Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata fetele...tot eu cu ?Hai ca dau eu si azi dar...maine vreau sa fiu servita
alic stiu ca nu ai vazut tortu pt ca aseara mi-am facut cont pe photobucket sa poata viziona si relusha ,am sters pozele de pe whebshot si de pe unde le mai aveam si cand am vrut sa intru sa pun noile link-uri nu merge site-ul si nu am putut intra pe profilul personal....da stai linistita ca te torturez aziAcum le pun numai sa mearga de data asta

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

feteleeeeeeeeeeeeeee cristi munceste si azi si eu nu mai pot mancare nu am ca razvi nu ma lasa sa fac nimic , are temperatura azi noapte nu am dormit decat 2 ore si bani nu avem ca ii baga de abia maine banii pe card

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neata fetili!
S-a trezit pruncu la 9 dimineata de azi noapte de la 22.00, l-am hranit si acu doarme din nou! Vad ca s-a reglat inapoi cum era mai demult, ieee!
Daniela mi-am luat o portie de cavie de la tine dar o beau mai tarziu, merg si eu sa mai dorm cu baietii
Mada imi pare rau pt pici, multa sanatate va dorim si sa va iasa analizele bine!.
Am plecat la somn!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaMallCuFetele#5408534901243000194 - poze de la Mall
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza

BUNA> Noi nu facem prea bine. Joi i-a iesit lui Iosef rezultatul la urocultura de control dupa tratament si e tot pozitiv, deci n-a scapat de Klebsiella. Am innebunit cand am aflat, mi-e frica de un nou tratament cu antibiotice. La 6 luni Iosef are deja la activ 2 tratamente cu antibiotic. plus ca mi-e frica sa nu faca si Luca ceva. Si colac peste pupaza joi m-a pus naiba sa-i dau cerealele (pe care incepusem sa i le introduc de 3 zile amestecate cu lapte de la mine)dar de data asta amestecate cu lapte formula, ca eu nu prea mai am laptic. Si mi-a varsat toayta noaptea de joi spre vineri, nu tinea nimik in stomac. Doar spre dimineata a inceput sa poata bea putin laptic de la mine. Si vineri am fost la o alta doctorita, la Medlife si a inceput sa-mi spuna ca copilul tb internat, ca-i tb perfuzie ca e f deshidratat, ca tb sa incep un antibiotic f puternic, ca-s nebuna ca am lasat copilul asa-are doar 6,300 Kg la 6 luni, ca are distrofie de gradul 2. Acu', eu stiu ca nu a luat in greutate din cauza infectiei urinare insa copilul nu arata rau, se joaca, e activ...Ea l-a vazut cam apatic dar lui ii era rau pt ca varsase toata noaptea. In final am hotarat sa nu-l internez, am gandit ca decat sa il hraneasca cu glucoza mai bine ii dau eu lapte. Azi i-am recoltat din nou urina si am dus-o la alt laborator. Cu stomacelul si-a revenit chiar de vineri. Acum astept rezultatul sa vedem daca totusi e nevoie din nou de antibiotic.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Madalinuta, si al meu a avut infectie urinara. A crescut foarte slab. Are 6,800 la 6,5 luni, nascut cu 4300. Repeta urocultura in alt loc si vezi ce iese pe antibiograma. Prima data ce antibiotic i-ai dat? Vezi ca e foarte importanta recoltarea! Il speli foarte bine toata zona cu sapun, tragi de putulica si lasi jetul de apa sa spele si capul, ca daca are putina fimoza acolo se aduna bacterii, apoi dai cu un tifon cu spirt si lasi sa se usuce alcoolul, pui punguta fara sa o atingi cu mana in zona deschizaturii. La fel cand o iei jos. Nu pui mana chiar pe deschizatura. La noi se recomanda si sa versi din punguta in container ssteril de ala cu capac rosu, dar si asa pot aparea contaminari daca nu lucrezi rapid si cu maini f curate. Si trebuie ca proba sa ajunga in cel mult o ora de la recoltare la laborator!
Cum se manifesta puiul inafara de cresterea slaba? Nu are febra sau stari subfebrile? Adica sa zicem intre 37,5-37,9 rectal?

