucuresti de aproape 4 ani, dar adresa de domiciliul cea trecuta in CI este din Brasov-in acest caz unde va trebui sa depun dosarul pentru CIC la primarie in Brasov sau in Bucuresti?
Multumesc!
+16s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyangel
Sincer, nu ai fost prea explicit...Atunci ce se intampla daca nu imi las 42 de zile de postnatal, asa cum prevede legea? Mersi Anca In asteptarea -ului Codrin Fabian AMR 24 de ore!!! si mami de Lucas-Sebastian http://community.webshots.com/user/babyanca |
Vei merge la serviciu acele zile - si probabil nu o sa-ti convina.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
marius spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Am si o intrebare. Eu locuiesc si lucrez in Bucuresti de aproape 4 ani, dar adresa de domiciliul cea trecuta in CI este din Brasov-in acest caz unde va trebui sa depun dosarul pentru CIC la primarie in Brasov sau in Bucuresti? Multumesc! +16s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Presupun ca ai trecuta in acte adresa din Bucuresti - adica nu locuiesti ilegal nu?
Pagina legislativa
anca_vlad spune:
in buletin am adresa din bv nu am viza de flotant sunt oarecum ilegala in bucuresti!
+16s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
delsim spune:
citat din mesajul lui babyangel Salutari tuturor, Am si eu nevoie de un raspuns avizat: Sunt insarcinata in luna a 9-a cutermen depasit de 2 zile.Mi-am lasat concediu postnatal 42 +4 zile (marja), iar bebe nu da semne sa iasa. Ce se intampla cu indemnizatia mea de crester a copilului daca nu mai raman 42 de zile dupa nastere?? Nu as vrea sa imi provoace nasterea daca bebe nu e pregatit , dar nici nu vreau sa pierd indemnizatia pt 3-4 zile cat ar mai sta bebe in "garsoniera lui" Multumesc frumos!! Anca In asteptarea -ului Codrin Fabian AMR 24 de ore!!! si mami de Lucas-Sebastian http://community.webshots.com/user/babyanca |
Daca bebe nu da semne de iesit afara, oricum o sa ti se provoace nasterea, deja ai sarcina depasita, deja devine riscant pentru copil.Mergi la ginecolog si luati o decizie!
marius spune:
citat din mesajul lui anca_vlad in buletin am adresa din bv nu am viza de flotant sunt oarecum ilegala in bucuresti! +16s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Ilegal - doar ilegal nu oarecum. Singurul raspuns este Brasov. Dar de ce nu-ti faci flotant?
Pagina legislativa
anca_vlad spune:
Sincer pana acum chiar nu m-a deranjat.
nici nu stiu cum e mai bine, in Bucuresti sector 5, am o prietena care a depus dosarul pentru ciic in ianuarie si i s-a spus ca raspunsul il va primi in aprilie, poate la Brasov se vor analiza ceva mai repede pt ca sincer mi se pare fff mult 4 luni!
+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT