**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Inutsa, eu il am pe www.firstwheels.nl/en/city_twin/" target="_blank">acesta, bineinteles de gemeni, dar este si www.firstwheels.nl/en/city_elite/" target="_blank">simplu. Rotile din fata nu stiu din ce sunt, dar cele din spate sunt din cauciuc si se umfla cu pompa. Eu am luat si landouri, dar cred ca la varsta asta nu mai ai nevoie de el, ca deja poti sa o pui pe Bianca la 45 grade.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
ElenaAl spune:

mamicilor si zmeuricilor Andrei si Andreea
Corina cu aprox o luna in urma am patit si eu faza cu laptele refuzat,mancat foarte putin si urlat in timp ce manca,dupa 2 sapt am mers la pediatra cu bb la cantar avea doar 200g plus fata de ultima cantarire in conditiile in care nu facuse nici kk in ziua respectiva....deci destul de urata treaba.Explicatia doctorei a fost ca-in jurul varstei de 3-4 luni unii bebei incep sa refuze lapticul pt ca pur si simplu vor alt altceva s-au saturat de gustul ala,m-a pus sa ii schimb laptele-ii dadeam milumil,acum bea nan-si sa ii dau cate 2=3 picaturi de ferrumhausmann pt a preveni o amenie.
Fier nu i-am dat decat 3-4 zile pt ca de la primul bibi de nan a inceput sa manance bine.Cam asta am patit noi, acum mancam,la cantar megem joi si o sa vedem cum mai stam.
Si in toata perioada respectiva a fost vesela ca de obicei doar ca nici nu cerea mancare mai devreme de 5 ore iar cand incepea sa planga de foame daca manca 50ml era mult.
Elena
de Andreea-05.08.09
sara_amira09 spune:
Buna seara tufa!
Iar am absentat cateva zile dar motivat de data asta. Nu stiu daca v-am spus dar eu sunt turcoaica, mai bine zis tataroaica, iar zilele astea am avut Bayram( Craciunul).Asa ca nu am reusit sa stau prea mult la calculator. Am umblat mai mult prin vizite.Insa de citit am citit tot ce ati scris.Imi pare rau pentru conflictul iscat dar sunt sigura ca deja s-a uitat. Fiecare face ce vrea cu copilu lui. Aici pe forum nu ne dam decat cu parerea sau venim cu niste argumente.
Acum sa va povestim ce mai facem noi.Avem cam 7 kg, dormim bine seara de la 23.00- 08.00 si apoi dupa iar de la 09.00-10.30.Vrem numai in brate.Am inceput sa ii dau suc de mar, morcov, mar pasat.Dar nu i-am dat in fiecare zi. Sincer uit
Pentru noi fac tot felul de mancaruri insa pentru ea uit. Nu stiu cum o sa ma descurc peste cateva luni cand tre sa ii fac ei mancarica. Oare sunt o mama denaturata???
vAccinul de patru luni il fac saptamana asta. Trebuia sa il fac de pe 21 dar am zis sa treaca Bayramul...
Aaaaaa..... La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!!!Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!
Giova- abia asteptam sa ne povestesti cum a fost!Ah ce imi doresc si eu o vacanta.....
Blanca- stiu despre ce bubitze vorbesti!Si noi avem asa. Apar si dispar altele.Nici noi nu putem sa stam deloc uscate la gurita.
Flosideea- nastere usoara surorii tale!Te cred ca ai emotii...
Dienutza- ce misto ca ninge la voi....la noi parca ar fi primavara.
Miercuri am zis ca facem bradul. Abia astept sa vad ce reactie va avea Sara.
Va las... de maine sper sa intru la apel in fiecare zi ...
O seara linistita va doresc!
ungaras spune:
Buna seara!
Tare dor mi-a fost de voi zmeurici, nici nu am avut timp sa citesc ce mai spuneti aici. Ma mai primiti?![]()
Am reusit sa facem vaccinul impotrva gripei mexicane. Ce sa zic? fara manusi, fara spalat pe maini, o viteza incredibila, parca eram vaci la stampilat. Sute de copii acolo. Am tinut-o pe Maria-Catalina in masina sa nu capete ceva de acolo.Dupa, ne-am ales cu dureri de cap, brate umflate si durere de nu am dormit 2 nopti. Sotul si un pic febra. Acum suntem bine, mergem peste 2 saptamani la a doua intepatura. Pentru Zmeurica noastra. Azi am fost cu ea la spital la control si au gasit-o f bine, pediatrul si neurologul. Mi-au spus ca pot sa-i dau un pic de piure, ca ea e gata sa primeasca. Apoi m-au intrebat cat mananca. MDA ... noi inca mai avem 8-9 mese in 24 de ore, ne trezim noaptea, si papam intre 100 si 180ml. Cand ,zice pediatrul ca ar trebui sa aiba 5 mese a cate 120-200ml. Asa ca am hotarat mai intai sa incerc sa-i raresc mesele un pic, incerc sa-i dau la 4 ore si cu piureul mai astept un pic, deabia avem 3 lunitze si 2 sapt; 6200g si 63cm. Vrem si noi sa facem bradul mai devreme, sa avem timp sa ne bucuram de el. O sa avem un craciun in trei, linistit, un revelion la fel. Plictisitor nu? si suntem inca tineri![]()
![]()
. Speram la un pic de zapada si un pachet cu covrigi de la mama de acasa.
covrigi cu vin langa soba la mamaie la giurgiu...