Cat despre lapte, eu zic asa, continua cu laptele tau, chiar daca tu crezi ca e putin, lasa-l sa suga la discretie, si in plus poti spori aportul zilnic de calorii prin diversificare. Daca vrei sa combini cerealele cu un lapte praf, alege unul special, hipoalergenic. De exemplu Humana HA sa vezi daca mai vomeaza. Daca se intampla la fel ar putea fi intoleranta si poate trebuie incercata formula de soia.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Uram si noi la mai multe lunite sarbatoritilor din ultimile 2 zile si de astazi sa cresteti mari, sanatosi si mumosi.

Uram si ptr maine "la multi ani" pentru cei care maine isi serbeaza ziua de nume, Andreea, Andrei , sanatate si tot ce va doriti.

Noi suntem bine, crestem, toata saptamana am tinut-o numai in "tata" de ne-a auzit si tati si asa bucuros este, iar de azi dimineata am inceput sa ne deplasam de-a buselea in fata ...asa ca, imediat luam casa la inspectat.

Legat de lista, ca am citit printre picaturi, m-ati rugat sa va pun ceea ce se recomanda si nu se recomanda aici..dar sincer nu am vrut sa bag pe nimeni in sperieti sau sa va bag in ceata..voi stiti mai bine ce papica le dati bebeilor vostrii, ptr ca ii cunoasteti cel mai bine...eu una incerc sa respect lista si sa nu ii introduc dintr-o data totul, consider ca e inca micuta si o sa aiba timp suficient sa tot pape mai tarziu.
Legumele care i le dau constant sunt, morcov(am citit ce ai scris Daniela si ptr a preveni "pericolul" nu i-l mai dau in fiecare zi)conopida, dovlecel (dovleac sau bostan cum se mai zice, inca nu i-am dat)i-am bagat si ardei(il prepar cu totul la aburi, apoi ii dau jos pielita si ramane pulpa)cartof, brocoli, am luat si radacina de telina si voi incerca, iar azi ii bag si o bucatica de carnita(in carte scrie cam o lingurita)..nu le fac pe toate o data ci le rotesc intre ele...si fata e foarte multumita, le papa cu placere ...fructe i-am dat pepene si para pe care le-a papat cu placere simple sau in combinatie cu biscuiti....deja a inceput sa si mestece...ca ii mai dau cate un biscuite ptr bebi de 6 luni, si il suge pana rupe din el apoi il mesteca ...(am sarit si din schema cand am papat spaghete )...Din punctul meu de vedere, consider ca nu e cazul sa i le bag pe toate o data, ca nu stiu cum reactioneaza stomacelul, asa ca i le bag treptat si vad si daca apare ceva stiu de la ce este.

Asa fac eu ptr puiutul meu....dar nu oblig sau nu sfatuiesc pe nimeni sa faca la fel ca mine, ptr ca fiecare isi cunoaste puiutul si stiu ca face ce e mai bine pentr el.

Clodi imi pare rau ca bubu mic are temperatura, nu am citi de la ce( ca inca nu am citit ultimile 4 pagini) ii doresc refacere rapida, si putere ptr tine, mai ales ca tati nu e langa voi

Merg ca trebuie sa culc fata apoi sa ii pregatesc papica pentru pranz.

O zi buna va ureaz si petrecere frumoasa sarbatoritelor(tilor)

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

'Neata!
Sunt cam chioruta de somn, dar am intrat acum repede, ca pe la amiaza am o taiere de mot, dupa-amiaza mergem la socri, si avem si de facut bagajele ca maine plec la Gura Humorului, intr-o vizeta la sor-mea, de vreo saptamana. Ce, mai nashpa moment e ca acolo n-o sa am net... O sa-mi lipsiti...

lavinia Nu i-am dat dovlecel din acela verde, lunguiet, ca ala nu-i place. I-am aburit din acela portocaliu, dulce. Cica-i zice dovleac turcesc pe aici. Si l-am dat la blender, l-am subtiat cu putina apa si l-a mancat asa, simplu.

