**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**
Raspunsuri - Pagina 6
inutsa spune:

Neata!
in primul rand,
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANREI/ANDREEA
cornelia ce frumos zici tu despre copilasi! o fi mai greu cu 3 dar e si frumos! ce ai luat pt bb mic de Craciun, ca eu nu am habar ce sa-i iau...
noce hai ca m-am tavalit de ras : "raceste fontanela"
.
uliiasi si eu am patit-o , aveam putin lapte in tzitzi, dar a rabdat stoic![]()
Am o
pt fetele din Bucuresti: stiti vreun magazin pt bb care sa aiba multe modele de carucioare [eu caut din ala cu roti cu cauciucuri, ca la bicicleta] si sa aiba si site pe internet?
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Dienuta79 spune:
Am intrat si eu sa urez un:"LA MULTI ANI!!!!"tuturor celor care poarta numele de ANDREI si ANDREEA 

La noi a inceput sa ninga e asa de frumos ![]()
![]()
,cel mai frumos cadou de ziua lui bebe al meu,primii fulgi de nea 
Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009
theea spune:
La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Andrei Andreea
Azi implinim si noi 3 lunite si 6200kg asa ca fac cinste cu o felie de tort .Noi suntem bine cam maraite seara nu stiu de ce se tot trezeste pe la 22 in fiecare seara si plange .Aseara de exemplu plangea in somn oare au cosmaruri?????????De vreo saptamana daca o pun pe spate se impinge cu picioarele ca o rama .Azi am lasat-o in mijlocul patului si am fugit repede la baie cand am venit era la marginea lui
clar nu am cum sa o mai las .
Am plecat ca s-a trezit terorista si urla de foame
cezara
flosideea spune:
buna ziua,dragele mele.incepusem de dimineata pe la 9 sa scriu un msj,ba chiar facusem si cafeluta si apoi era deja 12 si eu nu scrisesem tot...
.o zi cam aiurea azi...Denis m`a trezit la 7,am facut curat in casa,la hainutele lui,orice numai sa`mi ocup timpul.am niste fluturasi in stomac...azi la 16.30 merge sora mea la medic(adica imediat)si sunt sanse maricele sa ramana la clinica pt a naste.mai devreme avea contractii usoare,dar ea zice ca simte ca va naste.Deci va rog sa ma intelegeti.maine probabil voi reusi sa scriu inc`o data msjul si poate chiar sa`l si termin
.
in alta ordine de idei,multumesc pt urari
si va astept la o prajitura,un suculet sau beutura(cine poate).
acum ies...sunt praf,n`am stare...sa stiti ca va citesc,dar pur si simplu nu`mi arde de tst!va pup...pe maine
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
flosideea spune:
theea La multe lunite!!Sa va faceti mari mari,sa fiti sanatosi si numai de bine sa aveti parte!
pogos spune:
LA multi ani celor care poarta numele Sf-lui Andrei!
noce, asa e in unele parcuri de cartier. eu ce-i drept inca n-am primit nici un "sfat" si e bine asa. ca de cand am copii sunt cam sensibiloasa la anumite persoane "binevoitoare". cred ca in parcuri ca Herastrau sau Cismigiu nu se baga nimeni sa te "sfatuiasca", "mamica nestiutoare ce esti" 
![]()
uliiasi, stai linistita. daca a plans nu inseamna neaparat ca nu mai ai lapte. mai au si ei momentele lor de nervisori. stai linistita mamico ca o sa ai sa-l mai alaptezi. mai baga si ceai pt lactatie si va fi bine.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
tanimi spune:
La multi ani pentru sarbatoritii Andrei si Andreea!
Ieri am facut 5 luni si azi am zarit coltisorul primului dintisor! Emotionant
.
Inutsa, stii ce carucior vrei (adica marca, model); scrie eventual celor de la bebeshop si vezi daca ei pot sa il aduca (eu le-am scris de scaunul de masina care ma interesa si pot sa mi-l aduca - desi nu il au pe site - si cu 200 ron mai ieftin decat ce am gasit in rest).
Pupicei
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
inutsa spune:
flosideea nastere usoara surorii tale! lasa ca o sa fie bine!
tanimi nu ma intereseaza marca, vreau doar sa aiba roti "solide", cauciucuri, si sa poata fi si landou si sa stea bb la verticala in el. intrebam de fetele din Bucuresti ca sa vad ce gasesc in magazinele de acolo si sa mi-l achizitioneze o cunostinta. in iasi nu am gasit ce vreau.
si voi cu dintuc?![]()
theea la mai multe lunite printesei!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
flosideea spune:
revin cu vesti.a fost la medic(sor`mea),bubulusul are peste 4000 gr,circumferinta capsorului 98(limita maxima admisa pt nastere normala e 100) si la tns a stat cumintel si a facut nani.nu a coborat destul si medicul i`a zis ca daca pana vineri nu se intampla nimic,vineri cezariana.ea avea dpn`ul pe 5.12,deci e mai mult decat ok pe 4.acum sa vedem zilele astea,poate prefera el alta zi
.oricum am emotii numai cand ma gandesc ca imediat urmeaza sa`mi cunosc nepotelul!