Am aranjat si noi pentru botez, o sa il facem anul viitor in mai. Sper sa fie cald.
Va pupic zmeurici dulcici si sper sa am timp sa va citesc. La poze tot ma uit un pic acum innaite de culcare.
Noapte buna!
http://picasaweb.google.nl/glasiuli
CriPOD spune:
N-am mai dat de-o vreme pe-aici. Trebile cu bunica merg bine, se mai minuneaza ea de una-alta, dar eu am uitat sa va zic ca ea intreaba, nu sugereaza. Io rad si-i explic. Si ea asculta si gata.
Alinutza, mai zi ceva de precocul cuminte si cu ochi albastrii. Si de tine! Mi-e dor de voi!
lucialu, esti muncita si tu, pupa nu se joaca, mamica 24x7, cum crezi tu?!
Giovaaaa, vreau si eu la feliiiix.
Motana, am citit si eu despre un asa studiu intr-una din cartile de gravideala. Dar eu cred ca cele mai mari sanse la alaptat le au mamele care gasesc "suportul" necesar. Adica: pus copilul la san in prima ora, neseparat de mama deloc, personalul sa nu dea nimic la bebe pana vine laptele (suzeta/biberon) si un pediatru "alaptat friendly". Daca nu le ai astea, apai poti sa nu faci epidurala ca nu conteste. Acu' n-am agitat nici un spirit p-acilea, asa-i?![]()
In rest am mai citit de niste dintisori, cred ca si la noi se apropie momentul, zici ca-i gheorghe zamfir la nai, asa-si roade pumnii.
Si-am mai citit mai multe, da' am uitat, ca io's mai batrana cu dintii de lana.
La multi ani, Andrei si derivate!
La multi ani, Romanie!
Mai viu!
tufa.
pepit
Giova spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!
tuturor celor care poarta numele de Andrei/ Andreea!
revin.....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Corinna1982 spune:
ElenaAl, nu ma ingrijoreaza greutatea, ca are aproape 8 kg la nici 4 luni, ci faptul ca plange cand mananca. Incerc sa am multa rabdare...Oricum seara mananca bine dupa baie in jur de 200ml si noaptea de 2 ori cate 120ml. Ziua e mai rau, dar incerc sa o pacalesc tot in somn. La diversificare nu am cum sa trec ca inca are colici, iar de schimbat laptele nu l-as schimba inca. Asa ca rabdaaaaareee...
Giova spune:
La Felix a fost frumos, hotelul super, pana duminica la pranz cand am gasit furnici in pat...pe langa bebe...si uitandu-ma mai bine pe mocheta...era plin de ele...asa ca ne-au mutat rapid intr-un ap. la pretul garsonierei.
Sambata ne-am balacit in piscina hotelului si seara ne-am plimbarit pe jos...pana ne-au inconjurat vreo 3 caini...doamne...se auzeau in departare altii, asa ca am facut cale intoarsa....vroiam noi sa facem un alt drum pe langa padure, pana la hotel...dar n-a fost chip.
Duminica, Clau cu Marco au mers la strandul Apollo si s-au balacit in apa termala..AFARA
vreo 2 ore. eu la plimbare cu Edi, papa si balaceala in piscina hotelului...pe Edi l-am bagat sambata, dar tare crispat a fost si am renuntat.
Am papat bine, ne-am balacit, si ne-am enervat la maxim...e tare greu cu 2 dupa tine...cand unul doarme...celalat urla si face galagie...sare prin restaurant,
. cand s-a potolit Marco, s-a trezit Edi si dai cu circ...ca la nebuni
.
Ma uitam la 2 fetitze,...doamne ce cuminti stateau la masa langa parinti....Marco zici ca avea ardei iute in fund. la fiecare masa a varsat sucul si a facut mizerie in jur.
Ieri am fost pana la Alesd la melania, i-am luat niste ghete gen Clujana la Marco...bestiale la 60 lei(model de anul trecut), cele de anul asta erau 140 lei si lui Edi la 25 lei marimea 20...erau asa ieftini caci erau mostre...dar sunt bestiali...sper sa-i fie buni la anul...pe toamna poate.
La carrefour in Oradea circ...era si obosit si vroia ba una ba alta....am spart o groaza de bani acolo, un costum de om de zapada lui Edi, un polar la Marco,si alte jucarii pt. sarbatori.
fug la treaba...sper sa reusesc sa va citesc, dar mult ati mai scris si am putin timp liber
.
si o zi frumoasa sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
lorelay_28 spune:
Buna,
uite ca mai aparem si noi pe aici. O sa merg sa citesc din urma ca mult mai am....
Giova ai fost la Felix....de ce nu mi-ai trimis un mesaj? si noi am fost duminica. La ce hotel ati stat? Nici eu nu am indraznit inca sa o bag pe Maya in apa.
Am facut si noi lunea trecuta vaccinul care trebuia facut la 2 luni. Maya s-a comportata exemplar. Nu a plans si nici nu a facut febra.
In rest suntem bine. Am fost mai ocupate perioada asta si nu am mai apucat sa intru pe net asa ca fug repede sa recuperez. Profit ca e si sotul acasa si poate sa stea cu Maiuta.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
Dienuta79 spune:
Buna fetele!!!
Am intrat si noi sa spunem un:LA MULTI ANI ROMANI!!!!,oriunde v-ati afla.
Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009