In rest sunteti super tari cu dulciurile, ciucalata si restul

Va pupik! pe toate si pe toti!
Nu stiu daca o sa mai am timp sa intru... O duminica si o saptamana placuta!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata,

dani3lla, multumesc de si de poze, esti o draguta

madalinutza, multa sanatate

eu raportez una bucata copil tare-tare marait...trezit dimineata la 8 si o tinut-o tot asa pana la ora 15 cand a adormit, vroia doar in brate si, si asa plangea, acuma s-a trezit si e un pic mai bine....

La Multe Lunite sarbatoritilor de azi....

Miruna Alexandra, bebe de Cris_82, cunoscuta sub numele de "terorista"

Karina Elena, bebe de annkkaa

Darius Stefan Gabriel, bebe de anaela

sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si cuminti....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

neata fetele!!
ne mai tineti minte?? ca nu am mai intrat de vreo 2 saptamani...nu am avut net...

pt inceput, urez la multe lunite tuturor sarbatoritilor din aceasta perioada (adica jumatate dintre albinute si bondarei)!!

noi suntem bine, am fost la control si avem 8450g si 70 cm. cred eu ca e bine, cu toate ca am vazut si albinute lungute bine de tot (parca maya e cea mai lunguta, daca nu ma insel. felicitari laurraa pt asa o albinuta!!)

cu diversificarea stam destul de bine. la masa de dimineata am introdus si mango si gutuia. cris_82, parca tu mi-ai spus de gutuia facuta la aburi. asa am preparat-o si eu, insa o las ceva mai mult, vreo 20 min, pt ca e cam lemnoasa. in combinatie cu mar si avocado, e tare buna la gust. pt masa de seara, in meniu, pe langa radacinoasele albe, morcov, sfecla rosie, dovlecel am introdus si brocoli si nu am avut probleme. binenteles, la toate aceste legume merge ff bine si o bucatica de piept de pui..
astea sunt noutatile de la noi. acu ma duc sa citesc din urma, ca este ceva (6 capitole)

totusi, am si o intrebare: voi ati bagat in meniul piticilor gulia?? ca am vazut in magazin si ma batea gandul...dar nu stiu daca nu se comporta ca varza...

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

aaaaa, am uitat sa va spun: de 4 zile, ne-a iesit primul coltisor ...

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

alic ia de aici si tu o bucatica http://s852.photobucket.com/albums/ab82/dani3lla100/petrecere%20Sf%20Andrei/?action=view¤t=IMG_5206.jpg
bamsy bine ca am scapat de ea ca nu stiu ce se intampla...mama ei de ciocolata
madalinutza imi pare rau de puiutul tau, nu stiu ce sa-ti spun ca nu am trecut prin asa ceva ,doar insanatosire grabnica.Despre lapte formula ...stiu cum e.Am patit-o si eu cu Denis cand i-am dat putin.Nu stiu ce o sa fac daca ,Doamne Fereste, pierd lapticul.Cred ca o sa-mi fie frica sa-i dau
clody uite un sa treci mai usor peste asta.Are doar febra sau mai are si alte simptome?
picky felicitari de performante.Pupam bb care l-a facut pe tati fericit
yuppi mini-concediu placut..lasa ca recuperezi cand te intorci
relusha gata m-am tinut de cuvant.Ai poze la semnatura...cu filmuletele mai ai un pic de rabdarica pt ca se incarca foarte greu
otiliap bine ai revenit,felicitari de masuratori.Noi aveam 76 de cm la 5 luni...da nu se pune ca suntem baietel si astia sunt la lungani...oooo felicitari si pentru primul dintisor

Ma retrag ca s-a trezit piticania si trebuie sa papam legumele

La multe lunite inainte sarbatoritilor de astazi

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei

Mergi la inceput