**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Lorelay, multa sanatate bebelinei! Eu i-as da niste apa sfintita si i-as spune Tatal nostru. Totusi, sper sa se trezeasca cu temperatura normala.

Inutsa, da am lucrat intens pana pe 14 noiembrie cand a inceput postul. Acum asteptam Craciunul sa o luam de la capat. Mie mi-ar fi placut sa nasc tot vara, ca tare frumos a fost.

Noi de vreo luna il spalam pe fata la baita, cu apa din cadita, fara sapun. Cu ser il stergeam doar la ochisorul curgator, dar in ultima vreme l-am sters tot mai rar, pt ca nu mai curge decat un pic. Sper ca s-a desfundat canalul.

Mami lui Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi
Noce, voi doi aveti vreu ajutor, sau aveti vreun ajutor? Ma gandesc ca atunci cand vine bb2 Filip o sa aiba un an si ceva si o sa fie foarte solicitant, aveti curaj, nu gluma. Sa stii ca si eu ma gandeam sa fac la fel, dar la cum e David acum nu stiu cata energie o sa am.

Cel mai mare ajutor e tati. Acum e plecat 3 zile si ii simtim lipsa amandoi. El se trezeste noapte, il aduce pe bebe la tzitzi, il duce inapoi in patut sau doar ii pune suzeta si-l adoarme la loc, el pregateste baita, el face masaj, el da vigantol, el face piata, mancare, curatenie, atat cat poate pe langa job. Nu avem bunici in Bucuresti si nici nu as vrea sa-mi las copiii in grija lor, as vrea sa-i crestem noi. Poate cand va veni bebe 2 vom chema o doamna sa ne ajute cu treburile casei, eventual sa ma ajute sa ajung in parc cu ambii copii. Vom vedea, sa ajungem noi acolo. Avem o pereche de prieteni cu 2 baietei de 3, respectiv 2 ani care acum se descurca foarte usor cu ei, greul a fost in primul an. Acum mamica pleaca singura cu cei doi copii in weekend la tara aproape in fiecare weekend si nu i se pare complicat.

Fetelor, apropo de febra, e un subiect la Parintii intreaba, parintii raspuns despre termometrele digitale care dau erori. Era o mamica [] care i-a dat copilului 3 zile nurofen crezand ca are febra si apoi i-a luat temp cu unul cu mercur si de fapt nu avea.

Noi avem un termometru electronic de camera care arata cu 2 grade mai putin si vreo luna de zile ma bucuram ca il tin pe bebe la 22 de grade pana l-am verificat cu 2 termometre banale cu mercur si am vazut ca era mai cald. Ce m-am enervat atunci, tinusem copilul la 24 dr grade cu salopetica intreaga de bbc, cand un body cu maneci scurte ar fi fost suficient.

Mami lui Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu sunt un car de nervi...in sf. aflu de ce nu-mi intra banii de alocatie si CIC...e respins dosarul, din cauza ca am CNP de Alba si aiai de acolo nu le-au transmis negatia astora.
Acum am reusit sa dau de Alba...si-mi zic ca trebuie sa transfer prima data aloc. lui Marco...imi venea tot acolo. si pe urma ei trimit la Timisoara
daca totul se rezolva pana in 12 dec., vpoi primi banii in ianuarie.
asa e de frumos....si mor acum de ciuda, caci mama mi-a zis sa merg la alba sa-mi rezolv probl. cu transferul...am tot lalait-o si uite...pauza bani.
Acum mi-o aud de la ea ca o pun pe drumuri cu cereri, copii dupa buletine si extrase de cont.

revin dupa, ca s-a trezit haplea.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui ungaras

