Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna ziua!

La multe lunite!!!

Miruna Alexandra Terorista de Cris_82

Karina Elena, bebe de annkkaa

Darius Stefan Gabriel, bebe de anaela

P.S. :Carla....cred ca eu sunt cea mai mica...nu-s din `89-`90,dar fac 23 de ani acum in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

dani3lla,

MULTUMESC!!!!

am vazut una bucata copil bulanos, frumos, fericit, iar pozele prelucrate sunt superbe...este una cu Miru, superba....

Multumesc inca odata, esti o draguta

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, multa sanatate si crestere mare!
Yuppi drum bun si distractie placuta la soruta ta. Mersi de raspunsul referitor la dovlecel, am sa-i fac si eu asa sa vad daca-i place, amestecat nu prea i-a placut!
Relusha pupici la Radoze sa-i treaca maraiala!
Otilia felicitari pt coltisor, sa iasa si restul fara dureri
Ramona felicitari pt varsta, ce tanara esti si ce frumos ca ai deja un coil, bravo, imi pare rau si mie ca nu l-am facut mai repede
Fetele am plecat, trebuie sa papam si noi imediat legumele iar apoi plecam prin vizite, deci ajungem numai seara!
Va pupam mult si pe toti bebeii si multumim din suflet pt voturi!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaMallCuFetele#5408534901243000194 - poze de la Mall
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele...in primul rand uram si noi

LA MULTE LUNITE inainte sarbatoritilor zilei

bebe Karina Elena de Annkkaa

bebe Darius-Stefan de Anaela
si nu in ultimul rand la terorista mea
sa cresteti mari si frumosi

Noi am plecat de azi dimineata la plimbare pe la targul de animale,si cu toate ca am acvariul sprapopulat am mai luat niste specii noi ca de..nu puteam venii acasa cu mana goala

lavinia....cred ca in curand se lasa si la noi cu gratare.Pot sa ma cert cu tine?arunc si o aripioara din Dorin prin zona ta.Se vede ca-i place paturicasa o folosesca cu placere

raluca.....drum bun!!!las ca recuperzi cand te intorcinoi te asteptam doar cu cateva capitole in plus

madalinuza....offf,ce va mai chinuitimulta sanatate la pui

cuscra.....2 zile la rand cafeluta?las ca maine te servesc eu

clody......imi pare asa de rau

yuppi.....activitate la greu vad

relusha.... ce-i patit Radoze?cin' te-a suparat ca-l bat eu,hai nu mai fi maraici ca iti trimit

otiliap...felicitari pentru masuratori si pentru primul coltisorsa iasa fara febra si durere

ramona...deci e rost de chef luna cre vine

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Ma bag si eu repede la niste raspunsuri din urma...nu stiu cat reusesc...

Daniela....vazut poze cu umflatul tau

Alic si Lavinia ... votat bebei zilnic

Coraly ....vai da ce chin pe voi cu alergia celor mici la lactate

Serialbastre ... felicitari sotului ca te ajuta....conteaza fff mult sa te scape de aspirat si de baie.... dar lui sa-i spui ca-l felicit...sa nu i se urce la cap si ... sa te invite la smotru

gabi78 ... sotul tau e tare .... dar de unde ai tu atata putere sa i le dai in cap pe toate???? ... pe de-o parte e bine ca poti sa nu pui la suflet toate astea....bravo tie

Cuscra....stii cat ma rog sa bage oferte super la laptop-uri???? Ne lipsesti ...mai ales Biancai ii lipseste Darius ...sau deja el a auitat-o?Chiar m-am suparat...nu vezi ca pe aici se incuscresc toate mamicile?! Vreau si eu sa mai vb si eu cu .... cuscra-mea.

alynta27 ... si tu cam rar pe aici ... ce te-a mai ajutat mandrul tau la curatenie...16 luni fara CM??? eu doar 11.5 luni am stat fara

Laura... multam de filmuletul cu bebe care vrea tzitzi....am ras de ...am trezit copilu

miruta ... pupam pe Anto...vazut poze

maraie...asa ca : philip,cris,relusha,yupi,picky,Deea,raluca,madalinuza,bamsy,Dici,Clody,otilia....si restul fetelor (sa-mi fie rusine ca nu v-am mentionat)... va pup si daca nu mai intru...o dupa-amiaza de duminica placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza

BUNA> Noi nu facem prea bine. Joi i-a iesit lui Iosef rezultatul la urocultura de control dupa tratament si e tot pozitiv, deci n-a scapat de Klebsiella. Am innebunit cand am aflat, mi-e frica de un nou tratament cu antibiotice. La 6 luni Iosef are deja la activ 2 tratamente cu antibiotic. plus ca mi-e frica sa nu faca si Luca ceva. Si colac peste pupaza joi m-a pus naiba sa-i dau cerealele (pe care incepusem sa i le introduc de 3 zile amestecate cu lapte de la mine)dar de data asta amestecate cu lapte formula, ca eu nu prea mai am laptic. Si mi-a varsat toayta noaptea de joi spre vineri, nu tinea nimik in stomac. Doar spre dimineata a inceput sa poata bea putin laptic de la mine. Si vineri am fost la o alta doctorita, la Medlife si a inceput sa-mi spuna ca copilul tb internat, ca-i tb perfuzie ca e f deshidratat, ca tb sa incep un antibiotic f puternic, ca-s nebuna ca am lasat copilul asa-are doar 6,300 Kg la 6 luni, ca are distrofie de gradul 2. Acu', eu stiu ca nu a luat in greutate din cauza infectiei urinare insa copilul nu arata rau, se joaca, e activ...Ea l-a vazut cam apatic dar lui ii era rau pt ca varsase toata noaptea. In final am hotarat sa nu-l internez, am gandit ca decat sa il hraneasca cu glucoza mai bine ii dau eu lapte. Azi i-am recoltat din nou urina si am dus-o la alt laborator. Cu stomacelul si-a revenit chiar de vineri. Acum astept rezultatul sa vedem daca totusi e nevoie din nou de antibiotic.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Eu iti spun sa nu te sperii. Si baiatul meu a fost diagnosticat cu distrofie pe la 5 luni si era fffff slab. Dar la 5 luni statea in 4 labe si facea miscarea de du-te vino ca sa inceapa sa mearga de-a busilea. Era activ, vesel numai ca nu asimila si nici nu manca extrem de mult. El nici acum nu mananca bine si e mult mai slab decat copii de varsta lui, dar e vesel, vioi si nu se imbolnaveste.
Asa ca nu te speria dar tine-l sub observatie. Si trebuie hidratat f bine daca vomita.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Hai ca tot scriu si Tudor nu vrea sa se culce. Vine din camera lui la mine eu inchid si ma fac ca dorm. Sta un pic si apoi pleaca iar la el. Sa vedem acum poate totusi se culca macar o ora.

Mai aveam sa o intreb pe Dani3lla cu ce program a prelucrat pozelele alea atat de frumos.

Ramona.P sa stii ca iau zilnic o pastila de Nesimtzol si trec aproape cu bine peste orice ...

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Nu pot sa citesc din urma dar trebuie neaparat sa-i dau cadoul de la fimiu nurorii mele ca altfel....s-a dus somnul de la noaptehttp://s852.photobucket.com/albums/ab82/dani3lla100/prelucrate/?action=view¤t=mirunelcopy.jpg la multe lunite Mirunel

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello!
N-am disparut si nu ne-am distrat, dar copila mica mi-a supt azi-noapte la fiecare 2 ore si azi a cerut in brate continuu, rar am avut 10-15 minute mainile libere. Nu stiu ce sa ma mai fac, ca nu pot sa o las sa planga.
Lauraa, super filmul, i-am aratat si sotului si a zis sa incerc si eu pozitia cand o merge Lary de-a buselea, ca el filmeaza .
Miruta, super pozele, iar cea cu bocancii e de revista. Ti-am admirat coltarul de la bucatarie .
Yuppi, sotul meu spala vasele dupa ce gateste el, in rest nu prea. Face si curatenie, dar, cum am zis, se urneste greu, ca ma plictisesc eu sa tot trag de el si le fac singura.
Dani3lla, ma omori cu pozele cu tortul, lasa ca te trezesti cu mine la usa, ma fac detectiv si te gasesc .
Marcela, eu n-as merge la Medlife, le place sa sperie oamenii din nimic. Hidrateaza copilul, renunta la lapte praf o vreme si fa alta analiza, cum ti-a scris Coraly, o sa fie bine .
Otilia, felicitari pentru dintisor!
Ramona, deci tu esti mezina, multi inainte!
Clody, ce face puiul, febra si atat? Cat de mare? Hai ca rezolvati maine si cu banii si mancarea, mai e putin. Nu ai din ce sa faci niste paine de casa sau paste sau mamaliguta macar pentru azi?

Gata, mi s-a terminat pauza si inca n-am ajuns la toaleta . Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, Miruna Alexandra, Karina Elena, Darius Stefan Gabriel, sa fiti sanatosi si voiosi!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput