Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

eheee fetele...voi dormiti,fara noi?fii-mea nu are nici cel mai mic gand sa doarma,m-a capiaturla,rade,face kk,iara rade...ma musca de nas,ma coafeaza..si iata k e f tarziu iar ea sta cu okii beliti la minebn macar k nu plange...ma gandeam k dk face asa si la urmatorii dintisori e vai de minenu o sa mai pot forumizaacum am pus-o la tatzi poate face naniv-am citit...am vz pozici..dar nu mai am energie pt a sta treaza,cred k tutza ma adoarme sigur..

daniella:nu am reusit s vad pozici,imi da erroare.nush dc.ms pt urari.

lavinia,picki,relusha...,fetele ma scuzati dar nu mai am putere sa citesc iarasi de la inceput..

va multumesc tuturor pt raspunsuri,idei,sugestii.sper sa-mi revin la normal de saptamana aceasta cu toatek am atatea de facut inainte de sarbatori....

ies k mi-e somnnnn,iar tutza da semne de slabiciune asa k profit la max cat pot si o bag la somnic k altfel ma apuk ziua pe aici.

va las multain cinstea 1 dintisor

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Schimbul 3 ....

Nemora ... super tari mandrele tale! Ce-mi plac perlele piticilor

Philip ... sa va fie de bine cumparaturile... lasa ca ai timp sa dai kg in plus jos....LA MULTI ANI!!!!Sa ne traiesti cu numele! si multumim ca te-ai uitat si la noi

Daniela ... multumesc

ely2304 .... felicitari pentru primul dintisor!!! si pentru kg si cm

Yioana ... pupam maraita...sa treaca starea repede

ana_micu83 ... dar ce "ambitie" ati avut la facut nazbatii.... ... las ca-i trec toate pana se insoara

Andata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Si acum ... :

Sa-mi traiasca sotul Vlad-Andrei!!! La multi ani iubire!Sa ne traiesti sanatos si fericit!!!

bebe Erica Andreea de Violetta_81

bebe Robert Andrei de Mara-i

bebe Andreea de Strunfita

bebe Andrei de luanaroman

bebe Denis Andrei de Dani3lla

bebe Razvan Andrei de Clodyac

bebe Andrei Razvan de Ana Maria

Si mamici:

Deea24

Adriana80

Badriana cu puiul Andrei(04.04.2006)

Philip

Serialbastre

Andreea1608

Sa ne traiti cu numele,sanatoase/sanatosi si voiosi/voioase!!!

Si daca am uitat pe cineva...va rog...iertare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Si acum ... :

Sa-mi traiasca sotul Vlad-Andrei!!! La multi ani iubire!Sa ne traiesti sanatos si fericit!!!

bebe Andra Ioana de nicuratze

Si mamici:

Deea24

Adriana80

Badriana cu puiul Andrei(04.04.2006)

Philip

Serialbastre

Andreea1608

Sa ne traiti cu numele,sanatoase/sanatosi si voiosi/voioase!!!

Si daca am uitat pe cineva...va rog...iertare!!!

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

* * * * * www.youtube.com/user/biamona#p/a" target="_blank">Filmulete cu Bianca * * * * * Atat a crescut pana acum fata noastra * * * * *

La Multi Ani si din partea noastra, sa aveti parte numai de sanatate, bucurii, fericire si multe impliniri!!!!

La Multi Ani tuturor celor care serbeaza numele Sfantului Andrei!!!

La Multe Lunite pentru bebeii care au mai adaugat o luna in palmares...

Sebastian, bebe de LauraOana

Ioana, bebe de andata

sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si cuminti...

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

In primul rand va multumesc tuturor pentru sustinere!

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Madalinuta, si al meu a avut infectie urinara. A crescut foarte slab. Are 6,800 la 6,5 luni, nascut cu 4300. Repeta urocultura in alt loc si vezi ce iese pe antibiograma. Prima data ce antibiotic i-ai dat? Vezi ca e foarte importanta recoltarea! Il speli foarte bine toata zona cu sapun, tragi de putulica si lasi jetul de apa sa spele si capul, ca daca are putina fimoza acolo se aduna bacterii, apoi dai cu un tifon cu spirt si lasi sa se usuce alcoolul, pui punguta fara sa o atingi cu mana in zona deschizaturii. La fel cand o iei jos. Nu pui mana chiar pe deschizatura. La noi se recomanda si sa versi din punguta in container ssteril de ala cu capac rosu, dar si asa pot aparea contaminari daca nu lucrezi rapid si cu maini f curate. Si trebuie ca proba sa ajunga in cel mult o ora de la recoltare la laborator!
Cum se manifesta puiul inafara de cresterea slaba? Nu are febra sau stari subfebrile? Adica sa zicem intre 37,5-37,9 rectal?