Buna zmeurici!
Moniland, ce, ma laudam ca a mers cu papa la 4 ore? aseara dupa baita de la 20:30 a papat 200ml, s-a trezit apoi la 23 :30 cu o foame si urlete, mama mama si a mai papat 70ml. Apoi nu imi mai aduc aminte sigur dar cred ca s-a mai trezit si la 2 noaptea sau am visat, nu stiu. La 5:30 dimineata a papat 100ml tot dupa un trezit in urlete. Acum am reusit sa ii dau la 9:30 160ml. Inteleg ca ziua mai merge sa ii dau la 4 ore dar noaptea face cum vrea ea. Ca doar nu o sa o las sa planga si sa astept sa se faca 4 ore sa ii dau sa pape.
Se pare ca la al doilea copil stii mai multe, esti mai sigur in ceea ce faci. Eu? cand zic ca incep sa inteleg cum merge treaba... se schimba ceva si gata m-a dat peste cap.
Aseara am imbracat-o in costumul de craciunita si i-am facut poze. Vrem sa facem felicitari de craciun cu poza ei. Doamne!! nu i-a placut deloc dar tot am gasit o poza frumusica.
Am descoperit ca ii place sa se uite pe reviste si ziare. O tin in brate la masa si deschid revista si ea se uita dupa o pagina pe alta, gangure si rade. Imi vine sa o mananc.
Acum e gata gata sa planga. De ce? ea stie.
O zi buna!

las-o noapte sa manance la cerere, dar ziua insista sa-i dai la 4 ore, sau cel putin la 3 jumate.

Si poate ca ai dreptate cu al 2-lea copil. Dar cand ai doi deodata si habar nu ai cum sa faci sa fie bine ....... te descurci cum poti . Prin urmare fetitele mele mananca la ore fixe, le sprijin biberonul pe perna si mananca singure. Le ridic sa eructeze si apoi o pun pe Irinus in patut si adoarme singura. Pe Laura o tin de manuta, mai maraie, mai plange si pana la urma adoarme si ea neluata in brate. Si sa stii ca nu mi-a fost usor deloc. Cand pange Laura ca sa o iau in brate mi se rupe inima, dar incerc sa nu cedez. Ii va fi mult mai usor si ei, ca atunci cand se trezeste noaptea sa poata adormi singura. Si pentru Irina e mai bine ca Laura sa nu se trezeasca noaptea si sa planga sa o deranjeze si pe ea. Si nu in ultimul rand si pt mine.
Dar cel mai bine stie mama cum sa-si creasca puiutul.
Succes!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, barvo lui Balasz ca stie sa se intoarca. Fetitele mele inca nu reusesc, dar tot o sa o faca mai devreme sau mai tarziu.
A, saptamana viitoare mergem la kinetoterapeut . De abia astept sa vad ce gimnastica vor face.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Uuufff, Giova, ce faza nasoala...Ce nenorociti ca nu au anuntat si tu tot asteptai sa-ti ajunga banii, puteai sa astepti mult si bine.
Sper sa rezolvi situatia cat mai repede si cu cat mai putini nervi.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am rezolvat, maine merge mama cu cererea si sper sa fie ok pe urma. Luni sunt iar la astia din Timis, sa vedem....

tanimi felicitari pt. cei 2 dintisori. bravo iarina!
Blanca cum e Eva, tot asa fitoASA CU lapticul?
Pogos al tau e mai mic cu 2 sapt. si mai gras decat Edi. ieri la 5 luni nu l-am cantarit si masurat, acum o sapt. avea 8500 gr si vreo 68 cm. sa vedem poate reusesc azi sa-i iau coordonatele.
Grasuneii astia sunt tare puturosi si grei....incearca sa se intoarca dar nu-i iese si incepe sa urle de nervi...pai eu ce sa-i fac? Il iau si-l pun in fundic si asa-i place...sau la mine in brate...asta e idealul lui in viata...deocamdata.
anemona cat are alex de zici ca e grasun si mananca mult? lasa ca se vor intoarce si ai nostri, sanatosi sa fie.
Motana si eu ma gandeam daca cu fructe sau legume. as incepe si eu cu legumele...ieri mi-a molfait pe o bucata de para si tare s-a suparat cand i-am luat-o. te cred ca i-a placut, a fost dulce si zemoasa...dar mai asteptam putin.
oana mama ce grasun e Leon...dar e si lungut. Noi aveam acum o sapt. 8500 si 68 cm...si mi se pare dolofan si puturos.
vremea e naspa...ploua si e caldut pt. perioada asta...cam 10 grade in Timisoara.
Se mai merge cu colindul. cel putin noi avem o gasca si mergeam in fiecare an...mai greu acum cu copiii mici....dar la noi se merge, in Ardeal. si am de gand sa-l trimit si pe Marco cu verisoarele lui, la neamuri si vecini.
Inutsa lucrati pt. fratior? sau numai cu gandul, deocamdata?
Lorelay imi pare tare rau ca nora a facut febra...cum e? scaune moi? sper sa nu fi facut o enterocolita, tare pacatoasa este. Hidrateaz-o bine.
Noce ce mortala esti cu termometrul dupa tine...eu ii dau un costum cosmonaut, din blug, e mai subtirel ca cel de fash...vom trece si la celalat cand scade temperatura.
Cand mergem prin mall-uri ii dau un pulover si vesta de fash...asa isi baga mainile in gura, in voie si nu se scandalizeaza.
Siacob sanatate zmeuricii si doamne ajuta sa scada febra.
Uliiasi of...ce te mai chinuie david...cine stie ce are de papa asa de des.
fain ca se intoarce asa rapid...chiar ca trebuie sa fii mereu pe faza de acum incolo.
Noce felicitari pt. asa un sot model. si al meu se ocupa cu baita baietilor, de cand era bb marco o face si s-a respactat traditia.
Eu ma descurc foarte bine si acum cu amandoi in parc...e ascultator Marco. bunicile se topt mira cum reusesc, sotul e depasit de situatie cand e cu amandoi...dar uite ca eu m-am obisnuit si ma descurc, chiar si in oras, mall, la piata....

revin mai tarziu...la treaba cu mine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutare gagici
am ochii in gura....m-am destrabalat aseara ca a fost ziua fratelui meu si am chiuit, dansat, beut pan pe la 1 noaptea...cand pisica nu-i acasaaaa.....barbatu n-a venit inca si eu imi fac de cap...am fost si am ascultat si baietii care vor canta la botez...bestiali....fac o atmosferaaa super...ne-am zbantuit ca nebunii
ce mai faceti voi??? cu ce va mai ocupati??? ca euuuuu.....nici nu mai stiu ce-i cu mine.
Darius e un smacher....ne joaca pe degete si pe mine si pe mama....ii place tareeee mult afara si ne-a rupt de spate...de, carutul nu l-am adus asa ca, caram in brate.
moama ce frumusel e Iasul cu luminiteeeeeee....ai vazut Inutsa Podul Ros???? superrrrrr...si Stefan cel Mareeee....
Giova...eu nu prea pap paine....pap atunci cand e calda putin dar in general nu prea....avantajul la aparatul asta e ca pui orice fel de faina...noi punem de aia de tara, fara aditivi...eu mai pun si tarate si iese bestiala....deci eu nu prea pap in schimba am o placere nebuna sa fac....imi iese superrrrrrr...si am pe tata in casa care credea ca e expert la facut paine dar ca a mea nu i-a iesit niciodata....si asa imi creste inima cand vine si-mi zice....DA NU VREI TU SA FACI O PAINE????. nasoala faza cu banutii, dar las ca o rezolvati voi cumva....si....vezi daca nu o asculti pe mama??????
ma duc in pat langa ficior....va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

multumesc fetele pt raspunsurile legate de stersul ochisorilor! eu inca il sterg dupa fiecare baita si ma gandeam ca e deja marisor si nu mai e nevoie, mai ales ca il spal si eu pe fata, ca daca e balos si mai si da laptic afara din cand in cand nu pot sa il las asa.

vroiam sa va mai intreb ceva. a luat vreuna din voi calciu fiole cat timp alapta?
eu simt nevoia, ca de cand ma stiu am probleme iar acum ca mai si alaptez pierd o gramada! am niste fiole de calciu in casa dar am vazut pe prospect ca nu ar fi indicate. iau in continuare Elevit dar tot am nevoie de surplus de calciu...
daca nu pot lua fiolele ce alt calciu pot lua?

mami de pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

legat de cat papa...
al meu si-a rarit singurel mesele. mananca la 4-5 ore! nu stiu cat, ca inca papa titi. dar cateodata sare si de orele alea... de exemplu azi a papat la 9 juma dimineata, iar acum il tot alerg cu titi si nu vrea.
mai astept, poate l-o razbi foamea!

mami de pic

Mergi la inceput