Cat despre lapte, eu zic asa, continua cu laptele tau, chiar daca tu crezi ca e putin, lasa-l sa suga la discretie, si in plus poti spori aportul zilnic de calorii prin diversificare. Daca vrei sa combini cerealele cu un lapte praf, alege unul special, hipoalergenic. De exemplu Humana HA sa vezi daca mai vomeaza. Daca se intampla la fel ar putea fi intoleranta si poate trebuie incercata formula de soia.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Coraly, Iosef a avut pe la 2 luni o infectie digestiva tot cu Klebsiella tratata cu Sumetrolim (Biseptol)insa la control, dupa o saptamana de la terminarea trat. s-a gasit din nou in scaun aceeasi bacterie. Pentru ca atunci copilul lua bine in greutate, doctorita a decis sa-l lasam in pace si a considerat ca nu e propriu zis o infectie ci un dismicrobism. Insa...la vreo cateva saptamani a inceput sa ia in greutate tot mai putin...Acum vreo luna i-am recoltat urina si i-a iesit tot Klebsiella. I-am repetat analiza cu atentie MAXIMA la igiena recoltarii (cum ai descris tu, doar ca nu i-am dat cu alcool pe putica, mi-a fost frica sa nu-l usture) si rezultatul a fost tot pozitiv. De data asta tratamentul a fost cu ZINNAT care e cefalosporina(sigur ca dupa antibiograma). La mijlocul trat. rezultatul a fost negativ(urina sterila) iar la 6 zile dupa tratament Klebsiella a aparut din nou. Am capiat,. nu mai vreau sa vad pungi de alea de recoltat ever.
Cat despre laptic eu am incercat laptele cu care l-am crescut pe Luca- NAN HA, deci tot hipoalergenic....nu stiu de ce nu l-a acceptat....

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

in primul rand dau pentru toata lumea si in special pentru cusra...fug sa citesc si revin

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

uram si noi
LA MULTE LUNITE inainte sarbatoritilor zilei si celor care poarta numele sfintilor,si binenteles LA MULTI ANI mamicilor care azi isi serbeasa ziua numelui

bebe Sebastian de LauraOana

bebe Ioana de Andata

sa cresteti mari si frumosi

cuscra.....unul e de la mine si restul de la fi-mea pentru fi-tu sa traiesti cu numele si sa cresti mare si sanatos

serialbastre.....

philip......sa folosesaca baietii cu placere noile achizitii

ely......vazut acum cafeluta de la tinefelicitari pentru dintisor si pentru cifrele frumoase

yionna....

ana......pupam "cucuiele" puiului sa nu doara

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata lume! In primul rand LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor zilei, deci si mie! Eu dau maine de baut, ca sper sa fie si sotul acasa, poate vin si nasii fetei ca tot facem acus 1/2 ani, sarbatorim si noi ca tot romanul de 1 Decembrie.

Azi dimineata, cu noaptea in cap, am fost la pediatru. Cezara tuseste, de fapt zici ca se pregateste de vreo conferinta, parca-si drege vocea. Doctorita a zis ca nu are rosu-n gat, ne-a prescris Humex expectorant si Tantum spray. Ce spuneti? Ati folosit? (ma gandesc la mamicile cu copii mai mari, in primul rand)
Cu gandul si grija la tusea ei nici nu am cantarit-o. Oricum suntem la categoria pana, saptamana trecuta m-am cantarit cu ea in brate si a iesit prin scadere 6,200kg. Ce-i drept, e si scurtuta/scunduta, are cam 65 de cm, daca am masurat noi bine.
In jur de 20 decembrie mergem si noi la vaccin si poate o cantarim, desi doar ne facem doar o idee, o cantareste imbracata, depinde de cat de plin e scutecul, de cat/cand a mancat ... asa ca eu nu ma mai consum din cauza asta. Dar ma cam uit cu jind la hainutele de 6-9 luni din dulap care ne sunt mari.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

intrebare legat de curatenie (eu fiind cam cu pata pusa pe subiectul asta): daca acum imi pot permite sa sterg cu domestos pe jos si sa frec covoarele cu domestos si biocarpet, cand va merge mandra in 4 labutze sau pe jos, cum procedez caci domestosul e destul de toxic?

didi spune ade calitatile extraordinare ale sfeclei, dar picky a spus ca nu e ok acum ce fac? ii mai dau sfecla sau nu? nu mai zic ca dupa ce am citit ce a postat picky mi se parea ca respira greu

Pentru curatenie poti lua ceva ce se foloseste in unitatile sanitare
uite aici produse de gen.

pentru sfecla... eu citisem de un bb nascut cu o greutate foarte mare si care deja prezenta simptome de hipertensiune, colesterol marit si tot pachetul care vine la promotie cu greutatea mare. Pentru ca o alaptatul exclusiv i-ar fi accentuat problema au conceput o dieta combinata cu suc de sfecla, pentru proprietatile si vitaminele ei. De aici am presupus, fara sa mai citesc, ca este safe la orice varsta. Eu oricum am fiert-o pana pe pe la 10 luni, ca orice aliment de altfel (inclusiv marul), iar la morcov - de care stiam traba cu nitritii, aruncam apa in care fierbea 30' si il mai fierbeam inca o data.

acum am inceput sa recuperez nestiinta de atunci si va pun si voua rezultatele...

bineinteles ca pana acum am mai gasit articole, chiar pe siteuri pentru copii, in care erau recomandate sucuri de citrice inca de la 2-3 luni ,inaintea frucetlor clasice si locale, si pentru o acceptare mai usoara....tineti-va bine....indulcite cu zahar (sic!! - site-ul este ecopii punct ro)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

cuscraa si cine mai zicea ca fimiu mananca frumos?....ete ce frumos mananca http://family.webshots.com/photo/2220946230104369456TxHfCa...credeati ca o minune tine mai mult de 3 zile?

De ce nu pot sa vad nik?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput